Ev işi yapmak size de zor geliyor mu ?

E

EU3

Ziyaretçi
ev işi yapmak size de zor geliyor mu ?
Akşam aytıyorum kendıme söz verıyorum ayrın sabah evım şıkır şıkır yapıcam dıyorum yapacaklarımı sıralıyorum.
Sabah oluyor kalkıyorumvazgecıyorum
gecen yıl çalışıyordumve haklı bi bahanem vardı ama buyılbahanemde kalmadı
yınede içimden gelmiyor ya.
Tümgün kk başındayım bi yemek yapıyorum okadar
hep yarın yapcam dıyorum. Sizde benım gibimisinz?
Mesela ramazan geliyor şöyle mis gibi bir ramazan temizliği yapayım diyorum ve herseferınde bı bakıyorum akşam olmuşşş
hadi gelin burda dertleselimm
birbirmizi gaza getirelim

aynı dert bendede var maalesef temzlik insanın özünde olmalıymış bende hep çalıştıgım için bahenm vardı ama şimdi hamileyim evde oturuyorum kalkıp evi temizlemek zor oluyo yaaa alışmak lazım kanımca doğuştan ev kadını olmak var :):kedi:

temizlikse konu ben olmadan olmaz..

evim temiz değilse hiiç bişeye konsantre olmam ben..

banyom mutfağım evimin her köşesi her an misafir gelicekmişçesine hazırdır yani..

oğlum doğduktan sonra içime çok sinmemişti yaptığım temizlikler şimsi ramazana tertemiz girmek istediğim için başladım..

tüm halılarımı verdim önce yıkamaya çok güvendiğim bir yere..

sonra evde ne kadar çekmece dolap varsa hepsini döktüm temizleyim herşeyi silkeleyip baştan dizdim..

kadın gelip cam kapı ve fayansları silecek hıı bide koltukları halılarımı o zaman sericem ohh mis gibi:))

temizlikse konu ben olmadan olmaz..

evim temiz değilse hiiç bişeye konsantre olmam ben..

banyom mutfağım evimin her köşesi her an misafir gelicekmişçesine hazırdır yani..

oğlum doğduktan sonra içime çok sinmemişti yaptığım temizlikler şimsi ramazana tertemiz girmek istediğim için başladım..

tüm halılarımı verdim önce yıkamaya çok güvendiğim bir yere..

sonra evde ne kadar çekmece dolap varsa hepsini döktüm temizleyim herşeyi silkeleyip baştan dizdim..

kadın gelip cam kapı ve fayansları silecek hıı bide koltukları halılarımı o zaman sericem ohh mis gibi:))

valla superr yaa işte doğuştan ev kadını :) keşke bende böle olabilseydim :eek:klava:

ya okudumda nisbet yapar gibi olmuş:)))

yani demem o ki mutlaka aklınıza bişey gelince bismillah diyip o anda kalkıp yapmanız lazım..

sabah pc yi hiç açmadan kahvaltıyı toplayıp süpürgeyi açarsanız zaten devamı gelir..alışkanlık oluyo bi ççeşit:)

inşallah gönlünüzce girersiniz ramazana tertemiz:)

ya okudumda nisbet yapar gibi olmuş:)))

yani demem o ki mutlaka aklınıza bişey gelince bismillah diyip o anda kalkıp yapmanız lazım..

Sabah pc yi hiç açmadan kahvaltıyı toplayıp süpürgeyi açarsanız zaten devamı gelir..alışkanlık oluyo bi ççeşit:)

inşallah gönlünüzce girersiniz ramazana tertemiz:)

için rahat olsun canım nısbet olmaış yanı ben o açıdan bakmadım yazdıgına .
Ama galıba bırazda içinde olmalı insanın yaa

Halılarımız bızde vercez yıkamaya gercı bızımkıler el dokuması kuru temızlık oluyor bıızmkılere.

Estel dedıĞın gıbı pcyı acmadan ne yaparsan yapıyosun yoksa kalkamıyosun baŞından canımya

herkesin ham zamanları oluyo canım hiiç yaftalama kendini..

gerçekten işin sırrı düşün an ayağa kalıp yapmak..

kk gerçekten bu durumda baya tehlikeli oluyor:gitme:kendine bi limit koy ve kendinle yarış o zaman daha zevkli oluyor:)

bende senin gibiyim.iş yapmamak için hergün bir bahanem var neredeyse.arada eşim kızyor da biraz kendime geliyorum.

bebeğim olmadan çalışmama rağmen derli topluydum banyom,mutfağım her zaman tertemiz olur diğer yerlerde tabi ama şuan bebeğim oldugu ıcın her zaman yapamıyorum yıne de dıkkat edıyorum

valla kızlar bende cok tembel oldum yaaa hıc temızlyesım gelmıyoo evı :KK43:

Halılarımız bİzde vercez yıkamaya gercı bızımkıler el dokuması kuru temızlık oluyor bıızmkılere.

Estel dedİĞİn gİbİ pcyı acmadan ne yaparsan yapıyosun yoksa kalkamıyosun baŞından canımya

canım benimkilerde el dokuması hemde ipekliydi çok korkarak verdim ama çok memnun kaldım..

küçükyalıda tüylüoğlu diye bi yer varmış annem çok methetti..
garantili yıkıyolar renk karışımı olursaa para iadesi oluyo yani..

kuru olunca pek temizlenmiş gib gelmiyo şimdi ben açtım bi halı mı kontrol etmek için bütün ev mis gibi koktu..hemde evden alıp yine eve getirdiler..tavsiye ederim ben..

bunun bahanesi olmuyor valla en önemlisi insanın içinde olması rahat edememesi. düşünün ki aniden misafir geldi şayet benım evim dağınık olsa çok utanırım :kedi:

siz bu açıdan nasıl bakıyorsunuz olaya?

ya birde alışmak lazım ben kendimi bildim bileli çalışıyorum okul bitti iş hayatı ve ilkez evde oturmanın tadına bakıyorum oda hamile oldugum için şimdide hamileyimde zorlamak istemiyorum zaten pekde gelmiyor net olunca dünta duruyo valal eşim gelmeden kalkıp hemen toparlıom ortalıgı:umursamaz:

ben temizlik yapmadan rahat edemem asla işim bitmeden geçemem internetin başına önce işimi yaparım işim bittiğinde rahat rahat otururum dağınıklığa asla tahammülüm yok ama bu konuda kendimi çok yıprattığımın farkındayım biraz ince düşünüyorum temizlik konusunda kendimi çok hırpalıyorum-tatlicadiarzu-

valla bende temizlik konusunda sorunluyum.cok istahli yapmiyorum.
ama 2 gunde bir mutlaka evimi temizlerim.aliskanlik oldu.

bunun bahanesi olmuyor valla en önemlisi insanın içinde olması rahat edememesi. Düşünün ki aniden misafir geldi şayet benım evim dağınık olsa çok utanırım :kedi:

Siz bu açıdan nasıl bakıyorsunuz olaya?

hım şimdimisafir gelse salona alırım mısafirmiorası daha toplu
ya gercı ev dagınık pis değil bencepıslıkle dagınıklık farklı seyler
elbette msıafir agırlayamıycak kadr değildir kımsneın evı burdakı arkadaşlrın yanı

ben temizlik yapmadan rahat edemem asla işim bitmeden geçemem internetin başına önce işimi yaparım işim bittiğinde rahat rahat otururum dağınıklığa asla tahammülüm yok ama bu konuda kendimi çok yıprattığımın farkındayım biraz ince düşünüyorum temizlik konusunda kendimi çok hırpalıyorum-tatlicadiarzu-

Bİ ALKIŞTA SANA GELSIN ÖYLEYSE CANIM vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bunun bahanesi olmuyor valla en önemlisi insanın içinde olması rahat edememesi. düşünün ki aniden misafir geldi şayet benım evim dağınık olsa çok utanırım :kedi:

siz bu açıdan nasıl bakıyorsunuz olaya?

aynen benimde içim hiç rahat olmaz..

annem hep derdi evden bir yabancıyla geri dönecek gibi çıkın diye o benim parolam oldu..hatta doğuma giderken bile lavabomu ovmadan gitmemiştim eşim hala durup durup anlatıp güler:)

ben bide eşimin aklından geçer diye çok huzursuz olurum..başkasının evine imrensin istemem çok üzülürüm..
çünkü her ne kadar dikkatsiz gibi dursalar aslında çok farkediyo erkekler..
eşim bu konuda beni dahada gaza getiriyo temizlik yaptığım gün tüm evi dolaşır harika olmuş filan diye:))

X