- 6 Şubat 2015
- 72
- 11
-
- Konu Sahibi sevdicegimogi
1 yas bile degilAranızda kaç
Aranızda kaç yaş var? Merak ettim sakıncası yoksa
Soruma cevap vermediniz.1 yas bile degil
Yine calismak istemiyordum ama okumak istiyordum farkinda degilim kusura bakmayinSevgilinizle tanışmadan önce okumak ve çalışmak hakkındaki fikirleriniz neydi?
o neden okumuyor peki?1 yas bile degil
Oda liseden sonra okumuycak elektrik teknisyeni olucakTabi ki ilerisi için herkes oku diyor ama bana da çok gereksiz geliyor yani tabi ki okumak bilgili biri olmak güzel ama üni,mühendislik okumak da cok zor.bir de düşününce okadar okumuş insan var ben okusam ne olcak.Bazı Mühendislerin askeri maaşla çalıştığını öğrendim de belki de ondan bu serzenişler.. belki de bölüm sevmiyoruzdur onu bi düşün bu arada eşin olacak kişi ne iş yapıyor ?
Oda liseden sonra okumuycak elektrik teknisyeni olucak
Evet hayali planSuan oda lisedeyse 3 binlirayi nerden aliyor ??? Onu anlamadim ben yoksa hayali planiniz mi ?
Tabi ki ilerisi için herkes oku diyor ama bana da çok gereksiz geliyor yani tabi ki okumak bilgili biri olmak güzel ama üni,mühendislik okumak da cok zor.bir de düşününce okadar okumuş insan var ben okusam ne olcak.Bazı Mühendislerin askeri maaşla çalıştığını öğrendim de belki de ondan bu serzenişler.. belki de bölüm sevmiyoruzdur onu bi düşün bu arada eşin olacak kişi ne iş yapıyor ?
Evet hayali plan
Klavyene saglık nede guzel yazmıssınUniversite okumaya 'bosuna masraf' diyen bir kiz...
Meslek sahibi olmanin bir kadinin en buyuk kazanci olmasini bir kenara koyalim...
Sadece para kazanmak icin okunmaz, iyi bir cevre, genis bir vizyon, kendine guven insasidir universite hayati...
Cocuk calismanizi istemez cunku bu bakis acinizla onun her dedigine eyvallah diyecek...
Onun cizgilerini takip edecek durumdasiniz, bu bile ilkel durtulerinin ispati cocugun.
Siz de asker ardindan iste gelecek koca yolunu gozlemeyi hedef secmissiniz.
Bu halinizle universiteye gitmeyin gercekten.
Butun hayali okuyup kendini gelistirmek olan kizlar var.
Kontenjani doldurup onlardan bir tanesine bile mani olmayin.
Sizin okumanizi isteyen...
Onlarin cogunda okutmayan ya da maddi durumlari evlatlarini okutmaya yetmeyecek aileler...
Hayat gercekten acimasiz ve de adaletsiz.
Maaşı 3 bin olur mu ozamn yaOda liseden sonra okumuycak elektrik teknisyeni olucak
Baba desteği olur muhtemelen.Maaşı 3 bin olur mu ozamn ya