• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Wuwww sen iyi oku once sonra gel canısı herkz cıkaryms bn cikarincami zoruna gtti
Kendini ifade etmek yerine küfür ediyosun küfür seni yüceltmez alcaltır ben küfürlü konuşarak mı kendimi iza ettim? Bence kmseyle daha fazla bu konuyu uzatma ben senin ne hissettiğini anlıyorum şuanda kimseye de küfür etme senden rica ediyorum

Topluma kazanılmadıgi icin boyle oluyorlar zaten anlayana
Valla bu konuda haklısın bak. Memlekette doğru dürüst psikolog sosyolog yok. Keşke küfür etmemeyi öğrensen toplum sağlığı için gerekli çünkü.

Konu sahibi bence her kesimden insan bakıcı olabilir. Evinde güvenliği sağladığın sürece. ..

Tüm sayfalari okudunuz mu?? Birde alinganlık yapmayın diyen arkadaşlarımiz var taşı kırmak önyargıyı kırmaktan daha kolay demiyorlar boşuna.
Okudum, hatta ben de yorum yaptım yargıyla alakalı. Ama bu kadar birebir hiçbir roman ya da çingene ile yakın olmamıştım. kimliği gizli olunca ya da göz görmeyince neler yapabileceklerini gördüm malesef.

Ve siz de bir roman olarak, kötü örneğe yöneleceğinize bize parmak salladınız :(

Okudum, hatta ben de yorum yaptım yargıyla alakalı. Ama bu kadar birebir hiçbir roman ya da çingene ile yakın olmamıştım. kimliği gizli olunca ya da göz görmeyince neler yapabileceklerini gördüm malesef.

Ve siz de bir roman olarak, kötü örneğe yöneleceğinize bize parmak salladınız :KK43:
Yanlışınız var ben ondan rica ettim küfür etmemesini iyi okumamssnz sanırım hatta kufurun onu alcaltacagıni bile yazdim romanlar cahil kalıyor maalesef dıslandıkca daha da cahil kalacaklar ayrımcılık yüzünden okulu bırakıp evde oturan akrabalarım var benim hatta okul çantamdan not çiktı arkadaşim annem senle konuşmamı istemiyor galiba siz çingeneymişsiniz diye iste cahil kaldiklari içinde küfürle herseye mudahale edeceklerini sanıyorlar yanlış yanlışı doğuruyor. Iyi geceler

Son düzenleme:
Ablacım bence ailenden yakın çevrenden tanıdığın referans olabilecek birini al işe.Çünkü başkası gelir birine arattır referansım diye sonra oyuna gelirsin.Roman o bu şu farketmez.Can emanet edeceksin gelen kişiye.Kesinlikle güvendiğin insanlardan yardım alıp onların güvendiği insanlardan birini seçmelisin.Ya da güvenilir bir şirket bulup onların gönderdiği kişiyle çalış.

Dili dini ırkı soyu sopu neolursa olsun farketmez bence de evinde 20 sene boyunca farklı ırklardan yatılı bayan çalıştıran aile büyüğüm her seferinde evinde calısan kişiyi ezer milletin içerisinde yerlerdi çok üzülür evine dahi gitmek istemezdim....yüz verirsen tepene çıkar evin hanımı kendini ilan eder derdi kızardım.... 5 sene evimde yatılı bayan çalıştırdım aman Allahım neler neler abla olamadım hanım olamadım hatta hatta baktımki beni bile kullanmaya çalışanına işleri bana yükleyenine denk geldim...aman haaa dikkatli olan günlük temizliğe gelen bayan ise saygı duyarım lafım Yok ama yatılı bayan Allah Allah

Hmm.. beni kimse dıslayamaz zaten saca basa bakmam direk agız burun dalarim kimsenin beni dıslama gbi bi luksu olamaz o fırsatı vermem zaten eline bu hayat herkezin
Yalnız burası “laik ve sosyal bir hukuk devleti”.

Yani sen onu birine yapmaya cesaret edersen TCK 86 maddesince yargılanırsın. Artık karşı tarafa da yalvarıp durursun, eee o saatten sonra “yerse” tabi. :))

Back