- 25 Eylül 2011
- 7.415
- 11.121
-
- Konu Sahibi homesweethome3
Beceriksizlerin kismeti iyi olurmus, bosver ogrenme25 yaşındayım bu yaşa kadar yaptıgım tek şey okulda başarı kazanmak ve gezmek eglenmek oldu..Şuan 3.sınıftayım ve kısmetse okul bitince evlilik düşünüyorum ama ben hiçbişey bilmiyorum kızlar..ne yemek ne çamaşır evle ilgili herhangi bişey hiçbişey anlamıyorum..Erkek arkadaşımda aksine çok bilgilidir güzel yemekler yapar banada mutfaga gir diyip duruyor..Nasıl yapsam nerden başlasam önerileriniz neler evlenince rezil olmaktan korkuyorum
çamaşır, bulaşık bunları hiç takma kafana çünkü gelen servis anlatıyor sana yapman gerekeni :) yemekte internetten bakıp pek ala öğrenirsin. hiç birimiz doğuştan bilerek gelmiyoruz dünyaya25 yaşındayım bu yaşa kadar yaptıgım tek şey okulda başarı kazanmak ve gezmek eglenmek oldu..Şuan 3.sınıftayım ve kısmetse okul bitince evlilik düşünüyorum ama ben hiçbişey bilmiyorum kızlar..ne yemek ne çamaşır evle ilgili herhangi bişey hiçbişey anlamıyorum..Erkek arkadaşımda aksine çok bilgilidir güzel yemekler yapar banada mutfaga gir diyip duruyor..Nasıl yapsam nerden başlasam önerileriniz neler evlenince rezil olmaktan korkuyorum
Ne güzel işte eşin yapsın, sende ona baka baka öğrenirsin canım...25 yaşındayım bu yaşa kadar yaptıgım tek şey okulda başarı kazanmak ve gezmek eglenmek oldu..Şuan 3.sınıftayım ve kısmetse okul bitince evlilik düşünüyorum ama ben hiçbişey bilmiyorum kızlar..ne yemek ne çamaşır evle ilgili herhangi bişey hiçbişey anlamıyorum..Erkek arkadaşımda aksine çok bilgilidir güzel yemekler yapar banada mutfaga gir diyip duruyor..Nasıl yapsam nerden başlasam önerileriniz neler evlenince rezil olmaktan korkuyorum
1 haftamııiş başa düşünce öyle bir öğrenirsin ki evlenirken hiç birşey bilmiyordum
1 hafta içerisinde herşeyi öğrendim.
ne güzel anlatmışsın teşekkür ederimmm bende sıfırım her konuda ögrencez artık eli mahkumTemizlikte sorun değil ,
Kalkacaksın kahvaltı hazırlıcan yapıcan , kahvaltılıkları dolaba koyacaksın peynirin zeytinin üstün açık kalması kurur :)
Sonra yatağını toparlıcan , kirlileri makineye atıcan 60 derece at yıkansın .. sağı solu topla süpür toz al en sonra paspas o pas pas ucunu çamaşır suyuyla yıka öyle kullan miss gibi oluyor :)
Gbi gibi detaylı istersen çok uzun yazarım cidden ..
Nefis yemek tarifleri sitesinde çeşit çeşit tarif var orası senin 2.ci evin olsun hangimiz biliyorduk ki ? Ben ilkte makarna yapamıyordum lapa lapaaaŞimdi baklavamı bile kendim yaparım .. Yapa yapa elinde melake oluşur her konuda ..
Mahçubiyetle başlama sonuçta sende insansın yeterki istekli azimli ol. Bir yakarsın iki taşırırsın üç kırarsın 4 'üncüde yaparsın
1 haftamııhelal olsun valla tebrikler
bende umarım öyle olurum..peki nasıl bi program yapıyosunuz bi haftalık tabi çalışıp çalışmama faktörüde çok önemli1 hafta derken hemen profesyonel 4 4 lük ev hanımı oldum değil
bir kaç basit yemek tarifi
temizlik derken hiç zorlanmadım zaten kolay
diğer şeyleri zamanla öğrendim geliştirdim
annem çok becerikli kadındır ona her konuda güvendigim için hep geriye çekildim sonuç bu oldu :)sen gayret edersen hepsi öğrenilir.bilmiyorum diyip kenara çekilme.öğrenmek iste yeterki :)