En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

aa duş lifi süper fikir yaa özellikle halılar için denicem bunu. Hangi 3 şeyi karıştıyoruz koltuk için yaa onu bilmiyorumm..

bende mutfakta onun spreyini kullanıyorum ama normal tuvaletlerde kullandığımdan daha fazla etkiliyor beni lavaboya sıkıyorum birkaç fıs tıkanıyorum öksürmeye başlıyorum boğazlarımı yakıyor yokta sıkmıyorum oysa ki ama ocağı falan silerkende hep öksürüyorum ancak süper oluyor tezgahımı falan da onunşa siliyorum süper. Normal beyaz cif kullanmyorum artık çok kalıntı bırakıyor durulayıncaya kadar canım çıkıyor yeşil olanından jel cif onu kullanıyorum mutfak ve banyoda, banyoda ayrıca turuncu cillit bang kullanıyorum kireç için süper yapıyor baya da gidiyor.

evi,yatakları topladım

kızımı doyurdum

dünden çorbam,tavuklu patates yemeğim ve az pilavım vardı

yanına bi fırında makarna yaptım

şimdi kahvaltı yapıcam sonra da biraz dikiş işlerim var sökükler fln onları dikicem

Günaydınn Canımmm

Benimdee Eşim Geldii.. Hemen Uyuduu

Bende senin gibi Uyuyamadımm. Kalktımm Forumaa Bakim bir dedimmm

Bendee senin gibi Çay İçiyorumm şuan daa:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

himm anladim simdi canim isiniz cok zor Allah yardimci olur insallah

Amin inşallah canım sağol hepimizin inşallah :))

Bir de halı koltuk silenlere imreniyorum..
Hiiiç beceremiyorum yaa..
Açıyıroum belli zamanlarda halı yıkamayı..
Koltukların çok kirli yerlerini deterjanlı suyla fırçalıyorum..
Sonra halı yıkamayla bir güzel çekiyorum..
Halıları da deterjanlı su yapıp yıkar gibi fırçalıyorum sonra makineyle yine..
Ne zaman silmeyi denesem mahvediyorum
Silmeyi pek sevmiyorum, ondan mı acep

ne kadar çok ortak yönümüz var beraycımmmm :)))

canım daha öncede yazmıştım beyaz sabun , aspirin ve kir çöz sıcak suyla karıştırıp silceksin

Kızlar ben geldim
Kızımı uyutuyorum telden giriyorum o yüzden
Bulasiklari yikadim
Makinaya çamaşır attım
Kızımla ikimize kıymalı domates soslu makarna yaptım
Banyoyu temizledim
Salonu supurdum tozunu aldım
Kızımı yedirip uyutmaya çalışıyorum simdi de

günaydınnnn kızlar. evet daha yeni uyandık sayılır. ömer gece 2 de uyuyup 11 gibi kalktı, ana oğul tembellik yaptık. ohh.
siz nasılsınız bakalım?

kızlar ben evi silip süpürüyoum ama eşyaların arkasını yapmak için o eşyaları çekmekten kaldırmaktan sinir oluyorum uğraşmaktan hoşlanmıyorum hatta bazen yapmıyorum sonra da korkuorum böcek filan olursa :/ poff evlilik çok zorrr

bu konuyu iyiki açmışsın canım. :13: bu oğluşla pilim bitiyo, hiç bişey yapmaya halim kalmıyo. burda sizin neler yaptığınızı okuyup gaza geliyorum. hahhaha

mrb kızlar ben mobilyalarımın altını süpürdüm sildim toz aldım mutfagımın dolaplarını sildim beyaz esyalarımı sildim wc banyoyu çamaşırsuyu ve cifle bi güzel ovdum duruladım çamaşırlarımı katladım ütümü yaptım şimdi gidip yemegimi ve açmamı yapıcam

maşallah vallahi hamarat hatunun halide başka yolu ya:)

ben daha yeni kalktım kahvaltı sofrasından kocişde evde bugün akşam işe gticek ben bugün iş miş yapmıorum izin verdim kendime:) kollarım kanatlarım butlarım heryerim ağrıyo yahu hamlamışım::)
bugün sadece bulaşık makinesine bulaşık atcam çamaşır makineside çamaşır oh mis sonna saat 3.50 dada arkadaşıma gitcem komşu şehirde çok yakın arabayla yarım saat:) kociş beşte gitcek yemeğini hazırlarım atlarım arabaya doğru arkadaşa o evde yoksa bende yokum arkadaş vururm masaya yumruğumu:)
ama yarın halı silcem ühühühühühühü kapı silcem vay başıma gelenler:)

ben de silmiyorum canim ayni senin gibi yapiyorumguzel oluyo ama
ne kadar çok ortak yönümüz var beraycımmmm :)))

rabyas beray aksam erken uyudunuz galiba
kurtlanicak ev kiz ara sira zor da olsa yap
anasının oğlu. yalnız aklı fikri oyunda eğlencede :44: yedi doydu, şimdi de oyun oynuyo. sürekli de dışardayız maşallah. resmen gecelere akıyo şimdiden.
simdiden ogretmeyin kiz gecelere akmayi
askitom basim dondu ne ara yaptin bunlari

kiz delu butlarim kanatlarim yazinca sandim ki tavuk falan yapicaksin ondan bahs ediyosun
yarin ben de hali ve kapilarimi silicem iyi oldu yalniz kalmamis olurum

zar zor uyuttum ömeri, girdim tuvaletle banyoyu ovdum. carşafları değiştirdim, makineyi çalıştırdım. 1 parti yıkanıyo. bulaşıkları yerleştirdim. daha bişey yiyemedim. :26: çam ağacını çıkarttık kaç gündür kel duruyo, süsleyemedim daha

once bi seyler ye Ranacim dusup kalican bi yerde
ya cam agacini suslemek icin erken degil mi ben de istiyorum ama 20 si falan suslerim heralde

nabersiniz şekerlergece ağrıdan sağa dön sola dön uyuyamadım en son saate baktığımda 4ü geçiyodu
sabah 9da bebem uyandı onu doyurdum alt bakımını yaptım kahvaltı yaptık çocukları yolladım okula o arada bebişim yine uyudu kendi kendine
yatakları topladım, makineye bebemin çamaşırlarını attım, bugün sadece evi süpürücem başka bişey yapmıcam
onu bile yapmaya halim yok yemeğimde var dünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…