Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Her baktıgınıza inanmayin cok meraklıysanız yiyin bi zahmet burda kıl tuy cinsel iliski konusuluyo ama buldgz salakca popo lafına gelnce ortaya atmak oluyo tıhh tıhh

HAHAHAHAHAH NE DİYOSUN

tamam birinci şokun ardından mesajı düzenliyorum,Türkçe konuşmadığın sürece seni ciddiye alamam.

kıl,tüy,cinsel ilişki genelde sıkıntılar olduğu için konuşuluyor kimse kimseye poposunu yedirmiyor (?) yani.

neyse ciddi kalamıyorum bence bu iş için daha uygun yerlere başvurun benim cinsel tercihim erkekler yönünde jdmdsjösjsmsh

Dislaniyorlar onlarinda iclerinde iyileride var kotuleride var tabiki.ama bu her toplum icin gecerli.hirsizlik sadece romanlarda degil tum toplumlarda var yada agzi bozuk insan her toplumda var.bunlar dislaniyor surekli ise alinmiyorlar insanca yasamalarina izin verilmiyor is imkani verilmiyor ve onlarda yokluktan dislanmaktan gelisemiyorlar medeni hale gelemiyorlar.cunku toplumun bakisi cok net.mesela cogu kisi cingeneyse ise alma demis..nerdem biliyorsunuz belki cok iyi bir kadin o..bunu ona firsat vermeden bilemezsiniz.bu on yargilardan kurtulmak gerek ki onlarda topluma karisabilsinler.ben cok iyi olan romanlarida taniyorum..onlarda insan bunu unutmamaliyiz

Siz gbi insanlarla ugrasamiyacagm luften bana yazmayın

yazdığı şeyin anlamına baktım üstü kapalı tabirle popomu ye falan demekmiş.

yahu millete hakaret edeceğim derken kendi poposunu ortaya atan insana cevap vermeyin bile
Popo da değil başka bir şeymiş galiba Yazık yani kendini düşürüyor farkında değil, dalaşa girmiycem bu sefer kararlıyım

İngilizce'de öyle bir tabir çıkarmışlar meme'lerde her gördüğümde destur çekiyorum

İngilizce'de öyle bir tabir çıkarmışlar meme'lerde her gördüğümde destur çekiyorum

hahahahad ya onlar sevgililer arasındaki sexting ayol midem kalktı kapatalım bu konuyu ajahahahahau RESSSSMEN BANA YE DEDİ ŞOKU ATLATAMIYORUM nzjshsmahsmah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…