- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.821
Ben de yapicam ufak tamir isi var onu bi halletsek camlari falan silicemIkisi bir arada..Bi de temizliği var.Baharin var da kışın temizliği olmazmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yapicam ufak tamir isi var onu bi halletsek camlari falan silicemIkisi bir arada..Bi de temizliği var.Baharin var da kışın temizliği olmazmi
Oyy gecmis olsun cabucak ciksin insallah disleri1 yasina girdi miİyiler canım çok şükür minnoş bütün dişleri arka arkaya çıkarıyor bi de grip olmuş bu sesle fazlasıyla mızmız
Senin çocuklar nasıl
Ben de temizlik yaptim beni taktir etmek yok muHeryer mis gibi olmuş
Ellerine sağlık
Elinize saglik esinin yardim etmesi ne guzelBugün eşimle perdeleri indirdik.Perdeler yıkandı.Camlar silindi.Cok mutlu oldum.Temizlik gibisi yok.Bi de oğlum hasta olmasaydı.
Sağol canım 5 gün sonra teyzesi doğumgünüOyy gecmis olsun cabucak ciksin insallah disleri1 yasina girdi mi
Bak icime dogmusnice guzel seneleri olsun insallahbuyuyup okula gittigi gunleri de duyariz insallahSağol canım 5 gün sonra teyzesi doğumgünü❤❤❤
Camasir yikamak kolay da katlamak zor bedün akşam da 2 makine çamaşır yıkandı diye haneme ekleyeyim.
bu akşam yatak odamı silmeyi hedefliyorum.
Masallah sana keske ben de mutfagi temiz birakmayi aliskanlik haline getire bilsemsadece cumartesi aksamlari temiz birakiyorum pazar gunu oglanlar evde oluyo diyeBirTutamMutluluk20
Bugünkü tek amacım yatak odasını sirkeli suyla silmek.
Öncesinde nevresimlerimi değiştiririm belki.
zaten mutfağı temiz tutmak alışkanlığım oldu.
Yatağımı da toplayıp çıkıyorum evden..
Nasilsin canimAynen öyle eve gelince ben de aynı şeyi düşündüm
Camasir yikamak kolay da katlamak zor be
Masallah sana keske ben de mutfagi temiz birakmayi aliskanlik haline getire bilsemsadece cumartesi aksamlari temiz birakiyorum pazar gunu oglanlar evde oluyo diye
Bizim 5 dakika topiginde takilirsam belki ben de alisirimsanirim ben nasil olsa sabah oglanlar evde olmayacak yikarim diye dusundugumden bi rahatlik geliyoçamaşır katlamak zor. balkonda katlamak lazım toz olmasın etraf diye :)
Ben temizlik topiklerinden alıştım vallahi akşamdan temiz bırakmaya. çok da iyi oldu.
Perde işleri sağolsun yardım eder.Cok teşekkürler.Hastalik onlarınki bizimkinden daha zorElinize saglik esinin yardim etmesi ne guzel
Yavruya da gecmis olsun cocuk bu hastalanacak elbet
Aynen oyle benim oglanlar da zirt pirt hastalanirPerde işleri sağolsun yardım eder.Cok teşekkürler.Hastalik onlarınki bizimkinden daha zor
Cok zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Aynen oyle benim oglanlar da zirt pirt hastalanir
İnşallah canımBak icime dogmusnice guzel seneleri olsun insallahbuyuyup okula gittigi gunleri de duyariz insallah
HosgeldinSelammmmm topige bndedahil oldummmm
AminCok zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hosgeldin canimSelammmmm topige bndedahil oldummmm
Ozel bi okul da öğretmenlik yapıyodum ama zor oluyo canım bu sene belli değilAmin
Sen calisiyo musun canim?
Hosgeldin canim
O zaman seni bu konumuza da bekleriz
Aksamlari her odaya 5 DAKİKA (KATİLANLAR?)
Basliktan da anlasildigi gibi evimiz daha duzenli olsun diye aksamlari cocuklari falan uyutduktan sonra:) her odaya 5dakikamizi ayirarak hem daha duzenli olalim hem de bunu zamanla aliskanlik haline getirelim.5dakika cok kisa bi sure ama ne yapsak bize kar dimi?:) KATİLMAK İSTEYENLER yazsin...www.kadinlarkulubu.com