• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanımlarına evde iş imkanı

Arkadaşlar bende bursada oturuyorum çok acil evde yapabilceğim bi işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim:))

ben dünyaca ünlü bir firmanın sağlıklı beslenme kilo kontrol ürünlerini satıyorum. netwprking sistemiyle çalışılmakta eğer bir kaç toplantıya ve eğitime katılma zamanınız varsa başladıktan sonra ciddi paralar kazanıyorsunuz(eğitim vb herhangi bir ücreti yoktur kesinlikle) ben part time olarak yapıyorum bu işi kendi işinin patronu sen oluyorsun zaten. İlgilenen varsa özel mesaj atabilir üstadlarımızın ofisine eğitimlerine çağırabilirim. zaten eğitime geldikten sonra kendileri ne demek istediğimi anlacaklardır.

bizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım

ben de yapmak istiyorum böyle bir iş.bilgi vermeniz münkün mü acaba?

bende evde iş imkanı arıyorum. nikah sekeri yapmayı istiyorum ama işin ne kadar vakit aldıgı ve ne kadar para kazandırdıgı konusunda yardımcı olabilirmisiniz

merhaba arkadaşlar ben antalya da oturuyorum bende evde nikah şekeri işi yapmak istiyorum benimde hiçbir fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim birde antalyada evlere veren firma adı bilen varmı

evde şeker ,dantel ya da düğün süslemesi yapıp netten diğerlerine göre biraz daha uyguna verirseniz, kolaylıkla satarınız.

aracı olmasına gerek yok

Merhaba saglikli kahve ,cilt lekelerini gideren sabun gibi %100 organik urunleri olan yabanci firmayla calisarak para kazanmak istermisiniz.ayda kazanmak istedigin hedefi belirle ,sirketin egitimlerine katil cikarilan calisma planina uy ve hedefine ulas. Insan istedikten sonra basarir hanimlar:))

Ben de Anadolu Yakasın da oturuyorum. Evden yapabileceğim bir iş istiyorum. Böyle bir konuda yardım etmek ve fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim. Mesaj atabilirsiniz veya buradan yazabilirsiniz.

bizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım

Bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum bende yapmak istiyorum banada yardımcı olurmusunuz

Arkadaaşlar bende izmitteyim eve iş imkanı varsa yardımcı olurmusunuz ?

arkadaşlar.. katalogtan tanınmış markaların giyim ve kozmetik ürünlerinin satışını yapıyorum. kar oranı %30-40 arası ve 5 nesile kadar da üyelerden prim kazanıyorsunuz. ayrıntılı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz. 2-3 senedir yapıyorum ve üyelerime de her konuda destek oluyorum.

Arkadaslar istanbul avrupa yakasinda oturuyorum bende is ariyorun nikah sekeri susleme vs yapabilirim bu konularda oldukca iyiyimdir bilgisi olan varsa paylasirsaniz memnun olurum tesekkurler:-)

Back