Ev hediyesi “çakmak,kilot,dezenfektan”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya hadi bacım sende işine bak don gittiği nerde görülmüş ha sana yapılsa çok normal karşılardın kesin tamam haklısınız bende hata uzatmayalım gerek yok yorumun için sağ ol ama döver gibi yazıyorsun cidden

SANANE beğenmediysen yorum yapma geç ne atarlandın kız gece gece

Ama bu oğluna yapılan saygısızlığı değiştirmez ki tmm ben el kızıyım peki oğlu?
Belli ki yaşın genç zamanla taşlar yerine oturacak.Yaptığmız eleştiriler kötüsün diye değil nerede yanlış yaptığını anlayıp tekrar aynı hataya düşmemen adına.Oğluna yaptığı bir saygısızlık yok burada.Dediğim gibi kardeşini savunmuş ve kendi dayısı hediye bile getirmezken kardeşimin getirdiğine burun kıvırıyor tribine girmiş.Böyle şeyler yaşadığında bunu eşinle paylaş gerisine dillendirme durduk yere tadın kaçar.Evlilik satranç gibidir yanlış hamlede zora girersin, denge çok önemli.Bu olay sana bundan sonrası için ışık tutmuş.Bunu büyütüp eşinide dahil etmeye çalışma zararlı cıkan sen olursun.Zamanla birbirinizi daha iyi tanıyacak ve alışacaksınız.O zaman islerde kolaylaşacak.Mutluluklar dilerim

dUrumu falanmi kotu yardim paketinden cikanlari getirmis eger kotu degilse haklisin cok sacma aman yüz verme bunun gibilere cok ta takilma

Haklısın evet.Ama bunlar yaşandıktan sonra kalktık kahve yaptık yani büyütülecek bir şey değildi zaten ama içim rahat etmeyince buraya yazmak istedim okadar millet pislik ilan etti şu an beni

Bacım derdin ne yakışıyor mu bu cümle?Hakaret edecek ne var anlamıyorum
Abi-abla dalga geçerken bayağı cevaplar verirken size yakışıyordu da bu mu olmadı?
İstediğinize istediğinizi söyleyip sadece beğeneceğiniz cevaplar almanız imkansız, kayınvalideden birinci örneği gördünüz aklınız başınıza gelmedi benden ikinci cevabı aldınız yine aymadıysanız zekanızda bir problem olabilir. Ağzını yaya yaya ahahaha ağzına geleni söyleyip insanlarla dalga geçip nasıl bir karşılık almayı bekliyorsunuz?kim size saygı duyar?
Zeka geriliğiniz mi var sorusunun nesi hakaret? Ben size salak demedim, böyle bir probleminiz mi var dedim. Varsa bazı durumlarda tedavi edilebiliyor, edilemezse de karşı taraf ona göre kâle almıyor

Sakin ol sakin tamam teşekkür ederim iyi veya kötü yorumlar için iyi geceler

Yok kız dayımınkinide yaptım işte ben taraf seçmiyorum vallahi bak geçmesem dayı meselesini nerden bilsin neyse ya ben küstüm hepinize çok linçlediniz beni konuda silinmiyor lanet şey
Dayımın durumu yoktu ondan getiremedi demişsiniz bir yorumda. Utanmadan durumu olmayan adam size hediye getiremedi diye kv ye anlatmışsınız bir de bununla övünüyorsunuz.
Hadsiz birisiniz

Teyze elinde en azından boş gitmeyeyim diye ufak da olsa birkaç şeyle gelmiş
Bana o hediyeyle gelen olsa ben de şok olurdum
Kendi çevresi bile cimri muhabbeti yapıyor diye de kendim yapmaz, konusunu bile açmazdım
KV konusuna gelince kendileri cimri der,dedikodu yapar belki kavga bile ederler ama dışarıdan biri kardeşine bir laf söylediğinde korumaya geçmesi çok normal.Belki kardeşinin o tavırlarından kendisi de hoşlanmıyordur ama elinden de birşey gelmiyodur.Bence hiçbirşey olmamış gibi devam edin ve konuyu da bir daha açmayın.Dalga geçme ortamı olursa da sessiz kalın.Kalpler kırılmasın durduk yere de olay büyümesin.

Yani özel olarak sana anlatmıyorum ya hani kastım o.Kız kelimesi hakaret mi ben mi bilmiyorum seviye ile ne zamandır ilişkilendiriliyor vay canına.
Ağzınızda sakız da var mı kız derken?
Kız kelimesi hakaret diyen oldu mu? Ben “siz” diye hitap ederken karşılığında kız diyorsanız bu seviyesizliktir bayağılıktır
Yaşınız çok mu küçük görgü kurallarından bihabersiniz, ne konuşacağınızı bilmiyorsunuz?
Canım hangi konuya isterse ona cevap yazarım, muhatabınıza soru sorup sanane demek nasıl birşeyse artık

Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…