Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hahah baya fark var aramizda kiz ama ben şimdiden yaş sendromuna girdim :KK43: hep 20li yaslarsa kalmak istiyorum şimdiden boyleyse ohoo :KK43:
Bi zaman sonra belirli bi yasta kaliyorsun cnm. Ben kendimi 29 yadinda görmüyorum bana sorsan 26-27 de kaldim ben :KK70: kizlardesim de benden 2 yas kücük ama ona sorsan23 yasimdayim diyor :KK70:
Hem sayilar önemli degil ki cnm. Önemli olan kendini nasil hissetmen :KK66:

Bi zaman sonra belirli bi yasta kaliyorsun cnm. Ben kendimi 29 yadinda görmüyorum bana sorsan 26-27 de kaldim ben :KK70: kizlardesim de benden 2 yas kücük ama ona sorsan23 yasimdayim diyor :KK70:
Hem sayilar önemli degil ki cnm. Önemli olan kendini nasil hissetmen :KK66:
Kendimi iyi hissediyorum hatta gexen gun elbise bakarken magaza calisanlari hep mezunuyet icin mi diye sordu hosuma gitti ama genede 19 yaşında olmayı isterdim yani :) belkide 19 yasimda calismaya basladim ve evlenene kadar hep calistim yogun bi sekilde cok yaşımı yaşayamadım belkide ondandır bu sitemim :KK70:

Kendimi iyi hissediyorum hatta gexen gun elbise bakarken magaza calisanlari hep mezunuyet icin mi diye sordu hosuma gitti ama genede 19 yaşında olmayı isterdim yani :) belkide 19 yasimda calismaya basladim ve evlenene kadar hep calistim yogun bi sekilde cok yaşımı yaşayamadım belkide ondandır bu sitemim :KK70:
:KK70: belkide öyledir kim bilir
Ne güzel iste yasini kücük saniyorlar

Herkese hayirli sabahlar :halay:

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 gecmis olsun cnm. Evi bol bol havalandir mikroplar ciksin. Cocuklar birbirine geciriyor hastaligi :KK43:
Basak burcunun özellikerini tasiyormusub kuzum? :) bi bakiyim ne özellikleri varmis :dondurma:

yorgun anneanne yorgun anneanne senin yaptiklarini okudukca kendimden utaniyorum :olamaz: masallah cok aktifsin keske bende öyle olabilsem

Ge
bak beni tinlayan var mi:)basagim ben de diyorum:)))
bu arada kizlar bu sefer de omurun atesi cikti doktor geldi igne yapti uyuyo simdi
ben de camasir astim mutfagi topladim bulasiklari hall ettim.doktor gelecek diye salonu topladim.simdi uyku saati:)
Gecmis olsun canim

bak beni tinlayan var mi:)basagim ben de diyorum:)))
bu arada kizlar bu sefer de omurun atesi cikti doktor geldi igne yapti uyuyo simdi
ben de camasir astim mutfagi topladim bulasiklari hall ettim.doktor gelecek diye salonu topladim.simdi uyku saati:)
Oyy geçmiş olsun yaramaz ömürcüğe kıyamam ben onlaraa. Bu arada başak burcuysan aşırı düzenlisindiir hatta hastalik derecesinde bile olabilir :KK70:

X