- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
- 358
Hanımefendi bir müessesede çalıştırmak çok farklı evde çalıştırmak çok farklı 4 duvarın arasında malımızdan öte canımızı emanet ediyoruz 16 aylık bir bebeğim var bırakında insanlardan akıl alayım en doğal hakkım çünkü çok olumsuzluklar gördüm siz çalıştırıp memnun kaldıysanız öneriyorsanız orda diyecek birşeyim yok
Doğru yapiyorsunuz fikir alarak. Ayrıca karakter- ırk bağlantısı diye birşey var. Alman-fransız -Turk- Roman- karakteristik özellikleri vardır. Ben de bu vatandaşların yoğunlukla yaşadıkları bir bolgeye yakin bir yerde yaşadım bir sure. Hayat dolu ve sevimli insanlar. Ama şu bir gerçek ki bana çok ters olan bir durum onlar arasında çok alışılmış ve sıradan bir durumdu mesela. Bunu yadırgamıyorlardı ki. Kötülüğüne degil oyle alıştıkları için yapıyorlardı. Sen en iyisini bilirsin tabi ki ama aklinda en ufak bir şüphe dahi varsa uzak dur. Can emanet edeceksin. En özel alanın evin. Bu yabancıyı oraya alıp gerekirse anahtar verip annene kayinvalidene izin vermeyeceğin dolabı çekmeceyi düzenlemesini isteyeceksin belki.