- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.961
günaydn kızlar eşim gider gitmez testi yaptım eger yanlış degilse test sonucu hamile degilim negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beray kiz sen netde oyun falan oynasan boyle olmaz ya skilir insan tek basinaKızlar Bugün Eşim Nöbetçi o Yüzden Bu saatte Buralarda Geziyorum. Sıkılıyorumm
En İyisi Uyumak olacak napim yapıcak Bişeyde Kalmadı çünkü
Hepinize İyi Uykular. Yarın Görüşmek Üzeree
Öpüldünüz
ama askitom ya bebek kucuksegünaydn kızlar eşim gider gitmez testi yaptım eger yanlış degilse test sonucu hamile degilim negatif çıktı
azerinim yapma boyle ya yuregime incek walla:-( gercekten olablirmi ya:-((beray kiz sen netde oyun falan oynasan boyle olmaz ya skilir insan tek basina
ama askitom ya bebek kucukse
azerinim yapma boyle ya yuregime incek walla:-( gercekten olablirmi ya:-((
beray kiz sen netde oyun falan oynasan boyle olmaz ya skilir insan tek basina
ama askitom ya bebek kucukse
ben de baya bi camasir birikmis onlari yikiyorum kac gundurnettim yok cnm o yuzden telden griyorum bugun dun yapamadigim koca bi yigin utum vardi olari utuledim balkonumu yikadim camasirlrimi astim birazdan evi supurcem snrada yemek yapicam)
Ayy Kuzum Vala Oyunda Oynuyorum amaa yinede sıkılıyorumm napimmm
tesekkur ederim canim
doktor 1 ay beklememizi soyledi
ben de 6 ay diye biliyorum amaanladım tatlım 1 ay çabuk geçer ben 6 ay biliyodum ama kürtajdan sonra en sağlıklısı öyleymiş rahim kendini daha iyi toparlıyomuş.:26:
sen de bol bol yumuşatıcı dökersin o zmn yumuş yumuş olur ellersinbenim en nefret ettiğim çamaşırdır ünkü asla ıslak çamaşıra dokunamam bu yüzden asamam kurusun die sanırım
gel annem gel ben stajını benim yanımda yapBirazcık bana da bulaştır tatlım ya:))
evliyim azerin 1.5 senelik evliyim. bebek yok daha. çok istiyorum olsun ama Allahım henüz layık görmedi anneliğe beni..
Senin de evladınla sınamış. Allah yardımcın olsun. Moralini bozmamaya çalış..
aaaaa bu da sofra mı yane şimdigunaydin kizlar
kalkin size mukellef bi sofra hazirladim
kizlar suna bakin
Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
ben de 6 ay diye biliyorum ama
hadi hayırlısı
sen de bol bol yumuşatıcı dökersin o zmn yumuş yumuş olur ellersin
gel annem gel ben stajını benim yanımda yap
aaaaa bu da sofra mı yane şimdi
ben kendimi hep mecbur hissediyorum
bu yüzden de işim bitmiyi
günaydın kızlar midemin bulantısından ölüyorum o yuzden akşam eşimle kan testi yaptırmaya gidicez:2:
bugünde yapıcagım işler evi toplaıycam , çamaşırlarımı katlıycam wc banyo ovucam bide yemek yapıcam
ayy sonucu mutlaka yaz buraya aşkitom taaam mı
ben de evi topladım,yemek yapıyorum şu anda
çamaşır işlerim de var arada ona bakıyorum
öğleden sonra da bi yere gidicem kuran var
eve gelince de çocuğun dersi fln anca
yazarım tabi canım 1 gün sonra çıkıyomuş heralde sonuç hayırlısı artık...
bugün baya yoğunsun anlaşılan allah yardımcın olsun bu arada hç evdede oturdugun yok full time geziyon maşşalah
ben henüz hiç bi iş yapamadım kalkamıyorum yerimden hiç içimden gelmiyo
eğer özelde yaptıracaksanız cnm 1-2 saat içinde çıkıyo sonuç
ay cnm hep öyleyim yaa
ev işi - okula git gel - temizlik - küçük çocuk
ee arada misafirliğe gidiyorum - çarşıda işim oluyo
ee bana misafir geliyo fln valla bazen ben bile şaşıyorum kendime
hepsine nasıl yetişiyorum diye
canım özel hastane uzak bize o yuzden burda devlet hastanesi oraya gtcez bu arada kan için hamilelik için yaptığımı söylemelimiyim:44: yoksa her kan tahlilinde çıkıyomu
ne güzel cnm işte günün dolu dolu geçiyo kıskandm seni şimdi benim burda kimsem yok ailemle aynı şehirdeyz istanbuldayız ama onlar karşıda oturuyolar 2 saat var aramzda o yuzden sık sık görüşemiyoruz kayınvalidem zaten eşimin memleketnde saolsn o bizi tek bırakmıyo
aaa miden mi bulaniyo askitom:18::18::18::18:günaydın kızlar midemin bulantısından ölüyorum o yuzden akşam eşimle kan testi yaptırmaya gidicez:2:
bugünde yapıcagım işler evi toplaıycam , çamaşırlarımı katlıycam wc banyo ovucam bide yemek yapıcam
ben de ozluyorum valla estossöylemen lazım cnm her kan tahlilinde çıkmıyo cnm
sen kanda gebelik baktırmak istediğini söyleyeceksin o kadar
eğer bakmazlarsa günün daha geçmediği için
yarın sabahtan sağlık ocağına git aile hekiminden iste o bakar sonucunu da ertesi gün öğleden sonra alırsın
ben de bazen yalnızlığı o kadar özlüyorum ki
kiz beray sen hic dip kose temizlik yapmiyon muMerhaba kızlar Bugün ki İşlerim :
Evi Toparladım.
Öğlen eşim yemeğe geldi ona yemek yaptım.
Mutfağımı Temizledim.
Ve Akşama Yemek yapıcamm.
Bugün Bu kadar. Başka bişeyde yapmıcamm