Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bende bende

bende kayıp şehiri çok seviyorum ama izleyemiyorum
aşkitom evi akşamdan toplamak rahatlık dimi mutfak falan?

ewet canım çok güzel bi dizi biz bayılarak izliyoruz eşimle:KK16:
ewet canım yatmadan şöyle bi elden geçiririm evi toplarım mutfak zaten yemekten sonra toplanır temizlenr ocak falan sabaha bunlar kalmaz temiz bi evle uyanırsın:KK53::KK53:

kız ne toz alması sadece ortalığı toplayıp süpürüp sobaları yaktım. iki parmağımıda yaktım sobada çooooookkk acıyoo:84::84:
kızmın ateşi düşmedi:KK50: sirkeli su yapıyorum 1 saattir benim işler kaldı geceye

iş yapmadan yoruldum bile ask cım:KK30:

sağol canım. elimi hiç bi işe atamadım daha:KK50:

aynen canım altın toplarım onlar benim:KK16:

kızına çok çok geçmiş olsun vuslatım:KK16:
dikkat et ya sobayı yakarken:26:

ben o diziyi yasakladım eşime artık izleyemiyo:21:

bende düşünmüyor değilim hee:KK28:

ewet canım çok güzel bi dizi biz bayılarak izliyoruz eşimle:KK16:
ewet canım yatmadan şöyle bi elden geçiririm evi toplarım mutfak zaten yemekten sonra toplanır temizlenr ocak falan sabaha bunlar kalmaz temiz bi evle uyanırsın:KK53::KK53:

benim de bunu alışkanlık haline getirmem gerekiyor sanırım
bende aman dursun sonra yaparım havasındayım ama aniden birine bir yakalanıyorum :KK53:

kızına çok çok geçmiş olsun vuslatım:KK16:
dikkat et ya sobayı yakarken:26:
minik cadım ağlıyodu acelen odunu atarken elimde yapıştı sobaya:KK1:
tekrar tşk tatlım:KK16:

neden tatlım ne olduki ne ayselden dolayımı:KK9::KK9::KK52::KK52::KK52:
niyekine canım nasıl bişeyki bu aysel:26:geçen sezon finali girmeden bıraktırdım:KK76:
Nasıl başardınız bunu?Yeni bölümleri yetmezmiş gibi benimki dönüp dönüp eski bölümleride izliyor:KK52:

canım ben zaten çocukların yanında izletmiyodum mutfağa gönderiyodum git orda seyret diye
ben ona verdiğim ikinci şansda istemediğim herşeyi söyledim buda onların arasındaydı ve o zamandan beri seyremiyo:KK53:

minik cadım ağlıyodu acelen odunu atarken elimde yapıştı sobaya:KK1:
tekrar tşk tatlım:KK16:

niyekine canım nasıl bişeyki bu aysel:26:geçen sezon finali girmeden bıraktırdım:KK76:

canım ben zaten çocukların yanında izletmiyodum mutfağa gönderiyodum git orda seyret diye
ben ona verdiğim ikinci şansda istemediğim herşeyi söyledim buda onların arasındaydı ve o zamandan beri seyremiyo:KK53:

ne güzel yaa :)) Darısı başımıza.

X