Sende hamilesin sanırım canım bende dışarda çalışamadığım için arıyorum ama maleseff..Henüz yok tatlım
Hangi site peki nasıl bir sistem mesaj olarak bilgilendirir misinizmeraba ben geçen gün buldugum güzel bir siteyi sizle paylaşcam, .... girip üye oldum anket yolladilar doldurdum 50 tl kazandim ayrica Her arkadaşa önerdiğindede ekstra 10 tl yani tabi arkadaşında yapması gerekben ancak 2 arkadaşıma önerebildim çevrem pek yok ama onlarda aldilar güvenilir bir site maddi destek icin hatta iş için bayanlara önerebilirimm
Merhaba; detaylı bilgi alabilir miyim özeldenarkadaşlar.. katalogtan tanınmış markaların giyim ve kozmetik ürünlerinin satışını yapıyorum. kar oranı %30-40 arası ve 5 nesile kadar da üyelerden prim kazanıyorsunuz. ayrıntılı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz. 2-3 senedir yapıyorum ve üyelerime de her konuda destek oluyorum.
Merhaba ne tür işler söylermisin iş yapmam lazım istanbuldayımarkadaşlar evden yapabileceğiniz çok daha kolay işler var
Bnde bilgi alabilirmiyimHangi site peki nasıl bir sistem mesaj olarak bilgilendirir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?