• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
doğalgaz var ama 400 tl geliyo fatura, inanın ılık bile olmuyo ısınsamda ödesem neyse bende oturduğum odada ufo yakıyorum bide mutfakta küçük ısıtıcı var idare ediyorum kış boyu kat kat giyinerek 2 senelik evliyim bu ev eşimin ailesine ait annemlerin ev çok sıcaktı alışamıyorum çatı yaptırmayı düşündük ama buraların akibeti belli değil tapuları yokta ocağa kadar belli olucakmış bende temizz sıcak bi eve kavuşurum inşallah :))) soğuktan iş yapasımda gelmiyo battaniye altında kızlar

ayyy cnm yaaa çok zordur Allah yardımcın olsun:25:

doğalgaz var ama 400 tl geliyo fatura, inanın ılık bile olmuyo ısınsamda ödesem neyse bende oturduğum odada ufo yakıyorum bide mutfakta küçük ısıtıcı var idare ediyorum kış boyu kat kat giyinerek 2 senelik evliyim bu ev eşimin ailesine ait annemlerin ev çok sıcaktı alışamıyorum çatı yaptırmayı düşündük ama buraların akibeti belli değil tapuları yokta ocağa kadar belli olucakmış bende temizz sıcak bi eve kavuşurum inşallah :))) soğuktan iş yapasımda gelmiyo battaniye altında kızlar
valla okudukca icim ciz etti insallah kurtlursunuz o evden de istediginiz gibi bi yere tasinirsiniz biran once:31:

merhaba beraycim:16::16:
aa demin burda gunesli hava vardi ben de nevresimlerimi yikarim diye dusunuyodum bi baktim hava kapandi yagmur yagacak galiba bizde de:26:

Merhaba Azerincimm:16::16: Burdaa Çok Kötü Yağmur Yağıyorr. İçim Karardı yawww:9::9::9:

nerede yağıyor bu yağmur :26:
istanbul soğuk bulutlu ama yağmur yok:1::1:

Bu Yağmur Antalya'da Yağıyorr. Acayippp yağıyorr hemdee:8::8::8:

bizim burası soğuk ama yağmur yok hatta güneş bile var birazcık:1::1::1:

Ooohh ne güzell. Orayada Gönderiyorum Yağmurdannn:16::16::16::16:

kızlar yoruldumm yaaa... ortalıgı toparladım ev supurdum sıldım toz aldım makınaya camasır attımm nevresım degıstırdım yatak odasına gırmısken yazlıkları kaldırdım kıslıkları cıkardım esımınde benımde o yordu zaten ama ii oldu:)))
kızlar benım koltuklarım sıyah tay tuyu kumastan daha once arap sabunu ıle sılmıstım ama sankı rengı acıldı gıbı oldu ne onerırsınızzz hamarat hanımlar yardımmınıza ıhtıyacım varr :))))

...
uzerlerine tiklayip bakarsaniz iki resim arasindaki 20 farki bula bilirsiniz:9:

Ben 38 fark buldum ama abarttım mı ne :37:
Şaka yapıyorum valla, benim balkon resmini çeksem çıkmaz karanlık gibi olur :52: :9: :9:

kızlar ya benim gibi çalışanlar ne yapsın ne güzel rahat rahat yapıyorsunuz işlerinizi:26::26:

İşten geç çıkıp eve geç giriyorsan doğrudur..
Allaha şükür avantajım var..
Küçük bir ilçede yaşıyoruz, 5'te çık, yürüyerek 25 geçe evdesin..
İş yerim eve çok uzak düşün yani :9:
Ama bu topiğin cidden faydası oldu..
"Ben de yapıcam, sonra yazıcam işte mis gibi oooohhh" diyor insan :9: :9:
Gerçi yazmasan da mecbur yapıyoruz ya, neyse :9:

Kira ödemesinler, evimiz var mantığıyla böyle buz gibi dondurmak yerine, şu yeni evlileri düzgün eve yerleştirseler olmuyor dimi....

Son düzenleme:
kızlar dün arkadaşımda kalmıştım tabi dün eski iş yerime gitcem diye süslendim püslendim hiç iş yapmadım:) bugünde geldim sabah 10 da eve kocaiş uyyo girdim yanına uyudum dünden uykusuzdum vallahi:)
neyse şimdi kocişe söz veridğim ıspanaklı kol böreğini yapcam kahvaltı yapcaz birlikte:)
makinaya çamaşır atcam
bulaşık makinasına bulaşık atcam sonnada gidip banyoyu dip köşe bucak temzilicem fayanslarını falan bide evi toplarım dün dağıtmışım azıcık bugünlük yeter ama yarın kociş gündüz çalışıyo artık yırtınıp dururum iznim bitmesine 4 gün kaldı yarında halılar camlar ve kapılar var sırada allah yardım etsin bana:) yarın büyük gün perdelerde yıkancak :) bazıları ütü istiyo onları ütülicem:)

kızlar dün arkadaşımda kalmıştım tabi dün eski iş yerime gitcem diye süslendim püslendim hiç iş yapmadım:) bugünde geldim sabah 10 da eve kocaiş uyyo girdim yanına uyudum dünden uykusuzdum vallahi:)
neyse şimdi kocişe söz veridğim ıspanaklı kol böreğini yapcam kahvaltı yapcaz birlikte:)
makinaya çamaşır atcam
bulaşık makinasına bulaşık atcam sonnada gidip banyoyu dip köşe bucak temzilicem fayanslarını falan bide evi toplarım dün dağıtmışım azıcık bugünlük yeter ama yarın kociş gündüz çalışıyo artık yırtınıp dururum iznim bitmesine 4 gün kaldı yarında halılar camlar ve kapılar var sırada allah yardım etsin bana:) yarın büyük gün perdelerde yıkancak :) bazıları ütü istiyo onları ütülicem:)

Kolay gelsin...

himm simdi tamamen cikarmak zor olucak ya
ama ben camasir suyu olmadiginda deterjanla temizliyorum o da guzel oluyo
ama hic bi sey malesef camasir suyunun yerini tutmuyo
ben ayda bir tuz ruhuyla temizliyorum muthis oluyo ya:52::52:
diger gunleri daha cok deterjanla

ben çok hassasım deterjanlara katkılı yiyeceklere(gününmüzde kaç doğal yiyecek varsa) üstüne bird hamile olnca(burayıda hamilelik hakkında araştırma yaparken sık sık karşıma çıkınca beğendim üyüy oldum)günün iki limon bir greyfutla geçiyor belki ben göremedim ama k.k.nın sadece doğal yiyecek içecek konusunda eksiği var bence
(okadar hassasımki sizlerin fikirlerini almak için konu açmayı düşünüyorum

ayrıca kendi adıma topik için teşekkür ediyorum güzel bi başlık

Son düzenleme:
makinaya çamaşır atcam

Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri perde ütülemek :52:
Tek bir perdem vardı organze midir nedir ondan..
Kullanmadığım bir odadaydı, küçük bir oturma odamda..
Kışın bir iki kez açar yakardım peteği..
İnanır mısın (ki inanırsın :9: ) senede üç kez falan yıkıyordum ütülememek için:9: :9:
Ayyy koltuklarımı ve perdelerimi bile özledim yaaa :16:

biraz olurmu azerinim ya şaka yaptım:43: çok özliycem ben sizi:38::38: şimdi kalktım kocişin uyanmasını bekliyorum:38: sonra birlikte çıkıcaz hepinzii öptüm kendinize iyi bakın allaha emanet olun:3::3::3:

iyi eğlenceler tatlııımmm:54::54:

deftere yazı yazmayı seviyo ama şu a4 kağıtlarında verilen ödevleri yapmayı hiç sevmiyo:25:

bazen benimkide sıkılıyor canım kağıtlardan öğretmen abartıyor bazen 3-4 tane kağıt veriyor:20: çocuk okuldan gelip yatana kadar anca bitiriyor dinlenemiyo bile:96:

bu kizimin kalemle yazdigi yer:27:
oncesi sonrasi
zor temize cikardim valla

Eki Görüntüle 575041
Eki Görüntüle 575043

Eki Görüntüle 575044
Eki Görüntüle 575045

bu da balkonun tavani yarisini sildim fotosunu cekiyim de kizlar 2 resim arasindaki farki gorsun dedim:37:
bana pasakli demeyin evdeki cadi yapiii hepsini:9::9::9::9:
sol kismini sildim sag kirli:27
Eki Görüntüle 575046
uzerlerine tiklayip bakarsaniz iki resim arasindaki 20 farki bula bilirsiniz:9:

azerinim tavanlara nasıl ulaşıpta sildin:53::53:

bulaşığı yıkadım evi süpürdüm koltuk baza altlarını süpürgenin değmediği yer kalmadı :9:1 buçuk saat geçti bütün evi süpürmede
sonra bi güzel her yeri viledadan geçirdim, sobayı yaktım, wc lavobo parlattım:21:makineden çıkan çamaşırları astım,
aralardada işi bırakıp obirix imi emzirdim:60: nescafemi de içtim. birazdan yemek yapmak için kalkıcam:31:

teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için zira kayınvalidemin ben 6 sene oturdum öyle oda 6 sene oturur artık demesinden sonra iyi geldi :)))bende burdan çıktıktan sonra evi süpürdüm sildim tuvalet banyo lavobalarını ovdum bugünlük yeter :))

Back