• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hayatı sütyen

Yıllarin alışkanlığı yatarken bile çıkarmıyorum. Sutyen rahatsız etmiyor çünkü hissetmiyorum artık :D

Disarda canim isterse takardim apartmana girince ilk isim onu acmak olur eve girince firlatirdim. Goguslerim buyuk degil 4-5 yil once cesit cesit push uplu olanlardan almistim, onden acilan falan bir kez bile kullanamadim, birkacini hediye ettim.
O zamandan bu yana soft bra‘lari tercih ediyorum, birkac sporcu sutyeniyle donusumlu insanin ustunde yok gibi.
Hamallik geliyor ic camasirlari bazi zamanlar alta da giymem.

Sutyensiz yapamayanlara sasirdim. Aliskanlik ta olabilir sutyenden de. Kullandiklari markayi merak ettim simdi 😅

Göğüslerim büyük. Hiç sevmem sutyen takmayı. Eve gelince üstümü değiştirirken çıkarırım onu da. Bırak bu karantina günlerini normalde de takmam yani evde. İkinci çocuğumu emziriyorum. Dolayısıyla irtifa kaybettiler elbette 😊 bu arada sutyenin sarkmayı engellediğiyle ilgili bilimsel bir çalışma olduğunu sanmıyorum. Hatta öyle bir etkisi olmadığını, buna örnek olarak da Afrika kabilelerindeki çıplak gezen kadınların sert ve dimdik göğüslerinden bahsedildiğini bir yazıda okumuştum. Sarkıp sarkmaması tamamen yapısalmış

Yatarken bile kullanıyorum,alışkanlık olmuş herhalde,rahatsız etmiyor hiç.
Ha kullanmasan sarkar mı?tabii ki.

Sutyensiz yapamayanlara sasirdim. Aliskanlik ta olabilir sutyenden de. Kullandiklari markayi merak ettim simdi 😅
Göğüslerim oldukça büyük, ve iki doğum , emzirme vs derken sarktılar. Sütyen önce de hep takardım ama şimdi takmazsam terliyorum, Ve anlatamayacağım bir sürtünme hissi. O yüzden yatarken dahi balensiz , cupsız bile olsa sporcu sütyeni tarzı yarım atlet giyerim.
Penti kullanıyorum ben.

Yatarken sütyen takmak zararlı hanımlar. Takmayın. Kan dolasimini engelliyor.

Evde asla takmam, oldum olası alışamadım. Zaten alır almaz balenlerini sokerdim eskiden. Bir senedir de sporcu sütyeni kullanıyorum dışarıda da. Evde yine takmam. Sarkarsa salsın, rahatımdan önemli değil.

Spor yaparken veya dışarı çıkarken takarım evde takmam,göğüs kafesim ve memelerim arasinda 20 cm ölçüm farkı var ama hep böyle bir alışkanlığim var. Böyle rahatım

Çocuktan sonra ister istemez sarkma oldu, zaten çok da büyük değillerdi. İyice söndüler.
Eşim kendini bir babaanneyle evli hissetmesin diye her daim takıyorum.

Cinsellik yaşarken de devamlı olarak silikon mesajları veriyorum. Acayip kıvama geldi. Sonrasında takmayacağım :rapci:

ben icinde hafif pedi olan atletimsi sutyenlerden takiyorum, cunku sabah giyindigim sekilde bazen toplantiya katiliyorum bahceye cikiyorum falan, gogus ucum belli olursa rahatsiz oluyorum diye.

Evde de dışarda da takmıyorum, sadece yazın oda ucu belli oldugu için mecburen takıyorum. Küçük oldugu icin sarkarmi bilmem simdilik iyi görünüyorlar 😁 sütyen kullanmayi sevmiyorum ya

Yatarken sütyen takmak zararlı hanımlar. Takmayın. Kan dolasimini engelliyor.

Evde asla takmam, oldum olası alışamadım. Zaten alır almaz balenlerini sokerdim eskiden. Bir senedir de sporcu sütyeni kullanıyorum dışarıda da. Evde yine takmam. Sarkarsa salsın, rahatımdan önemli değil.
Ben razıyım ya. Zaten 2 çocukla ancak bir kaç saat kesintisiz uyuyorum. Onda da kan dolaşmayıversin. :olamaz:

Bi bunu görmemistik kk'de iyi oldu :KK70: Spor sütyeni kullanın hem cok rahat hem de çok güzel duruyor. Benim gögüslerim kücük olduğu icin takmazsam yok gibi duruyor mecbur 7/24 takıyorum. Ama orta ya da büyüj olsaydı bralet ya da sporcu sütyeniyle gezerdim

Son düzenleme:
2 -3 yıldır evde olduğum sürece asla takmıyorum , boğulacak gibi oluyorum takınca öyle bir alıştım yani .Dışarı çıkınca pentinin en rahat dolgusuz sütyenleri var onları kullanırım .Göğüslerimde sarkma da olmadı , orta büyüklükteler 🤪

Evdeyken takmıyorum, dışardayken takmak zorunda kalıyorum. Elma kadar küçükler zaten. Yok ki şöyle bi, push up oğlu push up sutyen. dolgun dursun istiyorum:KK43:
Penti nin extra push up sütyenleri var. Onları kullanınca kötünün iyisi oluyior sırt ölcünüzü bilmem ama 70B den baslıyor bedenler

Büyük göğüsler özellikle sütyen takmalı. Yer çekiminin etkisiyle sarkma olur. Sütyen kullanırken bedeninize uygun sütyen takılmalı. Uyurken çıkarmanız iyi olur. Birçok hekim göğüs sağlığı için uyurken çıkarılmasını tavsiye ediyor.

Back
X