Ev hanımlarına evde iş imkanı

Arkadaşlar ben evde iç çamaşırı ve kozmetik ürünleri satıyorum. Bu sayede bir sürü borçtan kurtuldum. Kazancım %50 lere varıyor. Geçen ay 800 tl kazandım Allah bereket versin. Bazılarınız için bu rakam küçük olabilir ama benim için büyük başarı. Umarım herkes dilediği işlere ve kazançlara sahip olur...

Merhaba bende istanbulda oturuyorum avrupa yakasindayim evde katalog harici is ariyorum yardimci olurmusunuz

Bende kendi işime ek olarak katalog işi yapıyorum. Ürünü bir kez deneyene yeniden gelip alıyor, yani ürün kendisini sattırıyor ve kaliteli gerçekten. Çevrenizde5-6 kişi bile olsa yapabileceğiniz bir iş, tavsiye ederim arkadaşlar.

arkadaslar herkesin bildigi temizlik urunleri markasinin yerlisini satmak ve kazanc elde etmek isterseniz bana msj atin... Turkiye de yeni yeni canlanan bu firmanin ilk saticilarindan olacak ve uyeniz zamanla arttikca sizin kazanciniz kat be kat artacak... siz bana msj atin sizi annecimle irtibata gecircem

Arkadaslar ben de Eskişehir'de yaşıyorum ben de evde bir şeyler yapıyorum bebek şekeri keçe işi sabun işi boncuk işi bebeklere tütüler dikiyorum eskisehirli bozuyuklu bilecikli olup hani böyle is imkanı bilen varsa bana yardım edebilir mi ederseniz çok mutlu olurum

Arkadaşlar bende ata şehirde oturuyorum evdeek gelir etmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

selam arkadaşlar Eskişehir de yasıyorum. bende böyle bir arıyorum.bilenler yardımcı olursa sevinirim

Hangi firma olduğunu öğrenebilir miyim

Mrb bende rizedeyim ek is ariyorum evde yapabilecegim yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba hanımlar bir ev hanımının yapabileceği en güzel iş satış temsilciliğidir. Altın günlerinde veli toplantılarında piknikte ev gezmelerinde hemen hemen her yerde eğer güleryüzlü iseniz insanları ikna edebiliyorsanız gayet güzel para kazanırsınız. Ben ersağ satış temsilcisiyim yeni başladım. Ama iyi para kazananları tanıyorum. Ersağ hem türk malı hem de sadece bitkilerden ürün üretiyorlar. Sabunları, genel temizlik maddeleri çok kaliteli mis gibi kokuyor. Tuvalet lavabo temizleyicisi obür markalardaki gibi insanın boğazını yakmıyor. Parfümleri alerji yapmıyor. Tamamen doğallar üye olursanız pişman olmazsınız. Benim üyelik sponsor numaram:... ersağ'ın sitesinden bu numarayı kullanarak üye olabilirsiniz. Hepinize hayırlı kazançlar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar google da eve ek iş, şehir ismi yazıp aratın bisürü site çıkıyor,mesela:
....
bir sürü ilan var buralarda...
tabi işi yaptıran kişiler nekdar güvenilirdir bilemiyorum ama size bir mal verip malı teslim alacaksa güvenilirdir sonuçta siz de parayı almadan malı geri teslim etmeyebilirsiniz..
hepinize çok kolay gelsin...geçim sıkıntısı herkesin en büyük derdi..
eğer bunların yanında internetten reklam tıklayıp ayda 3 dolar civarı bişey biriktiren bir site ilginizi çekerse bana mesaj atın sizi yönlendireyim, site ingilizce çünkü, ben tarif edebilirim nasıl kayıt olunacağını, kayıt sonrası ing. gerekmiyor, sadece tıklıyorsun...günde 2-3 dakika internette tıklama okdar..ben yıllık biriktirip çekiyorum,30-40 dolar civarı olunca...bir de paypal hesabı gerekiyor paranızı çekmek için...
sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar,
bende Kayseri deyim evde ek iş istiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba hanımlar

Merhaba istanbul pendikteyim yakin ilcelerden evde is imkani sunabilecek olanlar var ise bana yazmalarini rica ediyorum tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…