Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
27 yaşındayım.Henüz bebeğimiz yok.Sabah 9,akşam 18.00 mesai saatlerim :))Bir şirketin muhasebe bölümünde çalışıyorum.Hafta sonu misafirlerim gelecek.Hangi gün ne yapayım iki saattir onun planını yapıyorum.Temizlik,mamalar vs. :)

ben de muhasebe mezunuyum aslında..
isterdim işimi yapmayı eskisi gibi..
ama Allaha şükür işimi seviyorum -kalite sekreteriyim-
misafir eskiden gayet basitken kızımla kabus oldu..
ev temizdi, ayağıma sarılan yoktu..
artık eskisi gibi sık misafir alamıyorum..

tamam şekerler öyle yapayım gari,teşekkürler :))Siz neler yapıyorsunuz.Hayat nasıl gidiyor?Tüm sayfaları okuyayım dedim ama anam 272 sayfaaa:KK52:

ben de başta okurum dedim ama sayfa çok :KK9:
ara ara sırayla gözden geçiririm diyorum çünkü arada pratik bilgiler çok..

ben de muhasebe mezunuyum aslında..
isterdim işimi yapmayı eskisi gibi..
ama Allaha şükür işimi seviyorum -kalite sekreteriyim-
misafir eskiden gayet basitken kızımla kabus oldu..
ev temizdi, ayağıma sarılan yoktu..
artık eskisi gibi sık misafir alamıyorum..

ben de başta okurum dedim ama sayfa çok :KK9:
ara ara sırayla gözden geçiririm diyorum çünkü arada pratik bilgiler çok..

muhasebe biraz sabır gerektiren bir meslek ve ben hiç sabırlı değilim:KK52:Annelik hoş bir duygu olmalı.Rabbim bebişinize hayırlı ömürler versin inş.:nazar:

evet bende ara sayfaları okumayı düşünüyorum :)

tamam şekerler öyle yapayım gari,teşekkürler :))Siz neler yapıyorsunuz.Hayat nasıl gidiyor?Tüm sayfaları okuyayım dedim ama anam 272 sayfaaa:KK52:

okumanız zor gbi gercekten ama arada püflerde var kaçırmayın derim benim işler bitti nescafemi yaptım içiyorum:nazar:

muhasebe biraz sabır gerektiren bir meslek ve ben hiç sabırlı değilim:KK52:Annelik hoş bir duygu olmalı.Rabbim bebişinize hayırlı ömürler versin inş.:nazar:

evet bende ara sayfaları okumayı düşünüyorum :)

Aynen sabır gerektirir ama emin ol devletin hastanesinde çalışmak daha da sabır istiyor..
Amin inşallah isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin Rabbim :KK16:

Aynen sabır gerektirir ama emin ol devletin hastanesinde çalışmak daha da sabır istiyor..

oyy Allah kolaylık versin cümlemize canım.Amin aminn inşş.arkadaşım.Bende bebişim olsun istiyorum ama sanki daha hazır değilim anne olmaya..

oyy Allah kolaylık versin cümlemize canım.Amin aminn inşş.arkadaşım.Bende bebişim olsun istiyorum ama sanki daha hazır değilim anne olmaya..

Bu akşam ki planlarınız nedir canlar?Eşim oturur kurtlar vadisini izler ben de temizlik yaparım:KK37:

bugün bizim kocişle dizimiz var kayıp şehir ,çay koyar onuz izleriz :KK16: akşamları pek bişey yapmıyorum gündüz yaptıgımdan sadece yatmadan önce mutlaka evi toplarım o kadar:KK16:

sevmiyorum o diziyi.:KK47:

bende bende

bugün bizim kocişle dizimiz var kayıp şehir ,çay koyar onuz izleriz :KK16: akşamları pek bişey yapmıyorum gündüz yaptıgımdan sadece yatmadan önce mutlaka evi toplarım o kadar:KK16:

bende kayıp şehiri çok seviyorum ama izleyemiyorum
aşkitom evi akşamdan toplamak rahatlık dimi mutfak falan?

Bu akşam ki planlarınız nedir canlar?Eşim oturur kurtlar vadisini izler ben de temizlik yaparım:KK37:

Akşam temizlik..
Benim için de İlahi bir emir gibi.. :KK37:

Amin inşallah gönlünüze göre versin Rabbim canm :)

merhaba canim gecmis olsun kuzuya car cabuk iyilesir insallah:26:
toz almayi unutmusun vuslatcim o da var:KK9::KK9::KK9:

kız ne toz alması sadece ortalığı toplayıp süpürüp sobaları yaktım. iki parmağımıda yaktım sobada çooooookkk acıyoo:84::84:
kızmın ateşi düşmedi:KK50: sirkeli su yapıyorum 1 saattir benim işler kaldı geceye

güle güle cnm kolay gelsin yorma fazla kendini:KK16:

iş yapmadan yoruldum bile ask cım:KK30:

canım çok geçmiş olsun ve kolay gelsin :KK16:
sağol canım. elimi hiç bi işe atamadım daha:KK50:

herşeye bedel zaten :KK16:

aynen canım altın toplarım onlar benim:KK16:

X