• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanımlarına evde iş imkanı

merhabalar...badeciğim bende istanbuldayım rica etsem şu yelek işinin yerini özelden yazarmısın şimdiden teşekkürrler

merhaba. bende izmir Yeşilyurt ta oturuyorum. evde iş yapmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

bizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım

Bade,ciğim şu yelek işi hala geçerli ise rica etsem özelden yerini ve adresini yazarmısın..evde yapılacak işe ihtiyacım var...

Ben siteye yeni üye oldum daha önceleri çalışıyordum ama kızım bu yıl 1.sınıfa başladı ve bırakacak kimsem yok ben de evde yapabileceğim bir iş arıyorum ben evde pasta börek poğaça tarzı şeyler yapıp satmak istiyorum yada nikah şekeri falan ama çevrem de yok ama böyle bir işe gerçekten çok ihtiyacım var hatta evde çocuk bile bakarım ankaradayım yardımcı olabilirseniz çokk seviniriimm

ben de geldim evde ek iş istiyorum hızlı klavye kullanırım, photoshop da bilirim ne olursa farketmez aslında bir yandan evde otururken para kazanayım da:52:

Antalyada yasıyorum
Tam zamanlı bır ıste calısıyorum ama acılen ek gelıre ıhtıyacım var
El ıslerı olabılır, klavyem hızlıdır
Yardımcı olabılecek yada fırmalara yonlendırebılecek bırı varmı acaba ?

meraba kızlar ben yeni üye oldum kulübe evde yapılacak bir iş arıyorum ben mersindeyim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ben kozmetik firmasının danısşmanlığını yapıyorum eger cevreniz varsa bana mail atın kazancınız gercekten yüksek satabileceğinize inanıyorsanız bi mail atın derim bilindik diğer firmalar geli akınıza değil onlar doğal ürünler ve fiyatları oldukça düşük

bende manisa ve izmirde böyle bir iş varsa yapmak isterim. Yönlendirebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim :)

Arkadaşlar evde yapılabilecek bir iş arıyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

meraba ben geçen gün buldugum güzel bir siteyi sizle paylaşcam, .... girip üye oldum anket yolladilar doldurdum 50 tl kazandim ayrica Her arkadaşa önerdiğindede ekstra 10 tl yani tabi arkadaşında yapması gerek :oops: ben ancak 2 arkadaşıma önerebildim çevrem pek yok ama onlarda aldilar güvenilir bir site maddi destek icin hatta iş için bayanlara önerebilirimm Hoppa

Son düzenleyen: Moderatör:
Back