- 1 Mayıs 2018
- 70
- 72
- 3
- 29
Ne biliyosunuz ya kufur oldugunu arkadas ne merakliymissiniz kufur duymayaHerkeZZ!gayet udlubunu bozmadan yazmis fikrini bir siz kufurlu mufurlu dalmissiniz ortaya..
Kusura bakmayinda edep lazim size bolca..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne biliyosunuz ya kufur oldugunu arkadas ne merakliymissiniz kufur duymayaHerkeZZ!gayet udlubunu bozmadan yazmis fikrini bir siz kufurlu mufurlu dalmissiniz ortaya..
Kusura bakmayinda edep lazim size bolca..
Okuyunca aklıma o geldi tırstım Sevgililer arasında olan sevgililer arasında kalmalıhahahahad ya oHepsini Göster...nlar sevgililer arasındaki sexting ayol midem kalktı kapatalım bu konuyu ajahahahahau RESSSSMEN BANA YE DEDİ ŞOKU ATLATAMIYORUM nzjshsmahsmah
Ozur dilerm ozamn :)hahahahad ya onlar sevgililer arasındaki sexting ayol midem kalktı kapatalım bu konuyu ajahahahahau RESSSSMEN BANA YE DEDİ ŞOKU ATLATAMIYORUM nzjshsmahsmah
Hele sukur bri cikti yaaBu polemiğe hiç girmek istemezdim ama yazılanları görünce dayanamadım. Arkadaşlar ben romanım, amcamlar Izmirde roman mahallesinde oturuyor ama çalıp çırpmıyorlar araba alim satım isi yapıyor ,dayımlar çay ocağı işletiyor kimseye zararı olmayan bir adam. Babam çorap fabrikasında çalışarak bizi okuttu kardeşim bu sene lise mezunu olacak makine mühendisliği okudu ben kendim anaokul öğretmeniyim ve Kastamonulu biriyle evlendim ikinci çocuğuma hamileyim. Herkes bir olacak diye birşey yok böyle genellemeler çok saçma hepimizi Allah yarattı her insanın her memleketin iyiside var kötüsüde. Roman mahallesinde büyümedim. Roman adetlerini de yapmadım söyler misiniz aramızdaki fark ne???? Herkes bir mi? Bu kıyaslama neden yıl 2018
Ne mi biliyoruz internetin faydalari da var iste bir kelime yazıyorsun patttt tercume ediyor..Ne biliyosunuz ya kufur oldugunu arkadas ne merakliymissiniz kufur duymaya
Bu polemiğe hiç girmek istemezdim ama yazılanları görünce dayanamadım. Arkadaşlar ben romanım, amcamlar Izmirde roman mahallesinde oturuyor ama çalıp çırpmıyorlar araba alim satım isi yapıyor ,dayımlar çay ocağı işletiyor kimseye zararı olmayan bir adam. Babam çorap fabrikasında çalışarak bizi okuttu kardeşim bu sene lise mezunu olacak makine mühendisliği okudu ben kendim anaokul öğretmeniyim ve Kastamonulu biriyle evlendim ikinci çocuğuma hamileyim. Herkes bir olacak diye birşey yok böyle genellemeler çok saçma hepimizi Allah yarattı her insanın her memleketin iyiside var kötüsüde. Roman mahallesinde büyümedim. Roman düğünü yapmadım söyler misiniz aramızdaki fark ne????
Off vallaha icim sisti yazmayin bana artik lutfennnnNe mi biliyoruz internetin faydalari da var iste bir kelime yazıyorsun patttt tercume ediyor..
Inkar mi ediyorsunuz ettiginiz kufuru?
Merakli değiliz elbette ama siz cok heves ettiyseniz bidaha edin..de gorelim
Ayyy aniden bir nezaket geldi ustunuze ne hikmetse lutfen filan yazmissiniz ben şok))Off vallaha icim sisti yazmayin bana artik lutfennnn
Bu polemiğe hiç girmek istemezdim ama yazılanları görünce dayanamadım. Arkadaşlar ben romanım, amcamlar Izmirde roman mahallesinde oturuyor ama çalıp çırpmıyorlar araba alim satım isi yapıyor ,dayımlar çay ocağı işletiyor kimseye zararı olmayan bir adam. Babam çorap fabrikasında çalışarak bizi okuttu kardeşim bu sene lise mezunu olacak makine mühendisliği okudu ben kendim anaokul öğretmeniyim ve Kastamonulu biriyle evlendim ikinci çocuğuma hamileyim. Herkes bir olacak diye birşey yok böyle genellemeler çok saçma hepimizi Allah yarattı her insanın her memleketin iyiside var kötüsüde. Roman mahallesinde büyümedim. Roman adetlerini de yapmadım söyler misiniz aramızdaki fark ne???? Herkes bir mi? Bu kıyaslama neden yıl 2018
Aman sizede iyilik yaramiyo brakn su isleri hayat bzim icin yasam bzim icin brakin bana laf yetistirmeyide bi bayan yazms ona cwp verin hadi anam hadi yavrum bakemAyyy aniden bir nezaket geldi ustunuze ne hikmetse lutfen filan yazmissiniz ben şok))
Ama bisey soyliyimmi artik cok gec..Mune cimbizi ile gelir birazdan;-)
Off vallaha icim sisti yazmayin bana artik lutfennnn
boşver Aycan,senin tüm düşmanların köfteni yesin. dkdmshsmshamabs
Forum başıMune ??
Kizzzz hani hepimizi yerdin yutardın asar keserdin ne oldu birden??))Aman sizede iyilik yaramiyo brakn su isleri hayat bzim icin yasam bzim icin brakin bana laf yetistirmeyide bi bayan yazms ona cwp verin hadi anam hadi yavrum bakem
Vallah super cwplar bende bri ciksa diyordumBenim kendi evimden annemin arkadaşı bileziğimi çaldı ben desemki onun memleketi hep hırsız olur mu?? Neden hep romanlar içine girmeyince kimseyi anlayamıyorsunuz haram yemeye alışmış insan haram yiyor evet ama bu değilki butun romanlar haram yiyor surda okudukça bazilarınzdan utandım bu kadar mı cahiliz diyee? Belkide ben sizin çocuklarınıza eğitim vereceğim ilerde benim karşma gecip romansın eğitim veremezsin mi diyeceksiniz nerden bileceksiniz roman olduğumu nerden anlayacaksıniz yazik gercekten yazik
Kimsenin bütün romanlar kötüdür hepsi hırsızdır yazdığını sanmıyorum alınganlık yapmamalısınız. Ben de önceki sayfalarda yazdım maalesef toplumdan dışlandıkları için kötü yollara sapabiliyorlar, belki hepsi değil ama büyük çoğunluğunda bir problem var. Siz hayatınızı kurmuşsunuz ne güzel çok sevindim ben sizin adınıza.Benim kendi evimden annemin arkadaşı bileziğimi çaldı ben desemki onun memleketi hep hırsız olur mu?? Neden hep romanlar içine girmeyince kimseyi anlayamıyorsunuz haram yemeye alışmış insan haram yiyor evet ama bu değilki butun romanlar haram yiyor surda okudukça bazilarınzdan utandım bu kadar mı cahiliz diyee? Belkide ben sizin çocuklarınıza eğitim vereceğim ilerde benim karşma gecip romansın eğitim veremezsin mi diyeceksiniz nerden bileceksiniz roman olduğumu nerden anlayacaksıniz yazik gercekten yazik