- 7 Ocak 2018
- 27.370
- 79.552
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.801
Ablamın görümcesi vefat etti canım o yüzden girmiyorDemek benimkiler ondan zirt pirt hastalaniyolar
Alacan beni yamacina dokanmayin bi kosede katilsin o da yarismaya diyecen iste nevo
Tatil bitti her kes evlerine donuyo ya o yuzden temizlik zamani geldiben de halilari yikattin bi kac tamir isleri var evde onlari yaptirinca her yeri dip kose silip halilari sericem.son bahar cabuk gelsin ya toz toprak bitsin artik
Ablan nerde:)
Ohh icimin yaglari eridi vallaellerine saglik canim
Allah rahmet eylesinAblamın görümcesi vefat etti canım o yüzden girmiyor
Baştan alostircan pislige kendileri ayak üstünde duran kadar koymam topraga ama biraz yürüdüler mi toprak da belenir oynarlar bişey demem hala da oyleler kir pislik toz içinde gelirler şükür hasta olmazlarDemek benimkiler ondan zirt pirt hastalaniyolar
Alacan beni yamacina dokanmayin bi kosede katilsin o da yarismaya diyecen iste nevo
Tatil bitti her kes evlerine donuyo ya o yuzden temizlik zamani geldiben de halilari yikattin bi kac tamir isleri var evde onlari yaptirinca her yeri dip kose silip halilari sericem.son bahar cabuk gelsin ya toz toprak bitsin artik
Ablan nerde:)
Ohh icimin yaglari eridi vallaellerine saglik canim
Annemdeyiz şimdi domates dograyacaguz 10 kasa ben kahvaltı için patates attım ocağaKizlar bu gunku isleriniz neler?
Çıkardım:) Gece de külkedisi evine döndü :) Az önce uyandım biraz İnternette dolanıp kahvaltı yapıp işlerim bakmam lazımTadını çıkar
Kizlar nasil?Sağol canım
10 kasa mi hey masallahAnnemdeyiz şimdi domates dograyacaguz 10 kasa ben kahvaltı için patates attım ocağa
Başka bir iism yok birde AVM gezeceğiz buda çok büyük bir iş 3 çocukla
Merhaba canimCamasirla açılışı yaptım.Bugun pek halim yok.Daha kışlık hazırlık var.Is bitmiyor ki..
Ikisi bir arada..Bi de temizliği var.Baharin var da kışın temizliği olmazmiKizlar nasil?
10 kasa mi hey masallahkonserve icin mi?bereketli olsun kanka
Merhaba canimbuzdolabi hazirligi mi yoksa konserve felan mi?
İyiler canım çok şükür minnoş bütün dişleri arka arkaya çıkarıyor bi de grip olmuş bu sesle fazlasıyla mızmızKizlar nasil?
10 kasa mi hey masallahkonserve icin mi?bereketli olsun kanka
Merhaba canimbuzdolabi hazirligi mi yoksa konserve felan mi?
Heryer mis gibi olmuşCuma akşamı evime döndüm.
Mutfağımı temizledim. Tezgahı boş bıraktım.
Buzdolabının raflarını şöyle bir sildim. Içindeki atilacaklari attım. Çıkan bulaşığı makineye doldurdum. Çalıştırdım.
Ctesi sabahı;
-Kalkar kalkmaz çamaşır makinesini çalıştırdım.
-Kahvaltı sonrası mutfağı temizledim. Ocağı sildim, masayı sildim.
-Balkonun yolluklarını silkeledim. Balkonu yıkadım.
-Çamaşırları astım.
-banyoyu-klozeti-lavaboyu çamaşır suyu ile yıkadım.
-küçük oda-mutfak-giris-koridoru sirkeli suyla sildim.
-toplam 4 makine çamaşır yikadim. 2 makine battaniyeydi. Digerleri giysi.
-yemek yedikten sonra mutfak toplandi.
-makine çalıştırıldı.
-duş alındı.
Belki çok yoruluyoruz ama insanın evine dönmesi harika. İyi ki evlerimiz var❤Çıkardım:) Gece de külkedisi evine döndü :) Az önce uyandım biraz İnternette dolanıp kahvaltı yapıp işlerim bakmam lazım
dün akşam da 2 makine çamaşır yıkandı diye haneme ekleyeyim.Heryer mis gibi olmuş
Ellerine sağlık
geçmiş olsun. çabucak iyileşir inşallah.Bugün eşimle perdeleri indirdik.Perdeler yıkandı.Camlar silindi.Cok mutlu oldum.Temizlik gibisi yok.Bi de oğlum hasta olmasaydı.
Çok teşekkür ederim.Inşallah canimgeçmiş olsun. çabucak iyileşir inşallah.
Aynen öyleBelki çok yoruluyoruz ama insanın evine dönmesi harika. İyi ki evlerimiz var❤