Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
valla buddy'ydik seninle bi ara ama ben de ailedeki hastanelik durumlardan dolayı annemde kalmak zorundayım. Evi en son bayram için temizlemiştim. ne var ne yok ne yapılacak hiçbir fikrim yok. eve dönünce (dönebilirsem tabiki) yazarım tekrar.
Geçmiş olsun canım
Herşeyin başı sağlık
Dilerim en kısa zamanda düzene girer sağlığınız😘
İşler sonrda yapılır

Anlatirim tabi canim
Aslinda cok kolay.domatesleri yikayip uzerlerine kaynar su doktum.5-6 dakika sonra kolayca soyulmaya basliyolar zaten.yikayip kuruladigim kavanozlara soyup ortadan ikiye bolduyum domatesleri basarak dolduruyorum uzerine tuz dokup agzina kapagini baglamadan koyuyorum.tencereye su aliyorum iliklasinca dibine bez koyup kavanozlari yerlestiriyorum.su miktari kavanozun kapagindan 2 parmak asagi olsun ki kaynayinca icine su kacmasin.kaynamaya baslayinca 25 dakika bu sekilde icinde kavanozlari kaynatiyorum.sonra tencerenin altini kapatip kavanozlari bir bir cikarip oylesine koydugum kapaklari iyice sıkıyorum.ve bas asagi bi gece bekletiyorum bu kadar
Bu da suyun icindeki fotolari:)
Eki Görüntüle 2300302
Pratikmiş😍😍

Hoşgeldinn
Ben yoğunluktan bakamadım
Nasılsın
Sagolasin canim ben de yogunum bu gunlerde🙄mutfagin bir duvarina duvar kagidi kaplattim.kaleroferler sokuldu icleri bosaltilip temizlendi hazir cikarmislerken kuvette bi guzel yikadim oyle taktirdim:KK70:gecen oglan hastalandi kanepeye kustu sildim ama icime sinmedi yarin hali yikamayla yikicam kanepeyi
Ee sen neden yogundun🤗
Oyle🤗bu sene baya bi kislik konserveler kompostolar hazirladim daha tursular var

Bu arada topige yeni foto attim:KK53:

X