En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

inşallah canım Rabbim gönlüne röre versin. ben hiç istemiyordum 4.yü hatta çok ağladım
ama asla istemiyorum deyip aldırmak gibi bir gaflete düşmedimyine olsa yine aldırmam

hamur işi yemiyorum zaten. ne biliyim dışardan bakanlar nerde kilo diyolar. eşim de öyle. ben taktım ama. biliyorum çünkü. :26: inşallah veririm.spor da yapıyorum yani. anlamadım.

hamur işi yemiyorum zaten. ne biliyim dışardan bakanlar nerde kilo diyolar. eşim de öyle. ben taktım ama. biliyorum çünkü. :26: inşallah veririm.spor da yapıyorum yani. anlamadım.

inşallah canımm takma kafaya bak çok bi kilon yokmuş. spor falan da yapıyorsan mutlaka giderr kilolarr takılma ama..

Kızlarr Buz Dolabımı Temizledimm. Oohhh Mis oldu Vala hi

Mutfağımıı 'da tertemiz ettim..

Evimidee Bir güzel Temizledimm..

Rahat Rahat Oturuyorum Şimdi

bugünün özetini geçim kızlar:)
pencereler silindi
perdeler yıkandı takıldı
kapılar silindi
ev süpürüldü silindi
nevresimler değiştirildi
çamaşırlar yıkandı
halılar tarandı balkondan sirkelendi
balkon yıkandı
bulaşıklar yıkandı
yemek yapıldı

şu an evden mis gibi kokular gelio her taraftan:) vallahi ev nefes alıyo hissediorum:) ve bu koku beni çok mutlu ediyo ruh hastasıyım biliorum ama huzur bu işte ya:) tabi bide sevdiklerin yanındaysa ev sıcaksa her yandanda mis gibi kokular geliosa insan daha ne ister:)

ama bacaklarım kopmuş resmen:) şu an titriolar resmen kendime biraz gelim bulaşıkları yıkıcam çay yapcam:)
benden bu kadar bugünlük:)

helal olsun valla kuzu sana
alkisliyorum hayran kaldim yeminlen
hamileyken ben de temizlik yapardim ama hali silkelemek falan dikkat et
bir gunde bu kadar isi nasil yaptin :26:

oy oy oyy senin isin baya zor bacim cocugu sirtina mi sardin yazik sana
benim de cok isim var ya
topik olarak yeni yila miss gibi giricez ohh
ay siz boyle yazinca ben utaniyorum ama
en çalışkan kk üyesine yazdım seni azerinimm
sagolasin vuslatim ben de yarin oylicam sizleri yazicam ben de

merhaba kızlar nasılız bakalım
bugün yaptıklarım ayreten misafirim vardı bugün
ev süpürülüp silindi
mutfak temizlendi yemek yapıldı
wc banyo temizlendi
bugünlük bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…