Ev hanimlarinin temizlige kadin tutmasi cok mu sacma?

saçmaysa da değilse de çalışıyorken de evdeyken de yardımcı alıyorum eve,
nedeni de kimseyi ilgilendirmez, ben onlara neden temizlik yapıyorsun diye sormuyorsam onlar da bana neden yapmadığımı sormasın.
sanki parası onlardan çıkıyor.
Kesinlikle öyle ama birden ücü birden cikisinca dedim noluyoruz? kalakaldim öyle. Cevreleri genistir diye danistim güya. Günleri falan var, tavsiyeleri olur belki dedim kendimce de birden iclerinden seytan cikti sanki.

Ev isi yapmak kimine terapi gibi gelebilir, zevk alıyordur vs bise diyemem. Siz isterseniz turp gibi olun, zamanınızı ev işiyle değil de okumayla, yazmayla, örgü ormekle vs gecirmek isteyebilirsiniz. Ev isi yapmak gerçekten her kadının harcı değil. Bana göre boşa harcanan zaman gibi.
3 yil kadar önce zevk aliyordum belki ama artik iskence oldu bana. Bir de nasil sindiyse, ev hanimiyim yapmam lazim diye dusunuyordum bugune kadar. Esime acmamistim bile konusunu acinca neden daha önce söylemedin kadin tutariz dedi hemen sagolsun. Ama bu kadinlara kalirsak mazallah kocami alip gider temizlikci.

Kesinlikle öyle ama birden ücü birden cikisinca dedim noluyoruz? kalakaldim öyle. Cevreleri genistir diye danistim güya. Günleri falan var, tavsiyeleri olur belki dedim kendimce de birden iclerinden seytan cikti sanki.

hayattaki tek başarı ölçütü, kocasını elde tutup, evini temizleyip, çocuk doğurmak olan insanların ufkunu daha geniş tutmasını bekleyemezsin.
boşver, merdiveni silen kadına, bakkala falan sor illa ki bulunur düzgün biri.

Bende ev hanımıyım:KK24: Valla cok tafsıye edılen bı kadın bulamadım yoksa alıcaktım. Ama odalarımda boyancak o yuzden hergun 1 oda yapmaya karar verdım :KK70:
Birde ne zaman baslıcama karar verırsem tamamdır :KK70:
Bence kocan okeylıyosa al al hiç uğraşma onlar kıskanmıs bence yardımcı bayan sana geldığınde komsucum sana kahveye gelcem de bide ıyıce kudursunlar.

Onlara cvp vermeye uğrasana kadar ayyy kocam cok sevio beni erkenden yaşlanmamı istemiooooo deseydin hepsi susardı:)) tabiki en dogal hakkınız gücünüz varsa her gün bile alabilirsiniz boşverin insanları mühim olan eşinize göstereceginiz güleryüz

Para sizin ,eş destekliyor ,komşuya ne ?
Emin ol Onların da eşi destek olsa ,Onlar da hayır demez temizlikçi fikrine:KK53:
Komşularının eşlerinin işyerinde hiç kadın yok herhalde ,eşinizin görmesi problemse :olamaz:
Alın temizlikçiyi,yapın çayınızı kahvenizi çıkın balkona komşular görsün :KK45:,akşama eşlerine derler bu sefer falan komşunun eşi hanımını düşünüyor ,eve yardımcı alıyor ,sen bana değer vermiyorsun vs.:KK69:

Bende ev hanımıyım:KK24: Valla cok tafsıye edılen bı kadın bulamadım yoksa alıcaktım. Ama odalarımda boyancak o yuzden hergun 1 oda yapmaya karar verdım :KK70:
Birde ne zaman baslıcama karar verırsem tamamdır :KK70:
Bence kocan okeylıyosa al al hiç uğraşma onlar kıskanmıs bence yardımcı bayan sana geldığınde komsucum sana kahveye gelcem de bide ıyıce kudursunlar.
Kadinlarin cevresi cok genis hani dedim illaki tanidiklari vardir. Amannn kime dediysem artik birden oklari bana cevirip saldiriya gectiler. Ne fesatsiniz diye gecirdim icimden keske disimdan deseymisim. Kalakaldim öyle... Simdi de neden böyle demedim diyorum kendime:) Dün esim bile fena sinirlendi, bir de kendimle beraber onu sakinlestirdim.

Bence de kiskanmislar. Çalışan kadınlarda bile eve yardımcı alma pek yaygın değil maalesef. Kadınlar lüks olarak görüyor bu durumu. Maddi durumunuz uygunsa neden olmasın ki? Arabaları para verip yikatiyor herkes. Onlara diyor muyuz kendin yıka diye. Evimi de yıkamaya verebilirim pekala. Üstelik sağlık sorununuz varmış. Kimseyi dinlemeyin boşverin.

Para sizin ,eş destekliyor ,komşuya ne ?
Emin ol Onların da eşi destek olsa ,Onlar da hayır demez temizlikçi fikrine:KK53:
Komşularının eşlerinin işyerinde hiç kadın yok herhalde ,eşinizin görmesi problemse :olamaz:
Alın temizlikçiyi,yapın çayınızı kahvenizi çıkın balkona komşular görsün :KK45:,akşama eşlerine derler bu sefer falan komşunun eşi hanımını düşünüyor ,eve yardımcı alıyor ,sen bana değer vermiyorsun vs.:KK69:
Hahaha bir an düsündüm de cok iyi olur yalniz. İcimin yaglari erir bunu yaparsam. Cunku asiri gicik ve sinir oldum. Ama o an bir sey diyemedim nedense kaldim noluyoruz diye. Ama tutar tutmaz ilk isim o kahveyi höpürdeterek icmek olucak:)

Sadece fesatlık .
bu sizin püçenizi zorlamıyor ise. Dışardan gelen kapı gıçırtısı olur ancak.
Boşverin
Ne dünya olduk ya başkasına temizliğe gelen yardımcı bile cekilmiyor ardık!

Bence de kiskanmislar. Çalışan kadınlarda bile eve yardımcı alma pek yaygın değil maalesef. Kadınlar lüks olarak görüyor bu durumu. Maddi durumunuz uygunsa neden olmasın ki? Arabaları para verip yikatiyor herkes. Onlara diyor muyuz kendin yıka diye. Evimi de yıkamaya verebilirim pekala. Üstelik sağlık sorununuz varmış. Kimseyi dinlemeyin boşverin.
Bu Türklerde böyle. Temizlik ev haniminin zaruriyeti gibi görülüyor. Erkekler elini süpürgeye atsa kilibik oluyor. Hayatta en gicik olunasi seydir benim icin. Esimi de öyle büyütmüşler ama bana hep yardimci olur elinden geldigi kadariyla. Zaten tutmaya kararliyiz da iste bir danisayim demistim isitmedigim laf kalmadi.

Valla sağlık problemim Yok elhamdulillah çalışmıyorum da bi hafta ben yapıyorum bi hafta kadın geliyor o evi temizlerken ben gezmeye gidiyorum kimse karışamaz ne yapıp yapmayacağıma benim hayatım benim param sizde dinlemeyin beyni geride kalmış dedikodu yapmaktan zevk alan mahalle kadınlarını

Sadece fesatlık .
bu sizin püçenizi zorlamıyor ise. Dışardan gelen kapı gıçırtısı olur ancak.
Boşverin
Ne dünya olduk ya başkasına temizliğe gelen yardımcı bile cekilmiyor ardık!
Cekilmedigi gibi daha ortada olmayan kadini evli adam avcisi ilan ettiler:) gülsek mi aglasak mi?

Elbette hayır...eğer yapabiliyorsanız yani maddi durumunuz elveriyorsa ne güzel...size bir sürü vakit kalır...ev işi bana hep angarya gelmiştir

Yoooo ne alaka ev hanımıyım hamileyim temizlik felan yapamam bende tutarım.
Hastasın zaten canim el nerden bilecek. Tut bir yardımcı. İnsanız bizde her günümüz bir olmuyor. Kime ne parasını onlar mi vercekde... takma sen kulak asma.

X