Ne alakaa anlamadım??İşte tam da bu yüzden yaşadığınız her neyse hak ettiğinizi düşünüyorum
Anlatmak istediğin burdaki gibi birşey galiba nasılda yanılmıyorum ama
Topluma kazanılmadıgi icin boyle oluyorlar zaten anlayanaSaygılı, kültürlü insan kendini her koşulda sevdirir ve takdir görür. Küfürbaz insanı kimse işe mişe almaz.
Hak edene hak ettigini vereceksin....Yoo Türk'ü Kürt'ü Sunnisi Alevisi Çerkez'i hepsi alınıyor işe bi siz söz konusu olunca insanlar durup düşünüyo neden acaba ?
Neyse yukarda ettiğiniz kufurlerden sonra en iyisi biz cevaplasmayalim.
Hahahhahaha ben bunu ilk kez görüyorum haVallahi yabancı milletlere bunu "Bilmem ne isimli Afrika ülkesinde yaşayan Romano kabilesinin karşı kabilelerin kötü ruhlarından korunmak için yaptıkları bir geleneksel ayin" falan diye yutturabilirsin. Belgesel havası aldım yemin ederim.
Topluma kazanılmadıgi icin boyle oluyorlar zaten anlayana
Bir şeylerden dışlanıyorsanız bu "saça yapışma" merakınız yüzündendir diyorumNe alakaa anlamadım??
Hmm.. beni kimse dıslayamaz zaten saca basa bakmam direk agız burun dalarim kimsenin beni dıslama gbi bi luksu olamaz o fırsatı vermem zaten eline bu hayat herkezinBir şeylerden dışlanıyorsanız bu "saça yapışma" merakınız yüzündendir diyorum
Veya ağzınızın bozukluğundan, saygısızlığınızdan
Bir şeylerden dışlanıyorsanız bu "saça yapışma" merakınız yüzündendir diyorum
Veya ağzınızın bozukluğundan, saygısızlığınızdan
Ben sizi öyle bir dışlarım ki, ağız burun dalarsanız da darp raporunu alıp öyle süründürürüm ki. O zaman anlarsınız dağda mı yaşıyorsunuz yoksa hak hukuk devletinde mi. Aklı selim insanların ciddiye alacağı bir insan tipi değilsiniz ne yazık kiHmm.. beni kimse dıslayamaz zaten saca basa bakmam direk agız burun dalarim kimsenin beni dıslama gbi bi luksu olamaz o fırsatı vermem zaten eline bu hayat herkezin
Her baktıgınıza inanmayin cok meraklıysanız yiyin bi zahmet burda kıl tuy cinsel iliski konusuluyo ama buldgz salakca popo lafına gelnce ortaya atmak oluyo tıhh tıhhyazdığı şeyin anlamına baktım üstü kapalı tabirle popomu ye falan demekmiş.
yahu millete hakaret edeceğim derken kendi poposunu ortaya atan insana cevap vermeyin bile
Ben sizi öyle bir dışlarım ki, ağız burun dalarsanız da darp raporunu alıp öyle süründürürüm ki. O zaman anlarsınız dağda mı yaşıyorsunuz yoksa hak hukuk devletinde mi. Aklı selim insanların ciddiye alacağı bir insan tipi değilsiniz ne yazık ki
Sen ola ola bi kalmıssınız vallaaBen sizi öyle bir dışlarım ki, ağız burun dalarsanız da darp raporunu alıp öyle süründürürüm ki. O zaman anlarsınız dağda mı yaşıyorsunuz yoksa hak hukuk devletinde mi. Aklı selim insanların ciddiye alacağı bir insan tipi değilsiniz ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?