• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Yani ırkçılık değil ama duyuyoruz toplumda geçmişten beri romanlara hitabımız bile çingene olmuş artık ilk çocukluğumuzda korkutulduk bu insanlarla sonra fazla rahat fazla özgüvenli olmaları kavgaya da eğlenceyede hurraa son ses girmeleri arsızlık hırsızlık bi çok şeyi onlardan duymamız biraz bile bile lades oluyor. Aslında onlardan başka ne pislikler yapan Türklerimiz de var ama işte bu bi kalıp oldu artık bence bizde. Haksız da değiliz. Roman çocukları aracımızın kilidini bi şekilde etkisiz hale getirip son model telefonumuzu çaldılar. Polisle gidip aldık evlerinden. Eşe dosta komşuya da ayrı sahip çıkarlar orası da ayrı.

romandan kastınız çingene mi? istanbul bağcılarda, ankara çinçinde yaşayanlar,adanadaki conolar gibi mi yani?

ben kusura bakmasın kimse ama evimin kapısının önünden geçirmem. istediği kadar temiz olsun bunun adı ırkçılık filansa ben baya ırkçıyım demek ki.

ha yok atıyorum trakyalıdır vs ona bir şey demem ama şu yukarda yazdığım 3 tane gruptan birine bile giriyorsa bir saniye bile tereddüt etmezdim.

Artık çalışıp kazanan bir sürü roman var. Temkinli olmak kaydıyla ben calistirirdim. Kaldı ki ilkokulda çingene arkadaşlarım vardı hala karşılaşınca konuşuruz.Birde romanlar genel olarak tanıdıklarını sahiplenirler, çalıp cirpanlari bile asla komşularına zarar vermez.

Bizim oturdugumuz semtte ic iceydik yillarca. Bize hicbir maddi zararlari dokunmadi. Zaten onlar komsularina bi kotuluk yapmazlarmis oyle demislerdi. Ama yine de ne olursa olsun evime almazdim. Ha ama evinizde degerli hicbirsey yoksa denenebilir.

Anlatmak istediğin burdaki gibi birşey galiba nasılda yanılmıyorum ama :işsiz:

Hahahhahaha ben bunu ilk kez görüyorum ha :D Vallahi yabancı milletlere bunu "Bilmem ne isimli Afrika ülkesinde yaşayan Romano kabilesinin karşı kabilelerin kötü ruhlarından korunmak için yaptıkları bir geleneksel ayin" falan diye yutturabilirsin. Belgesel havası aldım yemin ederim.

Yoo Türk'ü Kürt'ü Sunnisi Alevisi Çerkez'i hepsi alınıyor işe bi siz söz konusu olunca insanlar durup düşünüyo neden acaba ?
Neyse yukarda ettiğiniz kufurlerden sonra en iyisi biz cevaplasmayalim.
Hak edene hak ettigini vereceksin....

Hahahhahaha ben bunu ilk kez görüyorum ha :KK70: Vallahi yabancı milletlere bunu "Bilmem ne isimli Afrika ülkesinde yaşayan Romano kabilesinin karşı kabilelerin kötü ruhlarından korunmak için yaptıkları bir geleneksel ayin" falan diye yutturabilirsin. Belgesel havası aldım yemin ederim.
:70:
insanlar burda birşeyler görüyorlar yaşıyorlar ki söylüyorlar dimi ama izmirdeyim burada çokça çingene var ve maalesef kime sorsan iyi birşey söylemez:110: duyar kasamicam humanist siz olun ben böyle gayet mutluyum :işsiz:

Topluma kazanılmadıgi icin boyle oluyorlar zaten anlayana

Ne alaka? Böyle oldukları için dışlanıyor olmasınlar? Herkesin bir aklı var fikri var, tıpkı burada sizin yaptığınız gibi hemen küfre sarılmak doğru bir şey değil mesela. Saygısız davranırsanız saygı görmezsiniz.

Bir şeylerden dışlanıyorsanız bu "saça yapışma" merakınız yüzündendir diyorum
Veya ağzınızın bozukluğundan, saygısızlığınızdan
Hmm.. beni kimse dıslayamaz zaten saca basa bakmam direk agız burun dalarim kimsenin beni dıslama gbi bi luksu olamaz o fırsatı vermem zaten eline bu hayat herkezin

Bir şeylerden dışlanıyorsanız bu "saça yapışma" merakınız yüzündendir diyorum
Veya ağzınızın bozukluğundan, saygısızlığınızdan

yazdığı şeyin anlamına baktım üstü kapalı tabirle popomu ye falan demekmiş.

yahu millete hakaret edeceğim derken kendi poposunu ortaya atan insana cevap vermeyin bile :dondurma:

Hmm.. beni kimse dıslayamaz zaten saca basa bakmam direk agız burun dalarim kimsenin beni dıslama gbi bi luksu olamaz o fırsatı vermem zaten eline bu hayat herkezin
Ben sizi öyle bir dışlarım ki, ağız burun dalarsanız da darp raporunu alıp öyle süründürürüm ki. O zaman anlarsınız dağda mı yaşıyorsunuz yoksa hak hukuk devletinde mi. Aklı selim insanların ciddiye alacağı bir insan tipi değilsiniz ne yazık ki

yazdığı şeyin anlamına baktım üstü kapalı tabirle popomu ye falan demekmiş.

yahu millete hakaret edeceğim derken kendi poposunu ortaya atan insana cevap vermeyin bile :dondurma:
Her baktıgınıza inanmayin cok meraklıysanız yiyin bi zahmet burda kıl tuy cinsel iliski konusuluyo ama buldgz salakca popo lafına gelnce ortaya atmak oluyo tıhh tıhh

Ben sizi öyle bir dışlarım ki, ağız burun dalarsanız da darp raporunu alıp öyle süründürürüm ki. O zaman anlarsınız dağda mı yaşıyorsunuz yoksa hak hukuk devletinde mi. Aklı selim insanların ciddiye alacağı bir insan tipi değilsiniz ne yazık ki

Topik Cennet Mahallesi'ne döndü yeminle. Gerçi orada bile daha kibarlardı hahsjsjs. Mune hanım nerede kaldı yahu?

Sen ola ola bi kalmıssınız vallaa

Back