- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.741
Dun 3 litrelik kavanozlarla 8 kavanoz seftali kompostosu yaptim kisliksicakken battaniyeye sardim iki gun bekleticem boyle sonra kaldiricam dolaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah 6:50'de evden çıkıyorum.Ohh masallah
Kuzu krese gidince hafiflemistir az da olsa yukunisten saat kacta geliyosun?
geçmiş olsunsabah 6:50'de evden çıkıyorum.
Akşam 19:00'da eve giriyorum.
kreş benim değil ama k.validemin yükünü azalttı. en azından kadın kendi evinin işine veya gezmesine bakabiliyor.
Bu ara evim kalabalık. dedemiz kalçasını kırmıştı. bize davet ettik. bakımı bizim evde yapılıyor. ben de evi temizledim bu sayede. bu anlamda işim azaldı diyebilirim. :)
çok teşekkür ederim.geçmiş olsun
allah yardımcınız olsun
İyiyim canımçok teşekkür ederim.
nasılsın?
valla buddy'ydik seninle bi ara ama ben de ailedeki hastanelik durumlardan dolayı annemde kalmak zorundayım. Evi en son bayram için temizlemiştim. ne var ne yok ne yapılacak hiçbir fikrim yok. eve dönünce (dönebilirsem tabiki) yazarım tekrar.İyiyim canım
Evime geldim. Her yer heer yerdeee
Fıttıracağım
Mutfağı topladım. Wc yıkadımm. Bitmiyor işler
Aktif temizlik arkadaşı arıyorum tek başıma yapınca sarmıyor
Gecmis olsun canimsabah 6:50'de evden çıkıyorum.
Akşam 19:00'da eve giriyorum.
kreş benim değil ama k.validemin yükünü azalttı. en azından kadın kendi evinin işine veya gezmesine bakabiliyor.
Bu ara evim kalabalık. dedemiz kalçasını kırmıştı. bize davet ettik. bakımı bizim evde yapılıyor. ben de evi temizledim bu sayede. bu anlamda işim azaldı diyebilirim. :)
Benim de temizlik arkadasina ihtiyacim var geldim geldimTopik ahalileri gelin artık
Selam canimhosgeldinSelamlar herkeze
HosbuldukGecmis olsun canim
Benim de temizlik arkadasina ihtiyacim var geldim geldim
Selam canimhosgeldin
Ben şuan memleketteyim, doğru düzgün bir iş yaptığım yok, geziyorum tozuyorum :)Hic sorma topige sahip cikalim lutfen
Ben her zamanki gibi temizlik yapiyorum
En son seni annen baban misafir geldiginde birakmistim ev islerini toparlaya bildin mi?
Yasin kac canim?evli misin?calisiyo musun?Hosbulduk
Ohh sefan olsunhep sana mi misafir gelecek biraz da sen gitBen şuan memleketteyim, doğru düzgün bir iş yaptığım yok, geziyorum tozuyorum :)
Katil tabi canim hosgeldinGunaydin hanimlar nasilsiniz bende araniza katilayim mi :)
yapılışını da anlatır mısın?Domates konservelerim ellerinizden operler aksam yaptim 3 kilo domatesten bu kadar cikti az oldu sanki bi bu kadar da bu aksam yapicam insallah
Eki Görüntüle 2300288
yillar sonra eve donmus gibi oldum sen ebni hatirlar misin bilmem ama ben burdayken sen ucuzlere hamileydin :)Katil tabi canim hosgeldin
Anlatirim tabi canimyapılışını da anlatır mısın?
Yaa oyle mi kusura bakma hatirlayamadim canimyaslanmişsam demek kiyillar sonra eve donmus gibi oldum sen ebni hatirlar misin bilmem ama ben burdayken sen ucuzlere hamileydin :)