- 11 Nisan 2017
- 177
- 300
- 35
Size gerekli cevabi vermistim sorununuz nedir?Konu sahibi; soru sormuşsun, sorunu hep aynı yönde cevaplar alıp kendini rahatlatmak için actiysan kizmakta haklisin ama o zaman konu açıp fikir sormayacaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size gerekli cevabi vermistim sorununuz nedir?Konu sahibi; soru sormuşsun, sorunu hep aynı yönde cevaplar alıp kendini rahatlatmak için actiysan kizmakta haklisin ama o zaman konu açıp fikir sormayacaksin
Olabilir. Bana laf sokar gibi yazildigi icin öyle cevap verdim. İcimden geldigi icin yapiyordum temizligi vs ama bunu benim görevim gibi lanse ederlerse orada dur derim. Sizin gibi düşünüyoruz onda bir sikinti yok.
temizlikci kadin tutma kismi haric orayi atlamisim. Orada herkes özgür bana göre.
O sizin dusunceniz saygi duyarim kimileri oyle yapar kimileri de yer icer gezer bu tamamen kisileri ilgilendiriyor hayat sartlarina gore yasiyor herkes.Tabi ki hayır. Esimin dışarda çalışarak kazandığı parayı orada burada gezip eve kadın alarak harcayamazdim ama o kesin.
aslında bu noktada size katılmıyorum.Beni coook yanlış anlamışsın. Soru sormuşsun çalışmayan kadın almamalı mi diye hasta değilse almamalı dedim. Neden kızlığını bile anlamadım.
Görüslerimiz zit diyorum. Siz karpuz muyum diye karsilik verdiniz biraz önce. Bana bariz bir dokundurma var. Eger rahatsiz olmasaydim karpuz musun sen evde yatip buyuyeceksin diyecektiniz cunku. Degil mi? Buna kizdim.Beni coook yanlış anlamışsın. Soru sormuşsun çalışmayan kadın almamalı mi diye hasta değilse almamalı dedim. Neden kızlığını bile anlamadım.
Tabi ki benim dusuncem.O sizin dusunceniz saygi duyarim kimileri oyle yapar kimileri de yer icer gezer bu tamamen kisileri ilgilendiriyor hayat sartlarina gore yasiyor herkes.
Size demedim zaten bana laf sokar gibi öyle dediler dedim. Bunu siz dediniz dememisim ki? Bugün iletisim skıntımız var sizlerle ama nereden kaynaklaniyor cozemedim henuz.Siz benim yazımı okumamışsınız heralde. Dedimki "Şahsen kocanız bi şey demiyorsa eve yardımcı tutulabilir. Sağlık sorunları varsa hele kimse bişy diyemez."
Bundan sonrakiler de benim düşüncemi gösterir "ama bence..." diye başlayan ve sağlık vs gibi sorunların olmadığı normal şartlar altındaki fikirlerimi yansıtan cümleler.
Size laf sokma yok. Tekrar okuyun bence...
İlk mesajım o değildi ama. Siz sert yazınca bende sert cevap verdim. Yok ben yanlış hatirliyorsam ve ilk mesajımsa evet ayıp etmisimGörüslerimiz zit diyorum. Siz karpuz muyum diye karsilik verdiniz biraz önce. Bana bariz bir dokundurma var. Eger rahatsiz olmasaydim karpuz musun sen evde yatip buyuyeceksin diyecektiniz cunku. Degil mi? Buna kizdim.
Ben de dedim seni dusuncen diye zatenTabi ki benim dusuncem.
Yoo hicte sacma degil bence kiskaniyorlar..Merhabalar hanimlar.
Bir rahatsizligim var orta evrelerindeyim henuz. Yani fazla ilerlemis degil, sükür ki görünürde iyiyim. (kanser degil, evre deyince ilk akla o geliyor diye belirtmek istedim.) Ancak mesela 1 saat yürüsem veya iş yapsam 2 saat dinlenmeden tekrar bir ise kalkismam cok zor oluyor. Ev temizligi falan kabusum oldu. Bir odayi temizleyip, 2 saat dinleniyorum digerine geciyorum. Öyle öyle aksam ediyorum ve sonra pilim bitiyor. Esimi de isten gelince haliyle suratsiz karsiliyorum, yorgun oluyorum. Bundan sikayetci hatta kendisi.
Konustum kadin tutalim dedi, tamam dedim. Dün komsuya caya gittim. Orada tanidiginiz var mi minvalinde bu konuyu actim. "Niye ariyorsun?" diye sordular önce. Ben de benim eve lazim dedim. Sonra "Aa serenityc yoksa calismaya mi basliyorsun?" dediler, hayır dedim. Birden bunlarin surati saskinca donup kaldi.
Neymis ev hanimi degilmiymisim, neme lazimmis eve kadin tutmak, eve kadin girip cikarken kocan olmayacak mi, millet yanlis anlamaz mi vs. Buradan girip bir sürü akil verdiler, cay zehir oldu bana. Hepsi ev hanimi bu arada. öyle yasli falan da degiller benden kücügü de var 30unda olan da. Hani yasli kafasi gibi geliyor insana da degil.
Eve zor kactim o derece. Bu cok mu mantiksiz bir sey? Daha kendimi savunamadan 3ü birden hurra üzerime gelince Allah'im dedim nerden istedim böyle bişeyi. Esime anlattim "onlar senin rahatsizligini biliyor mu da konusuyor" dedi, kizdi hatta. Merak ettim disardan bu durum cok mu sacma gorunuyor? Ne bu hinca hinc saldirinin sebebi?
Esin işsiz kalıp çalışmasa ama ev iside yapmasa kadın tutalım dese de aynı şeyi mi dusunur musun? Samimiyetimle soruyorum. Eger aynı dusunurum diyorsan kendimin kötü niyetli olduğunu dusunecegimaslında bu noktada size katılmıyorum.
çalışmayan bayanda hasta vs değilse yine alabilir .
imkanı varsa ve almak istiyorsa alabilir .
hem temizlik yapan bayanlar da kazanmış oluyor bi nevi. faydalı bi şey .
Bak bu konuda haklisinEv hanimlari disini tirnagina taksin kocasinin parasini dusunsun sacini supurge etsin yemesin icmesin birikrirsin sonra kocasi karisinin kiyamadigi parayi basklarina yedirsin bu devirde acimayacaksin erkege sonra pisman olursun.
Ben adliyede memurum cok bosanma davalari gordum kadin disinden tirnagindan artirsin birikim yapsin kocasi ona ne oldugu bellisiz insanlara harcasin, sonra da diyoruz ki Turk kadinina deger verilmiyor, verilmez tabi erkege bu kadar aciyip destek cikarsak verilmez ,acimayacaksin erkege parasini neyini hic biseyini dusunmeyeceksin yiyip icip gezeceksiniz ,Bak bu konuda haklisin