- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
Hanımefendi bir müessesede çalıştırmak çok farklı evde çalıştırmak çok farklı 4 duvarın arasında malımızdan öte canımızı emanet ediyoruz 16 aylık bir bebeğim var bırakında insanlardan akıl alayım en doğal hakkım çünkü çok olumsuzluklar gördüm siz çalıştırıp memnun kaldıysanız öneriyorsanız orda diyecek birşeyim yok
Valla bana bsey oldugu yokda sen baya cosmussun yaaKizzzz hani hepimizi yerdin yutardın asar keserdin ne oldu birden??))
Ayyyy yoksa??
Hay Allah birden herkes sana yazinca sende ego yükselmesi şeysi filanmi oldu yoksa?Hahaha ayyy
Ya git allah askina ya :)))
Napiyim herseyi yiyip yutmaya merakli birini gorunce nesem yerine geliyor..diyetteyim de ondan..Valla bana bsey oldugu yokda sen baya cosmussun yaa
Ya valla cok tatlisin yaa sn gbiisini gormedim sirf snin hatrna ÖZÜR DİLÉRİM bayanlarrrrrrr :))bak isteyince şakalaşabiliyoruz da,söylediğin laf ayıptı hadi özür dile hanımlardan barışalım
ama ben yemem bak o konuda anlaşalım
Benim hayatım ailem sayesinde coktan kuruluydu. Ailem öyle çunku amcam halam dayım teyzem babam anneannem dedelerim. Evimin önünden gecirmem diyen arkadaslarimız var alinganlik yapmiyorum önyargılarinızı kırmak istiyorum belkide o kadın çok muhtaç bilemeyiz belkide evet gerçekten hırsız onu da bilemeyiz ama bu degil ki butun romanlar aynı.Kimsenin bütün romanlar kötüdür hepsi hırsızdır yazdığını sanmıyorum alınganlık yapmamalısınız. Ben de önceki sayfalarda yazdım maalesef toplumdan dışlandıkları için kötü yollara sapabiliyorlar, belki hepsi değil ama büyük çoğunluğunda bir problem var. Siz hayatınızı kurmuşsunuz ne güzel çok sevindim ben sizin adınıza.
Sacma sacma laflar pufff sıkıcısınız cokkkNapiyim herseyi yiyip yutmaya merakli birini gorunce nesem yerine geliyor..diyetteyim de ondan..
Eglendiremedik senide yazik tuhhh..neyse baska zaman artik..Halbu ki çevremde cok eglenceli oldugumu söylerler..kandirdilar mi kiz beni yoksa?Sacma sacma laflar pufff sıkıcısınız cokkk
Benim hayatım ailem sayesinde coktan kuruluydu. Ailem öyle çunku amcam halam dayım teyzem babam anneannem dedelerim. Evimin önünden gecirmem diyen arkadaslarimız var alinganlik yapmiyorum önyargılarinızı kırmak istiyorum belkide o kadın çok muhtaç bilemeyiz belkide evet gerçekten hırsız onu da bilemeyiz ama bu degil ki butun romanlar aynı.
Tühh tühhh kıyamam ( hala bos konusuyosn)Eglendiremedik senide yazik tuhhh..neyse baska zaman artik..Halbu ki çevremde cok eglenceli oldugumu söylerler..kandirdilar mi kiz beni yoksa?
Oyyy oyyy bunalima girdim bak senin yuzunden
Yerden göğe kadar haklısınız öğretmenimBenim hayatım ailem sayesinde coktan kuruluydu. Ailem öyle çunku amcam halam dayım teyzem babam anneannem dedelerim. Evimin önünden gecirmem diyen arkadaslarimız var alinganlik yapmiyorum önyargılarinızı kırmak istiyorum belkide o kadın çok muhtaç bilemeyiz belkide evet gerçekten hırsız onu da bilemeyiz ama bu degil ki butun romanlar aynı.
Ban dönüşü bu konuyu yeniden masaya yatırır,uzun uzadıya tartışırızYa valla cok tatlisin yaa sn gbiisini gormedim sirf snin hatrna ÖZÜR DİLÉRİM bayanlarrrrrrr :))
Tamam ya snimi kırıcam sozzzzBan dönüşü bu konuyu yeniden masaya yatırır,uzun uzadıya tartışırız
Bir daha küfür etmeyeceğine söz verirsen
Şu şarkıyla eşlik ediyiyorum sevincineiste buuu
Ayyy şullemSiz gbi insanlarla ugrasamiyacagm luften bana yazmayın
Şu şarkıyla eşlik ediyiyorum sevincine
Usta priva naşti kovala
Okatukalama naşti priva
Noldu sullene bseymi kacti yoksa cnmAyyy şullem
Wuwww sen iyi oku once sonra gel canısı herkz cıkaryms bn cikarincami zoruna gttiKimse kimseyi ayırmıyor
Niye celalleniyorsun hayırdır
Ona buna ters cvp verip ne afra tafra yapıyorsun
Fikrini söyle,geç git herkes gibi
Burda kavga çıkarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?