Canım bana da adresine bilgi atar mısın bir zahmet?hteşekkürler canım..mailini gönderdim
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana da adresine bilgi atar mısın bir zahmet?hteşekkürler canım..mailini gönderdim
teşekkürler canım..mailini gönderdim
ben bir kozmetik firmasıyla çalışyorum çok eğlenceli ve çok kazançlı bir iş
bizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım
bende evde iş imkanı arıyorum. nikah sekeri yapmayı istiyorum ama işin ne kadar vakit aldıgı ve ne kadar para kazandırdıgı konusunda yardımcı olabilirmisiniz
bizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım
varsa bursada öyle bir yer bana da yardımcı olursanız çok sevinirimMerhaba
Ben de Bursa dayim ve evde yapabilecegim el isi ariyorum. Boncuk, seker vs varmi bildiginiz bursada yaptiran bir yer
ben de bursadayım bana da yardımcı olursanız sevinirimArkadaşlar bende bursada oturuyorum çok acil evde yapabilceğim bi işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim:))