- Konu Sahibi pembekuvars30
Yıllarin alışkanlığı yatarken bile çıkarmıyorum. Sutyen rahatsız etmiyor çünkü hissetmiyorum artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüslerim oldukça büyük, ve iki doğum , emzirme vs derken sarktılar. Sütyen önce de hep takardım ama şimdi takmazsam terliyorum, Ve anlatamayacağım bir sürtünme hissi. O yüzden yatarken dahi balensiz , cupsız bile olsa sporcu sütyeni tarzı yarım atlet giyerim.Sutyensiz yapamayanlara sasirdim. Aliskanlik ta olabilir sutyenden de. Kullandiklari markayi merak ettim simdi![]()
Penti'nin lotus ve lotus premium sutyenleri benim favorim. Hiçbir sutyende o kadar rahat etmediğim için yıllardır aynılarını alıp alıp duruyorum.Sutyensiz yapamayanlara sasirdim. Aliskanlik ta olabilir sutyenden de. Kullandiklari markayi merak ettim simdi![]()
Ben razıyım ya. Zaten 2 çocukla ancak bir kaç saat kesintisiz uyuyorum. Onda da kan dolaşmayıversin.Yatarken sütyen takmak zararlı hanımlar. Takmayın. Kan dolasimini engelliyor.
Evde asla takmam, oldum olası alışamadım. Zaten alır almaz balenlerini sokerdim eskiden. Bir senedir de sporcu sütyeni kullanıyorum dışarıda da. Evde yine takmam. Sarkarsa salsın, rahatımdan önemli değil.
Penti nin extra push up sütyenleri var. Onları kullanınca kötünün iyisi oluyior sırt ölcünüzü bilmem ama 70B den baslıyor bedenlerEvdeyken takmıyorum, dışardayken takmak zorunda kalıyorum. Elma kadar küçükler zaten. Yok ki şöyle bi, push up oğlu push up sutyen. dolgun dursun istiyorum![]()