- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
E küfür değil diyorsunNoldu sullene bseymi kacti yoksa cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E küfür değil diyorsunNoldu sullene bseymi kacti yoksa cnm
Sen cokta sey yapma bosver onuE küfür değil diyorsun
Kendini ifade etmek yerine küfür ediyosun küfür seni yüceltmez alcaltır ben küfürlü konuşarak mı kendimi iza ettim? Bence kmseyle daha fazla bu konuyu uzatma ben senin ne hissettiğini anlıyorum şuanda kimseye de küfür etme senden rica ediyorumWuwww sen iyi oku once sonra gel canısı herkz cıkaryms bn cikarincami zoruna gtti
Noldu sullene bseymi kacti yoksa cnm
Tuhh tuhhh kendi rezAllah aşkına konuya yapılan yorumlara bak.
Tam cennet mahallesi olmuş.
Kufur etmedim yahuuAycan az önce barışmadık mı ayol daha niye küfür ediyorsun yaptığın ayıp sus geç kenara işte. küfür etmeden de kendini ifade edebilirsin.
Bir de Türkçe konuşabilseniz.Tuhh tuhhh kendi rez
Kufur etmedim yahuu
Konu sahibi,
Allahın sevgili kuluymuşsun.
Sadaka ver, lokma döktür.
Tez zamanda olabilecekleri gördün
Tüm sayfalari okudunuz mu?? Birde alinganlık yapmayın diyen arkadaşlarımiz var taşı kırmak önyargıyı kırmaktan daha kolay demiyorlar boşuna.Konu sahibi,
Allahın sevgili kuluymuşsun.
Sadaka ver, lokma döktür.
Tez zamanda olabilecekleri gördün
Valla bu konuda haklısın bak. Memlekette doğru dürüst psikolog sosyolog yok. Keşke küfür etmemeyi öğrensen toplum sağlığı için gerekli çünkü.Topluma kazanılmadıgi icin boyle oluyorlar zaten anlayana
Okudum, hatta ben de yorum yaptım yargıyla alakalı. Ama bu kadar birebir hiçbir roman ya da çingene ile yakın olmamıştım. kimliği gizli olunca ya da göz görmeyince neler yapabileceklerini gördüm malesef.Tüm sayfalari okudunuz mu?? Birde alinganlık yapmayın diyen arkadaşlarımiz var taşı kırmak önyargıyı kırmaktan daha kolay demiyorlar boşuna.
Anlatmak istediğin burdaki gibi birşey galiba nasılda yanılmıyorum ama
Yanlışınız var ben ondan rica ettim küfür etmemesini iyi okumamssnz sanırım hatta kufurun onu alcaltacagıni bile yazdim romanlar cahil kalıyor maalesef dıslandıkca daha da cahil kalacaklar ayrımcılık yüzünden okulu bırakıp evde oturan akrabalarım var benim hatta okul çantamdan not çiktı arkadaşim annem senle konuşmamı istemiyor galiba siz çingeneymişsiniz diye iste cahil kaldiklari içinde küfürle herseye mudahale edeceklerini sanıyorlar yanlış yanlışı doğuruyor. Iyi gecelerOkudum, hatta ben de yorum yaptım yargıyla alakalı. Ama bu kadar birebir hiçbir roman ya da çingene ile yakın olmamıştım. kimliği gizli olunca ya da göz görmeyince neler yapabileceklerini gördüm malesef.
Ve siz de bir roman olarak, kötü örneğe yöneleceğinize bize parmak salladınız
Evet atlamışım o mesajı, özür dilerim. Buradaki herkes, ben dahil sizi tenzih ederek yazıyoruz.Yanlışınız var ben ondan rica ettim küfür etmemesini hatta iyi okumamssnz sanırım hatta kufurun onu alcaltacagıni bile yazdim iyi geceler.
Yalnız burası “laik ve sosyal bir hukuk devleti”.Hmm.. beni kimse dıslayamaz zaten saca basa bakmam direk agız burun dalarim kimsenin beni dıslama gbi bi luksu olamaz o fırsatı vermem zaten eline bu hayat herkezin
AsdfmddkdkAbla sendeki bu bir şeyleri yeme yedirme isteği nereden geliyor özel değilse?
asfjahkjfdsfAsdfmddkdk
Gözlerimden yaşlar indi ya!