- 15 Ekim 2015
- 8
- 1
- 1
- 32
Bana yardım eder misiniz bende istanbuldayım bu şekilde bir iş ariyorumbizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım
Ne yapıyorsunuz kiben bir kozmetik firmasıyla çalışyorum çok eğlenceli ve çok kazançlı bir iş
hangi ilçedesinizBana yardım eder misiniz bende istanbuldayım bu şekilde bir iş ariyorum
aylık 500 tl haftanın 5 yada 4 günü 13-17 arası ev işlerinde yardimci arıyorum ben 2 cocuguma bakarken evin islerini yapabilecek biri ilgilenirseniz irtibata gecrbilirzMerhaba istanbul pendikteyim yakin ilcelerden evde is imkani sunabilecek olanlar var ise bana yazmalarini rica ediyorum tesekkurler
hangi ilçedesiniz
bende ankaradaym sız buldunuz mu byle bi is benimde cok ihtyacm varkızlarrr bende ankaradayım evden yapabileceğim ek iş laZIM acilll
Hangi firma olduğunu öğrenebilir miyim
Hangi firma olduğunu öğrenebilir miyim
kızlarrr bende ankaradayım evden yapabileceğim ek iş laZIM acilll
merhabalar,
bende Kayseri deyim evde ek iş istiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba hanımlar
Merhaba bnde istanbuldayım yardım. Edermisiniz
Bana yardım eder misiniz bende istanbuldayım bu şekilde bir iş ariyorum
Ne yapıyorsunuz ki
Ümraniye deyim pazar günleri yada akşamları yapabileceğim bir is
Benim de evde işe ihtiyacım var izmir
Ben uşak merkezde oturuyorum evde annemle beraber yapabileceğimiz iş arıyoruz moda tasarım mezunuyum elim her işe yatkındır çok acil ise ihtiyacımız var yardımcı olabilirmisiniz
Kocaeli karamurselde oturuyorum evde işe ihtiyacı olan bir komsum var yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim . Grup gerektiren işlerde olur .
Bende izmir de evde yapılmak üzere iş arıyorum..
doğum iznindeyken bende elime gecen güzel bir fırsatı degerlendirdim özelden ulaşabilirsinizbende ankaradaym sız buldunuz mu byle bi is benimde cok ihtyacm var
merhaba hanımlar evde hem kendınıze hemde ailenize vakit ayırarak;çalışma saatlerini kendınız belirledıgınız ve cok rahat para kazanabileceginiz bir iş fırsatı sunuyorum..hem harıka görunun hem para kazanın hem de eglenin...kariyerinizi kendiniz belirleyin.
Bende o civardayım bende arıyorum canım ama bulamadım sen bulabildinmiÜmraniye çekmeköy civarlarında ek iş arıyorum
Canım ben çok güzel dantel yaparım çeyizimden örneklerimde var hemde keyifle yapıyorum.ama satabileceğim kimse yok.bana bu konuda yardımcı olabilirmisin.istanbuldayımhala devam ediyormu bilmiyorum ama devam eden başka bir bayan biliyorum ama oda dantel yaptırıyor
iş yeri pendik dörtyolda
Bende o civardayım bende arıyorum canım ama bulamadım sen bulabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?