- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.084
- 548
Her baktıgınıza inanmayin cok meraklıysanız yiyin bi zahmet burda kıl tuy cinsel iliski konusuluyo ama buldgz salakca popo lafına gelnce ortaya atmak oluyo tıhh tıhh
Popo da değil başka bir şeymiş galibayazdığı şeyin anlamına baktım üstü kapalı tabirle popomu ye falan demekmiş.
yahu millete hakaret edeceğim derken kendi poposunu ortaya atan insana cevap vermeyin bile
Anlayan anladı cnmHAHAHAHAHAH NE DİYOSUN
Girsenn ne yazar ki hepinize yetermPopo da değil başka bir şeymiş galibaYazık yani kendini düşürüyor farkında değil, dalaşa girmiycem bu sefer kararlıyım
Aklıma böyle durumlarda hep feratlar ve küpekler giremez gelir ofTopik Cennet Mahallesi'ne döndü yeminle. Gerçi orada bile daha kibarlardı hahsjsjs. Mune hanım nerede kaldı yahu?
Sanki burdan da biraz dışlandın gibiHmm.. beni kimse dıslayamaz zaten saca basa bakmam direk agız burun dalarim kimsenin beni dıslama gbi bi luksu olamaz o fırsatı vermem zaten eline bu hayat herkezin
Birazdan uçarsın zaten buradanGirsenn ne yazar ki hepinize yeterm
Anlayan anladı cnm
TamamSiz gbi insanlarla ugrasamiyacagm luften bana yazmayın
O senin gorusune ona buna bakmiyor cnm herkez fikrini soyluyor tartsyorz siz gbi insanlar cok gordm yedim yuttum bnSanki burdan da biraz dışlandın gibi
Yazmayin ozaman arkas yazmayin ben susmamSeni senden başka anlayan yok. Çok uzattın rica ediyorum sus artık. Yaşadığın mahalle değil burası herkese açık bir forum.
İngilizce'de öyle bir tabir çıkarmışlar meme'lerde her gördüğümde destur çekiyorumHAHAHAHAHAH NE DİYOSUN
tamam birinci şokun ardından mesajı düzenliyorum,Türkçe konuşmadığın sürece seni ciddiye alamam.
kıl,tüy,cinsel ilişki genelde sıkıntılar olduğu için konuşuluyor kimse kimseye poposunu yedirmiyor (?) yani.
neyse ciddi kalamıyorum bence bu iş için daha uygun yerlere başvurun benim cinsel tercihim erkekler yönünde jdmdsjösjsmsh
Öylemi bebişimO senin gorusune ona buna bakmiyor cnm herkez fikrini soyluyor tartsyorz siz gbi insanlar cok gordm yedim yuttum bn
Abla sendeki bu bir şeyleri yeme yedirme isteği nereden geliyor özel değilse?O senin gorusune ona buna bakmiyor cnm herkez fikrini soyluyor tartsyorz siz gbi insanlar cok gordm yedim yuttum bn
HerkeZZ!gayet udlubunu bozmadan yazmis fikrini bir siz kufurlu mufurlu dalmissiniz ortaya..O senin gorusune ona buna bakmiyor cnm herkez fikrini soyluyor tartsyorz siz gbi insanlar cok gordm yedim yuttum bn
Oyle bebisimÖylemi bebişim
İngilizce'de öyle bir tabir çıkarmışlar meme'lerde her gördüğümde destur çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?