Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ooo 2. bebişe çalışmalar başlamış desene ee kolay gelsin ne diyelim:KK9::KK9: iyi yapmışsın azerinim bizim neyimiz eksik bizde kırarız fındık:KK9::KK9:
afiyet olsun balıma ama sizde yeseydiniz enerji bakımından:KK53::KK53:

yok kiz 2 bebisi yilbasi gecesine sakladim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:aman Allah im neler diyorum biri beni durdursun:KK9::KK9::KK9::KK9:
heruf uyanik cikti yedi ben salak gibi bu gunku tatli icin kalsin diye yemedim ama sabah cadi hepsini yemis:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kiz sen 3 gundur dip kose temizlik yapmiyosun gozumden kacti sanma bak sen su gozlere:KK53::KK53::KK9::KK9::KK9::KK9:

napiyim insani gaza getiriyolar habire findik kirdik diyolar:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

tatlım ben salı ve cuma günleri yapıyorum dip köşe mobilyaları falan çekiyorum yetiyo kirlenmiyo zaten küçük sayılır evimiz yarın benim işler anlıycagn hafta sonuda kociş evde oldugu için cumadan yapmam daha iyi oluyo temiz kalıyo ev :KK1::KK1:

yok kiz 2 bebisi yilbasi gecesine sakladim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:aman Allah im neler diyorum biri beni durdursun:KK9::KK9::KK9::KK9:
heruf uyanik cikti yedi ben salak gibi bu gunku tatli icin kalsin diye yemedim ama sabah cadi hepsini yemis:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

neyse heruf yemişse sorun yok ikinzden biri enerjik olsun yeter:KK53::KK53:
yılbaşımı iyi hatırlattın unutmuşum ben hazrlık yapıyım:KK1::KK1::KK1::KK52:

tatlım ben salı ve cuma günleri yapıyorum dip köşe mobilyaları falan çekiyorum yetiyo kirlenmiyo zaten küçük sayılır evimiz yarın benim işler anlıycagn hafta sonuda kociş evde oldugu için cumadan yapmam daha iyi oluyo temiz kalıyo ev :KK1::KK1:
2 kisi olunca cok kirlenmiyo zaten dimi askitom:KK31:
neyse heruf yemişse sorun yok ikinzden biri enerjik olsun yeter:KK53::KK53:
yılbaşımı iyi hatırlattın unutmuşum ben hazrlık yapıyım:KK1::KK1::KK1::KK52:

anam ne hazirligi yapican kiz:KK30::KK30::KK30:konusturtmayin beni +18 konulara giricem simdi o olucak:KK9::KK9::KK9::KK9:

2 kisi olunca cok kirlenmiyo zaten dimi askitom:KK31:

anam ne hazirligi yapican kiz:KK30::KK30::KK30:konusturtmayin beni +18 konulara giricem simdi o olucak:KK9::KK9::KK9::KK9:

ewet canım 2 kişiyiz bide gelenim gidenimde yok o yuzden ev sürekli derli toplu ve temiz kalıyo:KK16:
yılbaşı gelince ik akla gelen kırmızı ayy iyice sapıttım ben sustur beni azerinim konu kapatılcak yoksa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52:

ewet canım 2 kişiyiz bide gelenim gidenimde yok o yuzden ev sürekli derli toplu ve temiz kalıyo:KK16:
yılbaşı gelince ik akla gelen kırmızı ayy iyice sapıttım ben sustur beni azerinim konu kapatılcak yoksa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52:
anam tamam nerden nereye geldik toparlayalim konuyu:KK9::KK9::KK9::KK9:bu konulari yilbasina saklayalim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ay yilbasi deyince heyecanlaniyorum:KK76::KK76::KK76:cok seviyorum yilbasini
kızlar susun bakıyım :KK20::KK20::KK20:

taam kizma ya sustuk:KK17::KK17:

geçmiş olsun cnm inşAllah sağlığına kavuşur

teşkkr ederim

ben de çok bilirim ağladığımı :KK1:

teyzesi kaç yaşında

Allah işinizi rast getirsin
hakkınızda hayırlısını versin(AMİN)

bu arada ben de 28 yaşımdayım 8 yıllık evliyim
2 tane çocuğum var ve çalışmıyorum :KK42::KK1:

Allah razı olsun inşallah iyi olur..
Sen ameliyat falan oldun mu peki?
Teyzemiz küçük 10 yaşında daha 5. sınıfa gidiyor :KK16:
Hepimizin işini rast getirsin inşallah Rabbim..
Ay ne güzel yaa, Allah bağışlasın evlatlarını, evinizi huzurla doldursun inşallah..
Bana çok erken evlenmişsin dediklerinde moral bozmama gerek yok desene :KK9:
Ben de inşallah evimizi alıp önümüzü görürsek ikinci çocuğa niyetlenmek istiyorum :KK16:

kızlar size bişeler sormak istiorum temizlikle ilgili lütfen cevap yazın yarın temizliğe başlıcam
aspiratörüm berbat durumda kalıplaşmış kirleri var nasıl çıkartıcam
halılarımı silcem neyle ve nasıl silimde böle pofur pofur kabarsın,
fırın içini nasıl temzliyosunuz,
buzlugum o kadar doluki tıka basa arkadakileri çıkaramıorum ve yeniden düzenlemek istiyorum napim?
ende simli yapma bi çiçeğim var toz yumagı yıkanırmı yoksa atıcam nişanda alıncak die tutturmuştu bizimkiler :) ondan aldık

Benim nişanda alınan çiçeğim vardı senin gibi ki hiç istememiştim evimdeki tek çiçekti..
Taşınırken atsak mı etsek mi derken aşağı indirdik eltimle..
Beş dakika sonra bir baktık ki almışlar :KK52: meraklısı çokmuş..
Şimdi ev alırsam değil çiçek, süs eşyası, vazo bile istemiyorum :KK37:

estos catal bicakla yapma Allah korusun cizersin delersin mahvolur guzelim buzdolabi
benim bi akrabam yapmis bembeyaz toz cikmaya basladi dedi onla da atdilar buzdolabini:KK9::KK9:
...

Ben de çatal bıçakla değil de tahta spatulayı altına sokup bi çakıyorum, pıt çıkıveriyor :KK37:

...
hosgeldin SakURa:KK19:
simdi isdemisin yoksa evde mi:26:

Hoş buldum çok teşekkür ederim :)
İşteyim, öğle yemeğindeydik anca geldim :)

X