• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
27 yaşındayım.Henüz bebeğimiz yok.Sabah 9,akşam 18.00 mesai saatlerim :))Bir şirketin muhasebe bölümünde çalışıyorum.Hafta sonu misafirlerim gelecek.Hangi gün ne yapayım iki saattir onun planını yapıyorum.Temizlik,mamalar vs. :)

ben de muhasebe mezunuyum aslında..
isterdim işimi yapmayı eskisi gibi..
ama Allaha şükür işimi seviyorum -kalite sekreteriyim-
misafir eskiden gayet basitken kızımla kabus oldu..
ev temizdi, ayağıma sarılan yoktu..
artık eskisi gibi sık misafir alamıyorum..

tamam şekerler öyle yapayım gari,teşekkürler :))Siz neler yapıyorsunuz.Hayat nasıl gidiyor?Tüm sayfaları okuyayım dedim ama anam 272 sayfaaa:52:

ben de başta okurum dedim ama sayfa çok :9:
ara ara sırayla gözden geçiririm diyorum çünkü arada pratik bilgiler çok..

ben de muhasebe mezunuyum aslında..
isterdim işimi yapmayı eskisi gibi..
ama Allaha şükür işimi seviyorum -kalite sekreteriyim-
misafir eskiden gayet basitken kızımla kabus oldu..
ev temizdi, ayağıma sarılan yoktu..
artık eskisi gibi sık misafir alamıyorum..

ben de başta okurum dedim ama sayfa çok :9:
ara ara sırayla gözden geçiririm diyorum çünkü arada pratik bilgiler çok..

muhasebe biraz sabır gerektiren bir meslek ve ben hiç sabırlı değilim:52:Annelik hoş bir duygu olmalı.Rabbim bebişinize hayırlı ömürler versin inş.:nazar:

evet bende ara sayfaları okumayı düşünüyorum :)

tamam şekerler öyle yapayım gari,teşekkürler :))Siz neler yapıyorsunuz.Hayat nasıl gidiyor?Tüm sayfaları okuyayım dedim ama anam 272 sayfaaa:52:

okumanız zor gbi gercekten ama arada püflerde var kaçırmayın derim benim işler bitti nescafemi yaptım içiyorum:7:

muhasebe biraz sabır gerektiren bir meslek ve ben hiç sabırlı değilim:52:Annelik hoş bir duygu olmalı.Rabbim bebişinize hayırlı ömürler versin inş.:nazar:

evet bende ara sayfaları okumayı düşünüyorum :)

Aynen sabır gerektirir ama emin ol devletin hastanesinde çalışmak daha da sabır istiyor..
Amin inşallah isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin Rabbim :16:

Bu akşam ki planlarınız nedir canlar?Eşim oturur kurtlar vadisini izler ben de temizlik yaparım:37:

bugün bizim kocişle dizimiz var kayıp şehir ,çay koyar onuz izleriz :16: akşamları pek bişey yapmıyorum gündüz yaptıgımdan sadece yatmadan önce mutlaka evi toplarım o kadar:16:

sevmiyorum o diziyi.:47:

bende bende

bugün bizim kocişle dizimiz var kayıp şehir ,çay koyar onuz izleriz :16: akşamları pek bişey yapmıyorum gündüz yaptıgımdan sadece yatmadan önce mutlaka evi toplarım o kadar:16:

bende kayıp şehiri çok seviyorum ama izleyemiyorum
aşkitom evi akşamdan toplamak rahatlık dimi mutfak falan?

Bu akşam ki planlarınız nedir canlar?Eşim oturur kurtlar vadisini izler ben de temizlik yaparım:37:

Akşam temizlik..
Benim için de İlahi bir emir gibi.. :37:

oyy Allah kolaylık versin cümlemize canım.Amin aminn inşş.arkadaşım.Bende bebişim olsun istiyorum ama sanki daha hazır değilim anne olmaya..

Amin inşallah gönlünüze göre versin Rabbim canm :)

merhaba canim gecmis olsun kuzuya car cabuk iyilesir insallah:26:
toz almayi unutmusun vuslatcim o da var:9::9::9:

kız ne toz alması sadece ortalığı toplayıp süpürüp sobaları yaktım. iki parmağımıda yaktım sobada çooooookkk acıyoo:84::84:
kızmın ateşi düşmedi:50: sirkeli su yapıyorum 1 saattir benim işler kaldı geceye

güle güle cnm kolay gelsin yorma fazla kendini:16:

iş yapmadan yoruldum bile ask cım:30:

canım çok geçmiş olsun ve kolay gelsin :16:
sağol canım. elimi hiç bi işe atamadım daha:50:

herşeye bedel zaten :16:

aynen canım altın toplarım onlar benim:16:

Back