- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.861
Patlican da asmistim balkona ilk defa yaptim insallah kurur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi kendime konusuyorum ya ne bakiyonuz alttan alttan yazsaniza
yesa nerdesin sen uyuyo musun hala
O yuzden sordum zati uyuyon mu nasil olur gibisindenÇocuk olan evde ne uykusu Ahahah
Ama ilk uykusuyla ben de uyuyacagim
Gecmis olsun tekrar enfeksiyon falan mi kapti acaba?Hâlâ ateşi var oğlumun ishali de devam ediyo.Babasini bekliyoruz izin alabilirse dr.a gitcez.Kuzum bugün uyumadı hiç tabi bizde öyle.
Baktım geldim uyguladimBak da gel
İyiyim çok şükür, sen nasılsınCamasir yikamak kolay da katlamak zor be
Masallah sana keske ben de mutfagi temiz birakmayi aliskanlik haline getire bilsemsadece cumartesi aksamlari temiz birakiyorum pazar gunu oglanlar evde oluyo diye
Nasilsin canim
Mikrobik diyo dr.serum verdi.Ates ishal çok kötüydü.Gecmis olsun tekrar enfeksiyon falan mi kapti acaba?
Geçmiş olsun ishal ateş çok zorMikrobik diyo dr.serum verdi.Ates ishal çok kötüydü.
Çok teşekkürler.Geçmiş olsun ishal ateş çok zor
Sağlık olsun allah büyükNeden acaba?
Vitaminlerin mi düşük, tiroidlerin mi az çalışıyor?
Bezginlik yapar çünkü.
Bizim ev de gergin bu aralar. ama takmadığımda kafam daha rahat oluyor.
Biraz kendimizi düşünmemiz lazım. hep başka şeyler için yaşıyoruz. Aman çocuğun istekleri, aman evin eksikleri, aman kocanın kaprisleri, aman bilmem ne derken kendimizi unutuyoruz.
İş yapasımı getirdinDün akşam
-yatak odamı ve balkonu süpürdüm.
-sirkeli suyla sildim.
derkeen,
-mutfak + salon + küçük oda + çocuk odası + giriş + koridor her yeri şöyle bir geçtim viledayla.
-bornozları yıkayıp astım.
-duş aldım
yatmaya yakın,
-kızı yıkadım.
Nasıl yapıyorsunBi de buzluga domates rendesi koysam mi diyorum kisin yemeklere eklemek icin
Depresyon giresim var girecek vaktim yokNeden acaba?
Vitaminlerin mi düşük, tiroidlerin mi az çalışıyor?
Bezginlik yapar çünkü.
Bizim ev de gergin bu aralar. ama takmadığımda kafam daha rahat oluyor.
Biraz kendimizi düşünmemiz lazım. hep başka şeyler için yaşıyoruz. Aman çocuğun istekleri, aman evin eksikleri, aman kocanın kaprisleri, aman bilmem ne derken kendimizi unutuyoruz.
Canım ben vakit bulamıyorum maalesefTuhaf ama sorucam ben elimden geldiğince kapı mutfak dolabı ni herhafta siliyorum camlarda 2 haftada bir siz nasıl yapiyorsunuz