- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.121
ii geceler kızlarr, görüşürüzzzz :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh vuslatım ne güzel yine formundasın
benim canım bugün hiçbirşey yapmak istemiyor nedense
biri bana kızsın yoksa yerimden kalkamıycam ya offf
bu gun isler cabuk bitti sanki ya dimi vuslatim:26:
günaydınlar herkese.. bende geldiiim..
burasını gezinirken tesadüfen gördüm.. kızçem pepeyi seyrederken bende nete bi bakiim dedim.. peydir faceye kendimi kaptırmıştım kkyı özledim doğrusu..
bişey sorum kızlar size... koltukları neyle siliyosunuz... malum bende evde küçük bi canavar var.. dün tükenmez kalemle açık renk koltukların üstüne balık yapmış ıslak mendille felan dün sildiydim çıktı sanmıştım ama çıkmamış.. elim değmişken hepsini bileyim bugün.. neyle silmemi tavsiye edersiniz.. evde kosla felan yok..
düşükmü yaptın cnm? :26: kaçırdım orayı. çok geçmiş olsun. kızına Allah uzun ömür versin.
...
2 sene sonrasını düşünemiyorum. böyle tatlı yaramazlıkları olsunda vahşi olmasın ya. inşallah güzel terbiye verebilirim. :44:
insallah canim Allah sana da bana da istegen her kese ikinci kez anne olmayi nasip eder
...
canim saf alkolle sildin mi peki:26:yok azerinim ya çıkmadı saç spreyi sıktım malesef işe yaramadı yarında amonyak alıp deniycem inş.çıkar
canim hosgeldingünaydınlar herkese.. bende geldiiim..
burasını gezinirken tesadüfen gördüm.. kızçem pepeyi seyrederken bende nete bi bakiim dedim.. peydir faceye kendimi kaptırmıştım kkyı özledim doğrusu..
bişey sorum kızlar size... koltukları neyle siliyosunuz... malum bende evde küçük bi canavar var.. dün tükenmez kalemle açık renk koltukların üstüne balık yapmış ıslak mendille felan dün sildiydim çıktı sanmıştım ama çıkmamış.. elim değmişken hepsini bileyim bugün.. neyle silmemi tavsiye edersiniz.. evde kosla felan yok..
gecen gun askitom yazmisti camasir makinesine camasirlarin arasina yarim kalip beyaz sabun at bembeyaz oluyomusmerhaba hayırlı sabahlarçamaşır suyuna karşı hassasım çamaşır suyunun yerini tutabilecek ve ayrıca kolay ulaşabileceğim bildiğinizdoğal bi ürün varmi hanımlar
yaa askitom senin bu gun basini kasimaya zamanin yok napcan bu kadar isle yagünaydın kzılar bugün işim çok mobilyaların altını çekicem süpürücem silcem toz alıcam wc banyoyu ovucam ütü yapıcam yarın gidiceğim için kocişe buzluga açma yapıcam akşama da karnıyarık yapıcam biraz fazla yapmam lazım kociş ben yokken yesin diye bide 2 çeşit çorba yapıcam oda buzdolabı için bide çamaşırları katlıycam ama gözümü açamıyorum kendime gelmem lazım ben kaçar herkese kolay gelsin
Herkese kocaman günaydınlaaaarrr
Sağol canım, bir sene oldu düşük yaptım, kaza kurbanıydım sonra düşüğe kurban gitti bebiş :)
İnşallah hepimiz güzel terbiye edebilelim, sabah minibüsteki gençleri gördükçe korkuyorum..
Saygıdan eser yok, koca koca insanlara diklenmeler, terbiyesizlikler
Rabbim yardım etsin inşallah hepimize...
Amiiiiiiiinnn inşallah canım yaa Rabbim isteyen kimsenin kollarını boş bırakmasın inşallah
Kızım da geçen gün diyor ki "Annecim inşallah bana kardeş alırsınız, ama almaya ben de gelcem sizinle hastaneye"
canim saf alkolle sildin mi peki:26:
ay cok kotu lekedir sac boyasi ya neresine denk geldi peki yani gozuken yer mi
canim hosgeldin
en dogal yol ve su suralar mucizevi etkisini topik olarak gordugumuz beyaz sabunu onere biliriz sana
gecen gun askitom yazmisti camasir makinesine camasirlarin arasina yarim kalip beyaz sabun at bembeyaz oluyomus
ama deterjani da dokmeyi unutma
yaa askitom senin bu gun basini kasimaya zamanin yok napcan bu kadar isle ya
bak yakinda olsam bu gun isim yoktu alir cadiyi da gelirdim
oy oyy kurban olurum ben de gelicem diyo demek
benim kiz da nerde bebek resmi falan gorse abla abi deyip opuyo
ben de bilmiyorumolur mu oyle yelizim
ben de ilk ogrendigimde onume gelen yere gif ekliyodum da ordan anladim
Çok yakınım olmasa asla gitmezdim zaten, hiç sevmem düğün merasim falan
Kendi düğünümde de bişey anlamadım kalabalıktan yoksa onda da sıkılırdım
Allah'tan eğlenceli falan değildi, ilahi çalıyordu sade bişey olmuştu..
Yoksa oynamayı da bilmem zaten
Demek benim koca bu yüzden "oynama sakın" falan demiyor
Ne güzel yaa, siz anlattıkça istifa edip temizliğe gidesim geliyor
hafta sonu niyetlendim ama ancak haftalık temizliğe vaktim yetti..
Arap sabununu nasıl kullanıyorsunuz kızlar, ben de deniyim bakiim..
iyiyiz ask'cım, seni sormalı_?
Sen de mi ikinciye kalıp kürtaj oldun..
Çoook çok geçmiş olsun.. Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah :)
ötekileri başardıysan bunu da yaparsın cnm kolay gelsinmerabayın bayanlar... bugün ilk defa su böreği açmayı deniycem... bu böreğin püf noktaları varmı ?varsa neler :26:? baklava,mantı,kol böreği falan hepsini başarı ile yapmıştım ilk denememde bakalım bunu başarabilecekmiyim
ivit açılın bakem aplanıza yol virinNasıl gördün canım ya et parçası mıydı:18:
Bebek gibimiydi:18:ay kusura bakma boyle soruyorum ama merak ettim gördüm deyince
Bu benim mutfak alanimda değil maalesef canım
Sana bu konuda en iyi estosla vuslat yardım ede bilir
öhöm öhöm püf noktası hamurları açtıktan sonra iyi kurumasını beklemekhosgeldin vuslatim oyle mi ya o zaman bi tek estosumun ilgi alani kalii
niye tırsıyon gııı boyacı gelir yanına tırsma annemsiz iyi korkmuyosunuz ya geceleri ben acaip tirsarim:18::18::18:
beyaz kalıp sabunla bi dene istersengünaydınlar herkese.. bende geldiiim..
merhaba hayırlı sabahlar çamaşır suyuna karşı hassasım çamaşır suyunun yerini tutabilecek ve ayrıca kolay ulaşabileceğim bildiğinizdoğal bi ürün varmi hanımlar
olmazsa da bi ortu alip serersin artik baska bi yolu yok malesef:26:benim de koltuguma oje dokulmustu baya bi yere cikmadi lekesi oyle duruyo krem rengin uzerine acik pembe ojesorma azerinin tam girişteki koltugun kenarında çok dikkat çekiyo alkol denemedim bugün kocişe söyledim hem alkol hem amonyak alcak inş. onlarlarla çıkar yok sa bu leke beni yer bitirir
keşke yakın olsayk cnm ya yardımdan deglde böyle konuşcagım dertleşecegin birinin yanında olması mutlu ediyo insanı
ben didim dimi estos bilir bu boregi diyeben de bilmiyorum
bağa da anlat gıızzz iki saat araştırtma bana
ben de oynamayı bilmem
ötekileri başardıysan bunu da yaparsın cnm kolay gelsin
ivit açılın bakem aplanıza yol virin
öhöm öhöm püf noktası hamurları açtıktan sonra iyi kurumasını beklemek
bi de haşlarken hamuru suya düzgünce fazla kırıştırmadan atıp çıkartırken de soğuk suyun içinde hızlıca katını açıp tepsiye hızlıca dizmek
biraz el çabukluğu olmazsa hamur yapışıyo ve bidaha da açılmiyii
niye tırsıyon gııı boyacı gelir yanına tırsma annem
beyaz kalıp sabunla bi dene istersen
birsürü malzeme var başta aspirin olmak üzere ama
doğal değil
ben de kaçıyorum hanımlar bi tek yemek işim var
evi ve yatakları da toplamadım
öğleden sonra da sınıf velileriyle çay bahçesine gidicem
teşekkürler azernn ama bn asıl banyo ve wc için sormuşum daha doğrusu çamaşır suyunu hayatımdan çıkaracak ne varsa
olmazsa da bi ortu alip serersin artik baska bi yolu yok malesef:26:benim de koltuguma oje dokulmustu baya bi yere cikmadi lekesi oyle duruyo krem rengin uzerine acik pembe oje
ben didim dimi estos bilir bu boregi diye
estosum simdiyapiyon bu ka
ya sizin sinifin velileri hepsi gezentedaha gecen cafede bulusmadiniz mi kiz
ya kızlar bi yardım edin bana..dün misafır geldı oğlu maşallah atom karınca gibi..neyse sen tut mutfakta hurmayı halının üstunde ez...o an silince geçmiş gıbı duruyordu ama şimdi baktım halının üstu hep leke.boya lekesı gıbı kalmıs.ne yapsam geçer bu leke???????*