• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bulaşığı yıkadım, sobaları yaktım,mutfağı düzenledim,evi süpürdüm sildim:21:
şimdi dinleniyorum:126:asılcak çamaşırlar var onları asıcam,yemek yapıcam:31:
bu gun isler cabuk bitti sanki ya dimi vuslatim:26:
ohh vuslatım ne güzel yine formundasın
benim canım bugün hiçbirşey yapmak istemiyor nedense
biri bana kızsın yoksa yerimden kalkamıycam ya offf:14:
kiz yeliz naptin uyusuk karu bi is yaptin mi yoksa kos kos oturdun mu tum gun:20:
kızlar dıdım geldim işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:)
işlerim bitmedi ama dinlenme molası verdim soluğu burda aldım kızlar bugün işe biraz geç başladım halbuki sabah 6.30 da kalktım ama 11 de başladım uyuz uyuz dolandım kendimi motive ettim:)
önce evimi süpürdüm sildim hiç toz işine girmedim
sonna koltuklarımın minderlerinin yüzünü makinaya attım koltuklarımı sildim
sandalyelerimi sildim
ayakkabılıgımı temizledim
aynalı konsolumu temziledim çekmecelerin içini düzenledim:)
sonna buzdolabımın içini boşalttım
doğru pazara gittim çnkü toplancaktı:)
şimdi geldim dinlendim kalkıp buzdolabımı temzilicem içini yıkıcam banyda silcem onun suyu akarkende yemek yapcam yemek basit zaten mantarı fırına sürcem bide çorba karıştırırım yanına bide salata oldu bitti
yemekten sonrada ütümü yapcam
aslında sorun işi gözümüzde büyütmemiz büyütmesek problem yok bugün 4 saat of nasıl yapcam of nasıl etcem dedim dedim bi kalktım 6 saatte dinlene dinlene hepsini yaptım:) aslında sabahtan başlasaydım saat 2 de herşey bitmiş olcaktı:)
neyse kalkıp buzdolabımı temzilim yemek yapim adam gelince duvarları kemirmeyelim:)
koltuklari neyle sildin canim:26:
Kızlarr Bendee bugün Ütü Yaptımm:47::47::47:

Renklilerimi makinaya attım Yıkanıyoo:27::27::27:

Ortalığı Toparladım:16::16:

Mutfağımı Temizledimm:24::24::24::24:

Şimdideee Oturuyorumm:31::31::31::31::31::31:

Birazdan Kendime Yemek yapıcamm yicemm:56::56::56::39::39::39::39::39:

Eşim Bugün Nöbetçi zatenn:19::19::19:

Anlıyacağınızz Bugün yalnızımm:14::14::14::14::14::14::14:

bak yalniz kalmadin bu gun berayim:1:

kızlar bişey sorcam benim halılarım beyaz eşim gecen cay damlattı hafıf leke var neyle sılsem gecer???? baharda yıkamaya verıyorum ama sımdı neyle sılsem kı :??

benimkide 2 gecede bi nöbette :( ben şu an 8-5 çalışıorum nöbetim yok olsaydı hiç görüşemicektik heralde dua edin sizin nöbetiniz yok:)

Senin Eşin Ne iş Yapıyor tatlımm ?? oda mı asker Yoksaa:16::16::16::16:

bu gun isler cabuk bitti sanki ya dimi vuslatim:26:

kiz yeliz naptin uyusuk karu bi is yaptin mi yoksa kos kos oturdun mu tum gun:20:

koltuklari neyle sildin canim:26:

bak yalniz kalmadin bu gun berayim:1:

Evett Kuzumm Vala iyi Olduu. Hepiniz Burdasınızz:16::16::16: Sohbet Çook Çok güzel olduu:8::8::8:

kızlar bişey sorcam benim halılarım beyaz eşim gecen cay damlattı hafıf leke var neyle sılsem gecer???? baharda yıkamaya verıyorum ama sımdı neyle sılsem kı :??

Vala hi Canım Benimde halılarım beyaz. Mesela O anda bişey dökülür Hemen Marc Mutfağım var Onu sıkarım beklerim 1 dakika filan hemen geçirir. Bembeyaz yapar..:46::46::46::46:

benimkide 2 gecede bi nöbette :( ben şu an 8-5 çalışıorum nöbetim yok olsaydı hiç görüşemicektik heralde dua edin sizin nöbetiniz yok:)

simdi arap sabunu ya da kolonyayla sil olmadi koslayi direk lekenin uzerine dok biraz bekle sonra sil
ariel professıonal da ise yariya bilir

benim eşim polis bende sağlık teknikeriyim laborantım yane ama benim nöbetim yok şu an şükürler olsun:) diorum ya yoksa hiç görüşemicektik:)
azerincim koltukları kaynar suda sabun erittim onunla sildim benim koltuklar duygulu hassas koltukla canıma okuyolar:)
bu arada benim ev işleriyle fena halde başım dertte yahu yarım saat önce anca popomu koydum yere
pazara gitmiştim dedim buzdolabını temzilemeden yerleştirmim sildim dolabı parçaları duşa götürdüm duşta foşur foşu köpükle yıkadım duruladım yemek yedik
parçaları tak dolabı yerleştir pazarlıkları diz
kıvırcığı yıka
ıspanağı yıka ( buna çare bulan varmı?) öldürdü beni yahu
karalahanayı rondodan geçir salata için hazırla
bulaşık mutfak toparlama çay yap derken aaaaaaaaaa bi baktım saat 10 olmuş yok artık dedim öldüm ama bu gün yahu ben ev hanımlığından istifa etcem çalışmak daha güzelmiş ve daha kolaymış cidden
hoş çalışırken evdeki işleride yapıorum yani hem ev hem iş biraz kasıyo ama evdeyken kapıyı çekip çıkamıosun batıyo gözüne bi yeri temizlesen bi yer duruyo bide çocugum yok benim daha .........şimididen böleyse...

benim eşim polis bende sağlık teknikeriyim laborantım yane ama benim nöbetim yok şu an şükürler olsun:) diorum ya yoksa hiç görüşemicektik:)
azerincim koltukları kaynar suda sabun erittim onunla sildim benim koltuklar duygulu hassas koltukla canıma okuyolar:)
bu arada benim ev işleriyle fena halde başım dertte yahu yarım saat önce anca popomu koydum yere
pazara gitmiştim dedim buzdolabını temzilemeden yerleştirmim sildim dolabı parçaları duşa götürdüm duşta foşur foşu köpükle yıkadım duruladım yemek yedik
kıvırcığı yıka
bulaşık mutfak toparlama çay yap derken aaaaaaaaaa bi baktım saat 10 olmuş yok artık dedim öldüm ama bu gün yahu ben ev hanımlığından istifa etcem çalışmak daha güzelmiş ve daha kolaymış cidden
hoş çalışırken evdeki işleride yapıorum yani hem ev hem iş biraz kasıyo ama evdeyken kapıyı çekip çıkamıosun batıyo gözüne bi yeri temizlesen bi yer duruyo bide çocugum yok benim daha .........şimididen böleyse...
kizlar yesillikleri bos zamninizda yikayip gazete kagidinin uzerine serin kurusun sonra kuru bi gazete kagidinin arasinda uzun sure beklete bilirsiniz buzdolabinda
bi dahakinde yikamaniza gerek yok yani:34:

Son düzenleme:
kıvırcığı yıka

Back