- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 901
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
Evet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takmıyorum cogunlukla ama sarkar mi bilmem benim estetikli ondan rahayimEvet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Bi kaç gün sütyensiz geziyorum of çok saldım sarkacaklar korkusuyla tekrar takıyorum .Oyle kısır bi döngü ama herkesin istediği oluyor işte bi şekilde :)Evet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Evet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Kendimi bildim bileli çok belli olmadığı sürece sütyen takmam, kışın hiç takmam. Henüz sarkmadılar, sarkana kadar ben yaşlanırım muhtemelen.Evet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
AslaağğEvet hanımlar evde sütyen takıyormusunuz yoksa takmıyor musunuz?Kendi hallerine bırakınca salar gibi bi fikir var ben evde rahat olma taraftarıyım.Sizce ?
Bende sürekli südyen takanlardandım. Gece gündüz farketmez sadece duşta çıkarıyordum ve taktığım südyenin tanesi 100 150den aşağı değildi. Sonuç gögsüm göbeğime değecek neredeyse emzirmedim yada doğurmadım. Bu insanın gögüs yapısı eti ve derisi ile alakalı südyen ucuz pahalı gece gündür çıkarmak farketmiyor.ben de kendımı bıldım bılelı hıc cıkarmam yatarken de dahıl
1 cocuk dogrudum emzırdım sarkma hıc olmadı ben sutyene baglıyorum ve kalıtelı sutyen alıyorum hep pazardan falan hıc kullanmıyorum