- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
-
- Konu Sahibi sevdicegimogi
canım oku ne olursun oku eline mesleğini al ondan sonra evlen. çok pişman olursunMerhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
Ben hazırlık artı fakülte 5 sene okudum memurum 3000 lira değil maaşım hayallere bak, hayatı bilmediğiniz nasıl belli
korunmayı biliyo musun bari
çok haklısın vallaGenelde senin gibi düşünenler 3 - 5 yıla kalmaz beziyor ve pişman oluyorlar. Okuyan ünide bir kuz olunca ortamda imrenerem bskıyorlar ve söyledikleri keşke evleneceğime okusaydım...
Cok güzel ifafe etmişsin.eşine bir bardak su veremeyen ama patronuna bütün gün hürmet eden kadınlardan olacaksanız okumayın...
okudum meslek sahibi oldum diye etrafınızdaki okumamış insanları küçümseyecekseniz yine okumayın....
okumadım diye kendinizi sürekli ezik hissedecekseniz de okuyun...
hayatınızı ne şekilde devam ettirmek istiyorsanız o şekilde ettirin,
okuyan her insan da aynı olmuyor, okumayan her insan da...
sizin de hayatınıza ne gibi bir etki edecek bilmem, bu sizin karakterinize bağlı olacak...
az önce birisi size seda sayan programlarını layık gördü...ona göre okumamış kadınların kapasitesi seda sayanla sınırlı kalıyor çünkü...
işte bazı şeyler insanın kendisiyle alakalı...
ev hanımlığı da kötü bir şey değil, okumuş olmak da...
yeter ki insan olabilmeyi başarabilin hayatta.. ve ne olursa olsun eşinize ailenize önem verin...
muhtaçlık olarak bakmayın, beraber bir yaşam sürüyoruz şeklinde düşünün...
aile olmayı başarabilin.. evliliğinizi kazançlarınızla değerlendirmeyin.
kendi param var sana muhtaç değilim diye rest çeken de olmayın, size para veriyor diye kölesi de olmayın...
Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler