Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Bu polemiğe hiç girmek istemezdim ama yazılanları görünce dayanamadım. Arkadaşlar ben romanım, amcamlar Izmirde roman mahallesinde oturuyor ama çalıp çırpmıyorlar araba alim satım isi yapıyor ,dayımlar çay ocağı işletiyor kimseye zararı olmayan bir adam. Babam çorap fabrikasında çalışarak bizi okuttu kardeşim bu sene lise mezunu olacak makine mühendisliği okudu ben kendim anaokul öğretmeniyim ve Kastamonulu biriyle evlendim ikinci çocuğuma hamileyim. Herkes bir olacak diye birşey yok böyle genellemeler çok saçma hepimizi Allah yarattı her insanın her memleketin iyiside var kötüsüde. Roman mahallesinde büyümedim. Roman adetlerini de yapmadım söyler misiniz aramızdaki fark ne???? Herkes bir mi? Bu kıyaslama neden yıl 2018

Hele sukur bri cikti yaa

Ya sizinle alakası yok Roman olduğunu iddia eden bir üye burada "bilmem neremi ye" şeklinde çok bayağı bir küfür yazdı, tepkiler aslında ona. Yoksa ben de azınlık sayılabilecek bir kesimdeyim bu ülkede, kimseyi dışlayacak edecek halim yok. Saygı gösteren her insan saygı görür, siz kendi üzerinize alınmayın lütfen.

Ne mi biliyoruz internetin faydalari da var iste bir kelime yazıyorsun patttt tercume ediyor..
Inkar mi ediyorsunuz ettiginiz kufuru?
Merakli değiliz elbette ama siz cok heves ettiyseniz bidaha edin..de gorelim
Off vallaha icim sisti yazmayin bana artik lutfennnn

Ayyy aniden bir nezaket geldi ustunuze ne hikmetse lutfen filan yazmissiniz ben şok))
Ama bisey soyliyimmi artik cok gec..Mune cimbizi ile gelir birazdan;-)
Aman sizede iyilik yaramiyo brakn su isleri hayat bzim icin yasam bzim icin brakin bana laf yetistirmeyide bi bayan yazms ona cwp verin hadi anam hadi yavrum bakem

Benim kendi evimden annemin arkadaşı bileziğimi çaldı ben desemki onun memleketi hep hırsız olur mu?? Neden hep romanlar içine girmeyince kimseyi anlayamıyorsunuz haram yemeye alışmış insan haram yiyor evet ama bu değilki butun romanlar haram yiyor surda okudukça bazilarınzdan utandım bu kadar mı cahiliz diyee? Belkide ben sizin çocuklarınıza eğitim vereceğim ilerde benim karşma gecip romansın eğitim veremezsin mi diyeceksiniz nerden bileceksiniz roman olduğumu nerden anlayacaksıniz yazik gercekten yazik

13 yıldır aynı roman kız yazlığa gittiğimizde evimize yardımcı olarak gelir. Kız 10 numara. Temiz,titiz,çalışkan vs.

Gel gör ki eniştesi bonzaiden öldü, kocası adam vurmaktan hapiste, amcaları dayıları desen hepsi alkolik.

Geçen yaz bir gün evine bırakayım dedim korktum ne yalan söyleyeyim. Köyde silah sesleri hiç susmaz, kavga hiç bitmez.

Aman sizede iyilik yaramiyo brakn su isleri hayat bzim icin yasam bzim icin brakin bana laf yetistirmeyide bi bayan yazms ona cwp verin hadi anam hadi yavrum bakem
Kizzzz hani hepimizi yerdin yutardın asar keserdin ne oldu birden??))
Ayyyy yoksa??
Hay Allah birden herkes sana yazinca sende ego yükselmesi şeysi filanmi oldu yoksa?Hahaha ayyy

Vallah super cwplar bende bri ciksa diyordum

Kimsenin bütün romanlar kötüdür hepsi hırsızdır yazdığını sanmıyorum alınganlık yapmamalısınız. Ben de önceki sayfalarda yazdım maalesef toplumdan dışlandıkları için kötü yollara sapabiliyorlar, belki hepsi değil ama büyük çoğunluğunda bir problem var. Siz hayatınızı kurmuşsunuz ne güzel çok sevindim ben sizin adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…