Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Doğru yapiyorsunuz fikir alarak. Ayrıca karakter- ırk bağlantısı diye birşey var. Alman-fransız -Turk- Roman- karakteristik özellikleri vardır. Ben de bu vatandaşların yoğunlukla yaşadıkları bir bolgeye yakin bir yerde yaşadım bir sure. Hayat dolu ve sevimli insanlar. Ama şu bir gerçek ki bana çok ters olan bir durum onlar arasında çok alışılmış ve sıradan bir durumdu mesela. Bunu yadırgamıyorlardı ki. Kötülüğüne degil oyle alıştıkları için yapıyorlardı. Sen en iyisini bilirsin tabi ki ama aklinda en ufak bir şüphe dahi varsa uzak dur. Can emanet edeceksin. En özel alanın evin. Bu yabancıyı oraya alıp gerekirse anahtar verip annene kayinvalidene izin vermeyeceğin dolabı çekmeceyi düzenlemesini isteyeceksin belki.

Kizzzz hani hepimizi yerdin yutardın asar keserdin ne oldu birden??))
Ayyyy yoksa??
Hay Allah birden herkes sana yazinca sende ego yükselmesi şeysi filanmi oldu yoksa?Hahaha ayyy
Valla bana bsey oldugu yokda sen baya cosmussun yaa

Benim hayatım ailem sayesinde coktan kuruluydu. Ailem öyle çunku amcam halam dayım teyzem babam anneannem dedelerim. Evimin önünden gecirmem diyen arkadaslarimız var alinganlik yapmiyorum önyargılarinızı kırmak istiyorum belkide o kadın çok muhtaç bilemeyiz belkide evet gerçekten hırsız onu da bilemeyiz ama bu degil ki butun romanlar aynı.

Eglendiremedik senide yazik tuhhh..neyse baska zaman artik..Halbu ki çevremde cok eglenceli oldugumu söylerler..kandirdilar mi kiz beni yoksa?
Oyyy oyyy bunalima girdim bak senin yuzunden
Tühh tühhh kıyamam ( hala bos konusuyosn)

Yerden göğe kadar haklısınız öğretmenim

Kimse kimseyi ayırmıyor
Niye celalleniyorsun hayırdır
Ona buna ters cvp verip ne afra tafra yapıyorsun
Fikrini söyle,geç git herkes gibi
Burda kavga çıkarma
Wuwww sen iyi oku once sonra gel canısı herkz cıkaryms bn cikarincami zoruna gtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…