Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hoşbuldum arkadaşlar :)) 2 yıllık evliyim,çalışıyorum.Çalıştığım için ev işlerinde çok aktif değilim ama elimden geleni yapıyorum.Bu topiği okumak keyif verdi ve aranıza katılmak istedim:)

iyi etmişsn canım çalıştıgın için işler daha zordur tabi ama en azından haftada bi gün dip köşe temizlik yapmak seni rahatlatr günü birlik çamaşır ,bulaşık, ütü falan akşamda yapabilcek şeyler bebiş varmı peki bu arada kaç yasındasın:KK53::KK53:

hoşbuldum arkadaşlar :)) 2 yıllık evliyim,çalışıyorum.Çalıştığım için ev işlerinde çok aktif değilim ama elimden geleni yapıyorum.Bu topiği okumak keyif verdi ve aranıza katılmak istedim:)
tmm gelebilirsin :KK53:
kaç yaşındasın peki ne işle meşgulsün mesai saatlerin kaç
Evet yaa çok erken oldu biliyorum..
Ama kısmet diyebiliyorum sadece..
Kolay olmadı çünkü, hem de görücü usulü evlendim..
Çocuk olmasını bırak, işe girdim 15 gün içinde teklif aldım :26:
Eldivenlerden alyansı görmemiş arkadaş :KK53:
Evliyim deyince kötü olmuştu :KK53:
Rahatım, huzurum yerinde, ne düşüneyim dimi ama :KK9:

:KK9: :KK9: :KK9:
huzurumuz ve sağlığımız yerinde oldktan sonra herşey gelip geçici cnm

geçmiş olsun estoşumm:26:

konuşalım hayatım buyur

hoşgeldin canımm:KK16::KK16:
sağol cnm

hadi 5- 10 dk daha burdayım sonra temizliğe :KK55:

27 yaşındayım.Henüz bebeğimiz yok.Sabah 9,akşam 18.00 mesai saatlerim :))Bir şirketin muhasebe bölümünde çalışıyorum.Hafta sonu misafirlerim gelecek.Hangi gün ne yapayım iki saattir onun planını yapıyorum.Temizlik,mamalar vs. :)

27 yaşındayım.Henüz bebeğimiz yok.Sabah 9,akşam 18.00 mesai saatlerim :))Bir şirketin muhasebe bölümünde çalışıyorum.Hafta sonu misafirlerim gelecek.Hangi gün ne yapayım iki saattir onun planını yapıyorum.Temizlik,mamalar vs. :)

bu akşamı ve yarın akşamı temizlik,çamaşır v.s. ayır

cumartesi günü de mamaları yaparsın olur biter

hangi gün gelecekler kaç kişi gelecek yemeğe mi gelecekler

bunlara da cevap verirsen daha iyi yardımcı olurum

bu akşamı ve yarın akşamı temizlik,çamaşır v.s. ayır

cumartesi günü de mamaları yaparsın olur biter

hangi gün gelecekler kaç kişi gelecek yemeğe mi gelecekler

bunlara da cevap verirsen daha iyi yardımcı olurum

Cumartesi yarım gün çalısıyorum malesef.Pazar günü gelecek misafirlerim.4 kişi gelecekkler.yok yemek değil canım.gün misali pasta,börekli bir toplantı olacak..

Cumartesi yarım gün çalısıyorum malesef.Pazar günü gelecek misafirlerim.4 kişi gelecekkler.yok yemek değil canım.gün misali pasta,börekli bir toplantı olacak..

tamm yine bu akşamı ve yarın akşamı temizlik v.s. ayır

cumartesi günü de işten gelince soğuk serviz edilecekleri yavaş yavaş yaparsın

ertesi güne de salata ya da börek gibi sıcak sunulacakları hazırlarsın

o zmn sıkışmazsın :KK31::KK76:

canım bencede cuma ve cumartesi gecesini temizlige ayırırsın hatta tatlını cumartesi gününden hazır edebilirsn pazar sabahı kalkar ikramlarını hazrlarsın 4 kişiler bide 3 tuzlu 2 tatlı yeter misafirlerine bağlı yani:nazar:

canım bencede cuma ve cumartesi gecesini temizlige ayırırsın hatta tatlını cumartesi gününden hazır edebilirsn pazar sabahı kalkar ikramlarını hazrlarsın 4 kişiler bide 3 tuzlu 2 tatlı yeter misafirlerine bağlı yani:nazar:

tamam şekerler öyle yapayım gari,teşekkürler :))Siz neler yapıyorsunuz.Hayat nasıl gidiyor?Tüm sayfaları okuyayım dedim ama anam 272 sayfaaa:KK52:

X