ev hanımlığının e sinden anlamamak..

Ne olur buyutmeyin gozunuzde bu kadar su ev yurutmeyi...en kolay is suan hayatimda ev isleri ve yemek.
Zaten bekarkende evin temizliginden sorumluydum.yemek bilgim hic yoktu.evlendikten sonra makarna corbayla basladim
Simdi akliniza ne gelirse sarmalardan tatliya kadar.

Sakin biraz.birde rezillik ne demek allah askina ezdirmeyin kendinizi bu kadar.
Ben su bolumu okudum,ev hanimligi yapsaydim meslek sahibi olamazdim..evlendikten sonra onuda hallederim deyin gecin.neyin stresi bu.

Ben de seninle ayni durumdayim. Ev isi, yemek falan hic sevmem hatta boyle seylerle ugrasmayi. Hic bana gore degil. Is basa dusunce ogreniriz nasilsa. Ama bunu kendi hayatini idame ettirebilmek icin ogren. Kocaymis kayinvalideymis onlar icin degil.

Temizlikte sorun değil ,

Kalkacaksın kahvaltı hazırlıcan yapıcan , kahvaltılıkları dolaba koyacaksın peynirin zeytinin üstün açık kalması kurur :)

Sonra yatağını toparlıcan , kirlileri makineye atıcan 60 derece at yıkansın .. sağı solu topla süpür toz al en sonra paspas o pas pas ucunu çamaşır suyuyla yıka öyle kullan miss gibi oluyor :)

Gbi gibi detaylı istersen çok uzun yazarım cidden ..

Nefis yemek tarifleri sitesinde çeşit çeşit tarif var orası senin 2.ci evin olsun hangimiz biliyorduk ki ? Ben ilkte makarna yapamıyordum lapa lapaaa Şimdi baklavamı bile kendim yaparım .. Yapa yapa elinde melake oluşur her konuda ..

Mahçubiyetle başlama sonuçta sende insansın yeterki istekli azimli ol. Bir yakarsın iki taşırırsın üç kırarsın 4 'üncüde yaparsın

Beceriksizlerin kismeti iyi olurmus, bosver ogrenme

temizlik de bir şey yok
yemekleride en basitinden başla
önce omlet sonra makarna brokoli karnabahar aşlaması level level düşün

çamaşır, bulaşık bunları hiç takma kafana çünkü gelen servis anlatıyor sana yapman gerekeni :) yemekte internetten bakıp pek ala öğrenirsin. hiç birimiz doğuştan bilerek gelmiyoruz dünyaya tek derdin bu olsun canım :)

Ne güzel işte eşin yapsın, sende ona baka baka öğrenirsin canım...

Herkes aynısını demil, çok doğru söylemiş Başa gelince öyle bir öğrenilir ki.. hiç merak etme .. sadece kumaş pantolon ve gömlek ütüleme üzerinde çalışabilirsin :) o bana çok zor geliyor ☺☺

ne güzel anlatmışsın teşekkür ederimmm bende sıfırım her konuda ögrencez artık eli mahkum

1 hafta derken hemen profesyonel 4 4 lük ev hanımı oldum değil
bir kaç basit yemek tarifi
temizlik derken hiç zorlanmadım zaten kolay
diğer şeyleri zamanla öğrendim geliştirdim
bende umarım öyle olurum..peki nasıl bi program yapıyosunuz bi haftalık tabi çalışıp çalışmama faktörüde çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…