En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

direk sürüp siliyosun cnm halıları bile tertemiz yapıyor

beyazları atacağın zmn makinenin içine yarım kalıp atıyosun

ama deterjanını yine koyuyorsun

...
oy oyy kurban olurum ben de gelicem diyo demek
benim kiz da nerde bebek resmi falan gorse abla abi deyip opuyo

Allahıııım kurban olurum ben onaa
Ayyy bizim de herkes kardeşimiz
"Anne Mehmet Kayra alalaım mı? Anne Zülal alalım biz. Anne Yusuf Baki'nin burnu minicik, Yusuf Baki alalaım. Anne Emir Çağrı çok tatlı öyle alalım. Anne kızların kızkardeşi olur kız alalım"

Sürü doğurucam sanırım
Aman yaa konuştukça özeniyorum bebiş yaa..
Hem totom yemiyor hem de deli gibi istiyorum

ben de bilmiyorum
...

Canım babacım derdi ki, "oklava gibisin, kıvrılmıyorsun"

hosgeldin canim
ben gecen su beyaz sabunla kapilari sildim beyaz kapilari tabi ki super bi seyartik her yerde kullanirim
sen de bi beyaz sabunla sil olmazsa sicak su dok uzerine sonra da kosla beklet biraz sonra sil
o da olmadi bulasik deterjanini dene
yok geçen benimle birlikte 3 kişiydik genel olarak sık görüştüğüm velilerdi

ama bugün tüm sınıf için tanışıp kaynaşma toplantısı olcek
kac kisi olucaniz kiz
bak su camasir konusunu askitom soyledi yarim kalip beyaz sabunu camasirlarin arasina atiyomus
deterjani da deterjan gozune dokuyomus
koltugu silme isini de kalikaselin soyledi dun sabunu sicak suya atip erimesini bekliyo sonra siliyomus bunu ben de denicem

ayy azerinim inş. çıkar ya çok gözüme batıyo ne yapıp edip çıkarmam lazım nese ben kaçıyom tonlarca iş beni bekliyo ugramaya çalışırım

direk sürüp siliyosun cnm halıları bile tertemiz yapıyor

beyazları atacağın zmn makinenin içine yarım kalıp atıyosun

ama deterjanını yine koyuyorsun
estos halilari arap sabunuyla silip ustunden hali yikama makinesiyle durulasam makineye bi zarari olurmu ki:26:

ay cok guldum ya babanin lafina
senin kizin 4 yasindaydi dimi canim e artik yap bi kardes
korunuyomusunuz?

teşekkürler azernn ama bn asıl banyo ve wc için sormuşum daha doğrusu çamaşır suyunu hayatımdan çıkaracak ne varsa

fayans ve lavobolar cif krem lede çıkıyo.. süngerin yeşil kısmıyla sürüp biraz bekletirsen daha iyi sonuç alırsın..

tuzruhunu fazla kullanmaya korkuyorum zarar vermezki derzlere felan

ben koltukları silmede kalıp sabun , kir çöz, aspirin bu üçlüden vazgeçemiyorum çok süper bişey sıcak suyla köpürtüp siliyorum halılarıda aynı şekil şiddetle tavsiye ediyorum

...
korunuyomusunuz?

Üç yaşında kızım azerinn'cim..
Baştan anlatıyım da kaç tamam mı
Kv yardım edecek ev alacağız inşallah..
Bir miktarı tamamlayıp peşinat olarak verip taksitlendirme yapacağız, kredi çekmek istemiyoruz çünkü..
Ben de çalışıyorum, annemle oturuyoruz, yanlız oldukları için gelmiştik yanlarına..
Zaten çocuğa bakacak diye de düşündük...
İşe gireli 10 ay oldu, annem 3. bel fıtığı ameliyatını oldu geçtiğimiz çarşamba...
Annem ikisine birden bakamaz..
Babanne de yılın 6 ayı çalışıyor, kır işine işçi götürüyor.. Evdeyken baksa sonra annem mahvolur...
Çocuk için beklemem gerek açıkçası. En azından bir iki sene beklemeliyim..
Evi alıp borcumuzu bilip önümüzü bir görsek..
Böyle zamanda diyorum ki iyi ki erken anne olmuşum

himm anladim simdi canim isiniz cok zor Allah yardimci olur insallah

ben koltukları silmede kalıp sabun , kir çöz, aspirin bu üçlüden vazgeçemiyorum çok süper bişey sıcak suyla köpürtüp siliyorum halılarıda aynı şekil şiddetle tavsiye ediyorum

3ünü aynı andamı karıştırıp kullanıcaz.. iyice bi öğreneyim şu işi, bugün mkoltuklarımı silicem kısmetse tabi bilgisayar başından kalkabilirsem..

ben genelde ılık su+bulaşık deterjanı kullanıyodum.. artık duvarları yıkma zamanı yani şeyler denemek isityorum.. milletin evleri ışık saçıyo hayran oluyorum.. benimkide ışık saçsın istiyorum.. benim ev temizliyorum temizliyorum yinede aynı görünüyo gözüme

Ayy ben burayı neden daha önce görmemşim çalışan biri olarak ve biraz titiz biri sayılarak birkaç sorum ve önerilerim de olacak. Şimdi kırmızı koltuğum var benim leke oldu hep eşim sağolsun hep bişiler yer ve döker ben aspirinle sildim daha önce sildiklerimle sonuç alamadım. Güzel çıkardı ama fazla uğraşamadım şmdi yine güzelce onunla silsem sonuç alabilir miyim arkadşım önermişti onu bana.Ben aspirin fayans aralarına kullandım mutfağımda sırf beyaz mutfağım benim. Ve inanılmaz sonuç aldım fısfıslı şişeye doldurdum sıktım aralara beklettim kirin aktığını gördüm resmen cillit bang falan hikayeymiş hiç temizlemiyormuş meğerse sonra eski diş fırçasıyla azcık oavaladım su yaptım sildim bembeyaz mis gibi oldu taa şeker bayramında silmiştim ancak yeni yeni kirlendi tavsiye ederim. Mutfak dolapları içinde loc genel temizliği kullanıyorum çok memnunum mutfak dolaplarım beyaz olmasına rağmen lekeler hemen çıkıyor ve geç kirleniyor. Ben yağ çözücü tavsiyesi istiyorum yaa bref fısfıslı aldım ama dıkarken akıtıyor altından, loc zoom iyi dediler ama güçlü bir yağ çözücüye ihtiyacım var çıkarıyorum hepsiyle ama uğraştırıyor özellikle ocak demirleri için.

ewet cnm 3 ünü aynı anda sıcak suyla karıştırıyosun bende duş lifi var sırf onla koltukları halıları siliyorum köpürtüp bi güzel miss oluyolar lekelr falan anında yok oluyo kolay gelsin şimdiden

Kızlarr Günaydınnnn

Bakıyorumdaa Hepiniz Erkencisinizz :13::13:

Herkes,n evinee bişey dökülmüş yahuu şöyle bir okudumdaa geçmiş 1-2 sayfayı Kiminin halısınaa Kiminin Koltuğunaa

sınıf mevcudumuz 29 ama herkes katılmaz kaç kişi olucaz bilmiyorum
estos halilari arap sabunuyla silip ustunden hali yikama makinesiyle durulasam makineye bi zarari olurmu ki:26:

korunuyomusunuz?
bence olmaz niye olsun ki
aspirin şu bildiğimiz aspirinmi.. hani hap olan..
bide aspirix diye bişey duydum ama hiç görmedim. bi nevi sıvı deterjanmış
yok hap değil cnm
işte bu

ben domestosun mutfak sprayini kullanıyorum genelde işe yarıyo
bazen de domestos çamaşır suyu ve cifle karıştırıyorum süper oluyo

günaydınn kızlarr nasılsınızz :)) bende eşim geldi kalktım uyuyamadım bi daha :) bulaşık makinesini boşalttım ortalığı toparladım eşim uyandıktan sonra çamaşır atcam makinaya baska bişey yapmam bugün :) şimdi 5 i biryerde çayımı yaptım onu içiyorumm kolay gelsin herkese :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…