Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dun 3 litrelik kavanozlarla 8 kavanoz seftali kompostosu yaptim kislik🤗sicakken battaniyeye sardim iki gun bekleticem boyle sonra kaldiricam dolaba
IMG_20190810_100949.jpg

Ohh masallah🤭
Kuzu krese gidince hafiflemistir az da olsa yukun🤗isten saat kacta geliyosun?
sabah 6:50'de evden çıkıyorum.
Akşam 19:00'da eve giriyorum.

kreş benim değil ama k.validemin yükünü azalttı. en azından kadın kendi evinin işine veya gezmesine bakabiliyor.

Bu ara evim kalabalık. dedemiz kalçasını kırmıştı. bize davet ettik. bakımı bizim evde yapılıyor. ben de evi temizledim bu sayede. bu anlamda işim azaldı diyebilirim. :)

kreş benim değil ama k.validemin yükünü azalttı. en azından kadın kendi evinin işine veya gezmesine bakabiliyor.

Bu ara evim kalabalık. dedemiz kalçasını kırmıştı. bize davet ettik. bakımı bizim evde yapılıyor. ben de evi temizledim bu sayede. bu anlamda işim azaldı diyebilirim. :)
geçmiş olsun
allah yardımcınız olsun

İyiyim canım
Evime geldim. Her yer heer yerdeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Fıttıracağım
Mutfağı topladım. Wc yıkadımm. Bitmiyor işler:KK61:
Aktif temizlik arkadaşı arıyorum :21:tek başıma yapınca sarmıyor :KK70:
valla buddy'ydik seninle bi ara ama ben de ailedeki hastanelik durumlardan dolayı annemde kalmak zorundayım. Evi en son bayram için temizlemiştim. ne var ne yok ne yapılacak hiçbir fikrim yok. eve dönünce (dönebilirsem tabiki) yazarım tekrar.

Gecmis olsun canim
Topik ahalileri gelin artık:mad:
Benim de temizlik arkadasina ihtiyacim var geldim geldim:KK55:
Selamlar herkeze
Selam canim🤗hosgeldin

yapılışını da anlatır mısın?
Anlatirim tabi canim
Aslinda cok kolay.domatesleri yikayip uzerlerine kaynar su doktum.5-6 dakika sonra kolayca soyulmaya basliyolar zaten.yikayip kuruladigim kavanozlara soyup ortadan ikiye bolduyum domatesleri basarak dolduruyorum uzerine tuz dokup agzina kapagini baglamadan koyuyorum.tencereye su aliyorum iliklasinca dibine bez koyup kavanozlari yerlestiriyorum.su miktari kavanozun kapagindan 2 parmak asagi olsun ki kaynayinca icine su kacmasin.kaynamaya baslayinca 25 dakika bu sekilde icinde kavanozlari kaynatiyorum.sonra tencerenin altini kapatip kavanozlari bir bir cikarip oylesine koydugum kapaklari iyice sıkıyorum.ve bas asagi bi gece bekletiyorum bu kadar
Bu da suyun icindeki fotolari:)
IMG_20190820_211818.jpg

X