• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ohh vuslatım ne güzel yine formundasın
benim canım bugün hiçbirşey yapmak istemiyor nedense
biri bana kızsın yoksa yerimden kalkamıycam ya offf:14:

pilim bitti amaaaaaa:96::96:ölüyorum sırtımın ağrısına canım
otur sen otur bir bebelen de o zaman totonun üstüne oturamıcan canım:27::27:

bu gun isler cabuk bitti sanki ya dimi vuslatim:26:

sorma azerinim bebek uyanıcak huysuzlanıcak diye atlı kovalar gibi iş yaptım dinlenmeden:1:
çok yoruldum o yüzden.. bir de küçük hanım kustu batırdı eşim üstünü değiştir yıkama dedi ama rahat edemedim yine banyo yaptırdım
boynum sırtım çok ağrıyor :50:eşim kas gevşetici sürdü ama nafile
yarın elimi hiç bişeye sürmicem:19:

Son düzenleme:
günaydınlar herkese.. bende geldiiim..
burasını gezinirken tesadüfen gördüm.. kızçem pepeyi seyrederken bende nete bi bakiim dedim.. peydir faceye kendimi kaptırmıştım kkyı özledim doğrusu..

bişey sorum kızlar size... koltukları neyle siliyosunuz... malum bende evde küçük bi canavar var.. dün tükenmez kalemle açık renk koltukların üstüne balık yapmış:9: ıslak mendille felan dün sildiydim çıktı sanmıştım ama çıkmamış.. elim değmişken hepsini bileyim bugün.. neyle silmemi tavsiye edersiniz.. evde kosla felan yok..

burasını gezinirken tesadüfen gördüm.. kızçem pepeyi seyrederken bende nete bi bakiim dedim.. peydir faceye kendimi kaptırmıştım kkyı özledim doğrusu..

bişey sorum kızlar size... koltukları neyle siliyosunuz... malum bende evde küçük bi canavar var.. dün tükenmez kalemle açık renk koltukların üstüne balık yapmış:9: ıslak mendille felan dün sildiydim çıktı sanmıştım ama çıkmamış.. elim değmişken hepsini bileyim bugün.. neyle silmemi tavsiye edersiniz.. evde kosla felan yok..

günaydın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/puf-noktalari/235319-kir-cozle-mukemmel-koltuk-temizligi.html
buraya bak kirçöz kullandım bende memnun kaldım canım

merhaba hayırlı sabahlarçamaşır suyuna karşı hassasım çamaşır suyunun yerini tutabilecek ve ayrıca kolay ulaşabileceğim bildiğinizdoğal bi ürün varmi hanımlar

günaydın kzılar bugün işim çok mobilyaların altını çekicem süpürücem silcem toz alıcam wc banyoyu ovucam ütü yapıcam yarın gidiceğim için kocişe buzluga açma yapıcam akşama da karnıyarık yapıcam biraz fazla yapmam lazım kociş ben yokken yesin diye bide 2 çeşit çorba yapıcam oda buzdolabı için bide çamaşırları katlıycam ama gözümü açamıyorum kendime gelmem lazım ben kaçar herkese kolay gelsin

Herkese kocaman günaydınlaaaarrr :72:

düşükmü yaptın cnm? :26: kaçırdım orayı. çok geçmiş olsun. kızına Allah uzun ömür versin.
...
:9::9: 2 sene sonrasını düşünemiyorum. böyle tatlı yaramazlıkları olsunda vahşi olmasın ya. :4: inşallah güzel terbiye verebilirim. :44:

Sağol canım, bir sene oldu düşük yaptım, kaza kurbanıydım sonra düşüğe kurban gitti bebiş :)
İnşallah hepimiz güzel terbiye edebilelim, sabah minibüsteki gençleri gördükçe korkuyorum..
Saygıdan eser yok, koca koca insanlara diklenmeler, terbiyesizlikler :50:
Rabbim yardım etsin inşallah hepimize...

insallah canim Allah sana da bana da istegen her kese ikinci kez anne olmayi nasip eder
...

Amiiiiiiiinnn inşallah canım yaa Rabbim isteyen kimsenin kollarını boş bırakmasın inşallah :16:
Kızım da geçen gün diyor ki "Annecim inşallah bana kardeş alırsınız, ama almaya ben de gelcem sizinle hastaneye" :37:

merhaba hayırlı sabahlar çamaşır suyuna karşı hassasım çamaşır suyunun yerini tutabilecek ve ayrıca kolay ulaşabileceğim bildiğinizdoğal bi ürün varmi hanımlar

yok azerinim ya çıkmadı saç spreyi sıktım malesef işe yaramadı yarında amonyak alıp deniycem inş.çıkar:5::5:
canim saf alkolle sildin mi peki:26:
ay cok kotu lekedir sac boyasi ya neresine denk geldi peki yani gozuken yer mi:25:

canim hosgeldin:38:
en dogal yol ve su suralar mucizevi etkisini topik olarak gordugumuz beyaz sabunu onere biliriz sana:34:
merhaba hayırlı sabahlarçamaşır suyuna karşı hassasım çamaşır suyunun yerini tutabilecek ve ayrıca kolay ulaşabileceğim bildiğinizdoğal bi ürün varmi hanımlar
gecen gun askitom yazmisti camasir makinesine camasirlarin arasina yarim kalip beyaz sabun at bembeyaz oluyomus
ama deterjani da dokmeyi unutma
günaydın kzılar bugün işim çok mobilyaların altını çekicem süpürücem silcem toz alıcam wc banyoyu ovucam ütü yapıcam yarın gidiceğim için kocişe buzluga açma yapıcam akşama da karnıyarık yapıcam biraz fazla yapmam lazım kociş ben yokken yesin diye bide 2 çeşit çorba yapıcam oda buzdolabı için bide çamaşırları katlıycam ama gözümü açamıyorum kendime gelmem lazım ben kaçar herkese kolay gelsin
yaa askitom senin bu gun basini kasimaya zamanin yok napcan bu kadar isle ya
bak yakinda olsam bu gun isim yoktu alir cadiyi da gelirdim:9::9:
Herkese kocaman günaydınlaaaarrr :72:

Sağol canım, bir sene oldu düşük yaptım, kaza kurbanıydım sonra düşüğe kurban gitti bebiş :)
İnşallah hepimiz güzel terbiye edebilelim, sabah minibüsteki gençleri gördükçe korkuyorum..
Saygıdan eser yok, koca koca insanlara diklenmeler, terbiyesizlikler :50:
Rabbim yardım etsin inşallah hepimize...

Amiiiiiiiinnn inşallah canım yaa Rabbim isteyen kimsenin kollarını boş bırakmasın inşallah :16:
Kızım da geçen gün diyor ki "Annecim inşallah bana kardeş alırsınız, ama almaya ben de gelcem sizinle hastaneye" :37:

oy oyy kurban olurum ben de gelicem diyo demek :9::9::9:
benim kiz da nerde bebek resmi falan gorse abla abi deyip opuyo:43:

canim saf alkolle sildin mi peki:26:
ay cok kotu lekedir sac boyasi ya neresine denk geldi peki yani gozuken yer mi:25:

canim hosgeldin:38:
en dogal yol ve su suralar mucizevi etkisini topik olarak gordugumuz beyaz sabunu onere biliriz sana:34:

gecen gun askitom yazmisti camasir makinesine camasirlarin arasina yarim kalip beyaz sabun at bembeyaz oluyomus
ama deterjani da dokmeyi unutma

yaa askitom senin bu gun basini kasimaya zamanin yok napcan bu kadar isle ya
bak yakinda olsam bu gun isim yoktu alir cadiyi da gelirdim:9::9:

oy oyy kurban olurum ben de gelicem diyo demek :9::9::9:
benim kiz da nerde bebek resmi falan gorse abla abi deyip opuyo:43:

sorma azerinin tam girişteki koltugun kenarında çok dikkat çekiyo:ssz: alkol denemedim bugün kocişe söyledim hem alkol hem amonyak alcak inş. onlarlarla çıkar yok sa bu leke beni yer bitirir:5:
keşke yakın olsayk cnm ya yardımdan deglde böyle konuşcagım dertleşecegin birinin yanında olması mutlu ediyo insanı:16::38:

olur mu oyle yelizim:38:
ben de ilk ogrendigimde onume gelen yere gif ekliyodum da ordan anladim:9::9::9:
ben de bilmiyorum
bağa da anlat gıızzz iki saat araştırtma bana:27:
Çok yakınım olmasa asla gitmezdim zaten, hiç sevmem düğün merasim falan :37:
Kendi düğünümde de bişey anlamadım kalabalıktan yoksa onda da sıkılırdım :52:
Allah'tan eğlenceli falan değildi, ilahi çalıyordu sade bişey olmuştu..
Yoksa oynamayı da bilmem zaten :52:
Demek benim koca bu yüzden "oynama sakın" falan demiyor :27:

Ne güzel yaa, siz anlattıkça istifa edip temizliğe gidesim geliyor :37:
hafta sonu niyetlendim ama ancak haftalık temizliğe vaktim yetti..
Arap sabununu nasıl kullanıyorsunuz kızlar, ben de deniyim bakiim..

iyiyiz ask'cım, seni sormalı_?

Sen de mi ikinciye kalıp kürtaj oldun..
Çoook çok geçmiş olsun.. Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah :)

ben de oynamayı bilmem:17::27:

merabayın bayanlar... bugün ilk defa su böreği açmayı deniycem:17:... bu böreğin püf noktaları varmı ?varsa neler :26:? baklava,mantı,kol böreği falan hepsini başarı ile yapmıştım ilk denememde bakalım bunu başarabilecekmiyim :27::27::27:
ötekileri başardıysan bunu da yaparsın cnm kolay gelsin
Nasıl gördün canım ya et parçası mıydı:18:
Bebek gibimiydi:18:ay kusura bakma boyle soruyorum ama merak ettim gördüm deyince

Bu benim mutfak alanimda değil maalesef canım:9:
Sana bu konuda en iyi estosla vuslat yardım ede bilir:34:
ivit açılın bakem aplanıza yol virin

hosgeldin vuslatim oyle mi ya o zaman bi tek estosumun ilgi alani kalii:27::27:
öhöm öhöm püf noktası hamurları açtıktan sonra iyi kurumasını beklemek
bi de haşlarken hamuru suya düzgünce fazla kırıştırmadan atıp çıkartırken de soğuk suyun içinde hızlıca katını açıp tepsiye hızlıca dizmek
biraz el çabukluğu olmazsa hamur yapışıyo ve bidaha da açılmiyii:37:
siz iyi korkmuyosunuz ya geceleri ben acaip tirsarim:18::18::18:
niye tırsıyon gııı boyacı gelir yanına tırsma annem :27::33::33::33::33:

beyaz kalıp sabunla bi dene istersen :34:

merhaba hayırlı sabahlar çamaşır suyuna karşı hassasım çamaşır suyunun yerini tutabilecek ve ayrıca kolay ulaşabileceğim bildiğinizdoğal bi ürün varmi hanımlar

birsürü malzeme var başta aspirin olmak üzere ama
doğal değil :1:

ben de kaçıyorum hanımlar bi tek yemek işim var

evi ve yatakları da toplamadım

öğleden sonra da sınıf velileriyle çay bahçesine gidicem :32::32::32::33::33::33::33:

sorma azerinin tam girişteki koltugun kenarında çok dikkat çekiyo:ssz: alkol denemedim bugün kocişe söyledim hem alkol hem amonyak alcak inş. onlarlarla çıkar yok sa bu leke beni yer bitirir:5:
keşke yakın olsayk cnm ya yardımdan deglde böyle konuşcagım dertleşecegin birinin yanında olması mutlu ediyo insanı:16::38:
olmazsa da bi ortu alip serersin artik baska bi yolu yok malesef:26:benim de koltuguma oje dokulmustu baya bi yere cikmadi lekesi oyle duruyo krem rengin uzerine acik pembe oje:27:
ben de bilmiyorum
bağa da anlat gıızzz iki saat araştırtma bana:27:

ben de oynamayı bilmem:17::27:

ötekileri başardıysan bunu da yaparsın cnm kolay gelsin

ivit açılın bakem aplanıza yol virin

öhöm öhöm püf noktası hamurları açtıktan sonra iyi kurumasını beklemek
bi de haşlarken hamuru suya düzgünce fazla kırıştırmadan atıp çıkartırken de soğuk suyun içinde hızlıca katını açıp tepsiye hızlıca dizmek
biraz el çabukluğu olmazsa hamur yapışıyo ve bidaha da açılmiyii:37:

niye tırsıyon gııı boyacı gelir yanına tırsma annem :27::33::33::33::33:

beyaz kalıp sabunla bi dene istersen :34:

birsürü malzeme var başta aspirin olmak üzere ama
doğal değil :1:
ben didim dimi estos bilir bu boregi diye:38:
estosum simdi
yapiyon bu ka:34:
ben de kaçıyorum hanımlar bi tek yemek işim var

evi ve yatakları da toplamadım

öğleden sonra da sınıf velileriyle çay bahçesine gidicem :32::32::32::33::33::33::33:

ya sizin sinifin velileri hepsi gezente:9::9::9:daha gecen cafede bulusmadiniz mi kiz :27:

teşekkürler azernn ama bn asıl banyo ve wc için sormuşum daha doğrusu çamaşır suyunu hayatımdan çıkaracak ne varsa

himm simdi tamamen cikarmak zor olucak ya
ama ben camasir suyu olmadiginda deterjanla temizliyorum o da guzel oluyo
ama hic bi sey malesef camasir suyunun yerini tutmuyo
ben ayda bir tuz ruhuyla temizliyorum muthis oluyo ya:52::52:
diger gunleri daha cok deterjanla

ya kızlar bi yardım edin bana..dün misafır geldı oğlu maşallah atom karınca gibi..neyse sen tut mutfakta hurmayı halının üstunde ez...o an silince geçmiş gıbı duruyordu ama şimdi baktım halının üstu hep leke.boya lekesı gıbı kalmıs.ne yapsam geçer bu leke???????*:47::47::47:

olmazsa da bi ortu alip serersin artik baska bi yolu yok malesef:26:benim de koltuguma oje dokulmustu baya bi yere cikmadi lekesi oyle duruyo krem rengin uzerine acik pembe oje:27:

ben didim dimi estos bilir bu boregi diye:38:
estosum simdi
yapiyon bu ka:34:

ya sizin sinifin velileri hepsi gezente:9::9::9:daha gecen cafede bulusmadiniz mi kiz :27:

yok geçen benimle birlikte 3 kişiydik genel olarak sık görüştüğüm velilerdi

ama bugün tüm sınıf için tanışıp kaynaşma toplantısı olcek :27:

koltuk temizliğine beyaz sabunmu.. nasıl kullanıcam anlatın bakem... direkmi sürücem sabunu. nasıl yapçam..
bide çamaır makinesine koyunca çamaşırlar beyazlar gibi bişiy okudum tam anlamadım.. benimde sararmış beyaz çamaşırlarım var işe yararmı.. anlatın bakem şu beyaz sabunun hikmetini... ben çok cahil kalmışım vallaha :9:

ya kızlar bi yardım edin bana..dün misafır geldı oğlu maşallah atom karınca gibi..neyse sen tut mutfakta hurmayı halının üstunde ez...o an silince geçmiş gıbı duruyordu ama şimdi baktım halının üstu hep leke.boya lekesı gıbı kalmıs.ne yapsam geçer bu leke???????*:47::47::47:

1- kosla leke çıkarıcı

2-aspirin

3-beyaz kalıp sabun

Back