Ev hanımlarına evde iş imkanı

bizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım
Bana yardım eder misiniz bende istanbuldayım bu şekilde bir iş ariyorum

Merhaba istanbul pendikteyim yakin ilcelerden evde is imkani sunabilecek olanlar var ise bana yazmalarini rica ediyorum tesekkurler
aylık 500 tl haftanın 5 yada 4 günü 13-17 arası ev işlerinde yardimci arıyorum ben 2 cocuguma bakarken evin islerini yapabilecek biri ilgilenirseniz irtibata gecrbilirz

Ben uşak merkezde oturuyorum evde annemle beraber yapabileceğimiz iş arıyoruz moda tasarım mezunuyum elim her işe yatkındır çok acil ise ihtiyacımız var yardımcı olabilirmisiniz

Kocaeli karamurselde oturuyorum evde işe ihtiyacı olan bir komsum var yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim . Grup gerektiren işlerde olur .

Hangi firma olduğunu öğrenebilir miyim

Hangi firma olduğunu öğrenebilir miyim

kızlarrr bende ankaradayım evden yapabileceğim ek iş laZIM acilll

merhabalar,
bende Kayseri deyim evde ek iş istiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba hanımlar

Merhaba bnde istanbuldayım yardım. Edermisiniz

Bana yardım eder misiniz bende istanbuldayım bu şekilde bir iş ariyorum

Ne yapıyorsunuz ki

Ümraniye deyim pazar günleri yada akşamları yapabileceğim bir is

Benim de evde işe ihtiyacım var izmir

Ben uşak merkezde oturuyorum evde annemle beraber yapabileceğimiz iş arıyoruz moda tasarım mezunuyum elim her işe yatkındır çok acil ise ihtiyacımız var yardımcı olabilirmisiniz

Kocaeli karamurselde oturuyorum evde işe ihtiyacı olan bir komsum var yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim . Grup gerektiren işlerde olur .

Bende izmir de evde yapılmak üzere iş arıyorum..

bende ankaradaym sız buldunuz mu byle bi is benimde cok ihtyacm var
doğum iznindeyken bende elime gecen güzel bir fırsatı degerlendirdim özelden ulaşabilirsiniz

Bende uzun zaman arastirmadan sonra kendime gore bir is buldum.Oncelikle soyliyeyim satis isi kozmetik uzerine isteyen herkese seve seve yardimci olabilirim.Yapma zorunlulugu yok yinede bilgi verebilirim.Azdan coktan harçlığımi cikartiyorum.Bos durmaktansa en azindan birseyler yapiyorum kendim icin.Bilgi icin ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz.

merhaba hanımlar evde hem kendınıze hemde ailenize vakit ayırarak;çalışma saatlerini kendınız belirledıgınız ve cok rahat para kazanabileceginiz bir iş fırsatı sunuyorum..hem harıka görunun hem para kazanın hem de eglenin...kariyerinizi kendiniz belirleyin.

hala devam ediyormu bilmiyorum ama devam eden başka bir bayan biliyorum ama oda dantel yaptırıyor
iş yeri pendik dörtyolda
Canım ben çok güzel dantel yaparım çeyizimden örneklerimde var hemde keyifle yapıyorum.ama satabileceğim kimse yok.bana bu konuda yardımcı olabilirmisin.istanbuldayım

Katolog yok satis yapma derdi yok. Benim uye oldugum .... adli reklam izleyerek paza kazanmayi denemek istermisiniz.yapmaniz gereken uye olmaniz ve cevrenizden es dost onlari uye yaparak normal tv reklamlarini internetten izlemek cok kolay ve basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…