Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
azerinn işte mantar kuarbiyelern enfes oldu:KK16:
$Fotoğraf0170.jpg
bu arada dün aceleden çektim kusura bakmayn ... inş. becere bilmişimdr yüklemeyi:44:

kuzu ne guzel yeni evlisin Allah mutlu etsin:nazar::nazar::nazar:
hem ev hem is zordur hakikaten saat kacta gidip kacta geliyosun isten
daha iki kisisiniz cok dagilmiyodur eviniz ama is var iste

ben de 2.5 senelik evliyim bi kizim var dagitiyo her yeri
gun icinde 5 kez evi topluyorum ama yok olmuyo:KK53:
daha bahar temizligimi yarim yamalak yaptim
bi tek misafir odami dip kose temizledim banyomun fayanslarini sildim
yazlik kisliklarimi duzenledim
daha bir suru isim var:KK50::KK50::KK50:

azerinnn canım yeni gördüm mesajını işler yoğun giremiyorum nete. sabah 8 akşam 5 benim.. sağol canım Allah hepimizi mutlu etsinn :nazar: dağınıklık değilde evim yeni ve hala inşaat tozları oluşuyo :KK43:
terliklerin altı hemen beyaz beyaz toz gibi bişey oluyo. viledayla değil elimle siliyorum çoğu zaman ama nafile bi süre çekicem galiba bu durumu:KK43:
Allah bağışlasın kızını darısı bana inşallah :) :)

azerinnn canım yeni gördüm mesajını işler yoğun giremiyorum nete. sabah 8 akşam 5 benim.. sağol canım Allah hepimizi mutlu etsinn :nazar: dağınıklık değilde evim yeni ve hala inşaat tozları oluşuyo :KK43:
terliklerin altı hemen beyaz beyaz toz gibi bişey oluyo. viledayla değil elimle siliyorum çoğu zaman ama nafile bi süre çekicem galiba bu durumu:KK43:
Allah bağışlasın kızını darısı bana inşallah :) :)

ay canim sabah 8 aksam 5de cokmus yoruluyosundur baya
ay insaat tozlari da cok zordur:KK19:
bi kac gun boyle olur ama sonra duzelir canim merak etme
kapilarin altina islak bez falan koy bari

bi sey degil canim
kv afiyet bal seker olsun:KK1::KK1:
ya benim net bi gidip bi geliyo
temizledin mi her yeri

8 de kalktım cnm evi topladm , balkonları yıkadım, sigara böregi sardm , mayalı pogaca yaptım wc yi ovdum şimdi banyoyu ovuyorum daha snra her yeri süpürüp silip toz alıcam:KK55:

valla bu yuzden misafir gelmesini hic istemiyorum canim cikiyo resmen orayi temizle burayi temizle
boya yaptin mi sacina

aynen walla mahfoldm kaç haftadr:2:
ewet cnm boyadm dün saçımı akşamda kaşımı gözümü aldrdm kaynana için:KK53:
havluları yıkamıştr onlarıda ütüliycem daha btmiycek galiba bu iş:KK43:

bu arada bugün yemek derdm yok:KK52: kayınvalidem aradı saolsn akşama yemek yapma sakın dedin eşimin sevdgi ev yapımı lahmacunlardan yapmış beraber yerz dedi bnde tamam dedim işime geldi:KK9: bi salata bi çorva bi tatlıyla bugünü kurtarrm artk:KK9::KK9::KK9::KK1:

ay canim sabah 8 aksam 5de cokmus yoruluyosundur baya
ay insaat tozlari da cok zordur:KK19:
bi kac gun boyle olur ama sonra duzelir canim merak etme
kapilarin altina islak bez falan koy bari

valla hiç düşünmemiştim bez koymayı sağol canım:KK16: umarım düzelir.. viledam hep hazır bekliyo boşluklarda hemen siliyorum belli yerleri:KK1:

ewet cnm ikizlerde kalcak 1 ay bi de 19 yasında görümcemde var oda kalcak 1 ay:KK9::KK9::KK9::KK1:
yine iyimis buyuk kiz yardim eder sana:KK1:
valla hiç düşünmemiştim bez koymayı sağol canım:KK16: umarım düzelir.. viledam hep hazır bekliyo boşluklarda hemen siliyorum belli yerleri:KK1:

bi sey degil canim ben de hep oyle yaparim annemden ogrendim:KK1:

görümcemden çok kaynanam çok hamarat 2 aylık evliyken gelmişti oturmADI bir türlü habire bana yardm ediyodu saolsn:KK1::KK1::KK1:

görümcemden çok kaynanam çok hamarat 2 aylık evliyken gelmişti oturmADI bir türlü habire bana yardm ediyodu saolsn:KK1::KK1::KK1:
oy oy masallah oyleyse birak kalsin 2 ay:KK53::KK53::KK53::KK53:
maşallah cnm sana:nazar: işin bittyse bana yardıma gelll:KK6:

gelirim tabi ver bi bez tozlari aliyim:KK9::KK9::KK9::KK9:
e sabahin 5ne kadar kiz uyutmayinca her yeri temizledim:KK1:

X