taşlamalarının nedeni kadının sadece temizlik yaparak o kadar parayı kazanması. milletin kazandığı paraya çamur atmak da bir tek bizim millette var herhalde. :) ben de bu aralar internet/bilişim sektöründeyim home office çalışıyorum ama ne zaman çalışacağımı ne kadar iş yapacağımı falan ben kendim belirliyorum yani. sadece bir bilgisayar bir de internet yetiyor üç beş kuruş kazanmam için. geçenlerde konusu benimle aynı okuldan mezun olan bir arkadaşımla açıldı, asgari ücretle bir yerde çalışıyor yoruluyormuş falan. ben de dedim şimdilik böyle yapıyorum henüz kariyere atılmadım. (ehliyet almam lazım halen alamadım onu bekliyorum ama halime şükür yani) öyle iş mi olur, oh ne güzel oturduğun yerden para geliyor sana bilmem ne dedi. bazıları da temizlikçileri "yahu bizim evde yaptığımız işi elaleme yapıyor işte, hepsi bu" şeklinde yorumladıkları için kazandıklarına laf ediyor. 3500 kimine az kimine çok. İstanbul için az kalır mesela, yetmez. İzmir gibi bir yerde bekarsan, ailenle yaşıyorsan bu paranın yeme de yanında yat. Boş konuşmak kolay.
Kadının kocası da çalışıyor ev yaptılar kaç katlı
Bursa da insanlar üniversite mezunu iken 1500-2000 liraya haftada 6 gün günde 10 saat çalışıyor