- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.981
günaydın kızlar dün eşimle özel hastaneye gttik sonuç erken çıkar diye bi test 70 lira dedi şok oldumsonra devlete gttik orasıda önce kadın dogumdan randevu alıp oranın yönlendiricegni söyledi bende reglimi beklemeye karar verdim geçikirsem gidicem doktora ama böyle hissediyorum sanki var bişi
canim skma canini varsa da var
demek ki hayirlisi boyle
bi bebisinizin olmasi kotu bi sey mi bi de iyi yanlarini dusun
tabiki kötü bişey degil cnm bazen çok mutlu oluyorum bazende henüz buna hazrlıklı olmadgımızı düşünüyorm çünkü hç böyle planlamamıştk
siz planlamamis ola bilirsiniz ama demek ki Allah sizin icin planlamis canim
uzme artik kendini
ama biz de genç anne olduk ne güzelaaa miden mi bulaniyo askitom:18::18::18::18:
yaptirdiniz mi kan testini:18::18:
ben de ozluyorum valla estos
o gunlerin kiymetini bilemedik
ne varsa evlilikde evde kalmisiz gibi 19 20 yasimizda evlenmisiz
kiz beray sen hic dip kose temizlik yapmiyon mu
günaydın kızlar dün eşimle özel hastaneye gttik sonuç erken çıkar diye bi test 70 lira dedi şok oldumsonra devlete gttik orasıda önce kadın dogumdan randevu alıp oranın yönlendiricegni söyledi bende reglimi beklemeye karar verdim geçikirsem gidicem doktora ama böyle hissediyorum sanki var bişi
nasılsın canım iyi misin
hep burayı okursan evişletryle elbet başın dertte olur kısım
kalkıp yapıp bitirsene hepsini
ama biz de genç anne olduk ne güzel
görenler benim evli hatta 2 çocuğum olduğuna bile inanmıyor
ben dün akşam sana söyleyecektim ama belki yanlış anlarsın diye söylememiştim
şok etkisi yaratacağını bilseydim söylerdim
ben 2 yıl önce burda gitmiştim bana da 95 lira demişlerdi ordan biliyorum
kızım sağlık ocağına gitsene aile hekimine :26:
yok cnm neden yanlış anlıyımki ama gercekten şok oldumaile hekimine gtcemde cnm reglimi bekliyorum gecikirsem hemen gidicem :44:
ben de gideyim bari hanımişkolar
kısım işteyis heralde dimi
bişey istediklerinde durun bi estoş beklemesin önce ona yazayım mı diyeyim akıllım
yaf gelme üzerime zati kafam bulanık idare et işte eski hızım kalmadı ilk zamanlar acaayip hızlıydım hem buraya yazıp hem çalışırdım şimdi kafam dağılıyo
hem bekle nolmuş yani offffff of
ne konuştum be bi laf söyledin bak kaç laf yedin rahat dursana accık
ben de şok olmuştum hatta yutkunurken boğazımda bi düğüm oluştuydu o zmnlar
ben de senin gibi yaptırmamıştım