- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- Konu Sahibi sevdicegimogi
Bence okula gitmeyi boşa masraf olarak gören birine boşa konuşuyoruz bayanlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh canımmm ahhh güzelim bende deli gibi sevdiğim bir adamla evliyim çok muyluyum o benim sansım.amma her rüya normalleşir sonra dersinki ndn evlenmeye acele ettim evlilik sevdiğinle harika tamam.ama acele etmeye hiçççde gerek yok 1yılda normalleşicek ndn hemen evlendimki diyeceksin heleki daha ün.okumamlıssın yavrucuğum ne erkekler duyduk ün.okuma hemen evlenelim ndn çünkü belki orda başka ortamları tanıycaksın ahh güzelim ne evlenmesi git oku ünv.gitsin o askere sonra zamanı gelince evlenin.gercek aşk bitmez.sakın evlenme o ünv ortamına gir bakalım 4yıl sonra ne isteyeceksin.ah gençlik ah.al mesleğini eline evlen kaçmıyor evlilik aöa evlendikten sonra herşeyi unut gezmeleri o pembe ruyalarıMerhaba kizlar ben suan lisedeorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
hem evlen hem oku..üniversite diplomanı al ..ne oluuuur ne olmaz..Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
Kendisi lise mezunu mu?Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..
Dayanamıycam yazıcam.
Sana okuma diyen adam 2 gün sonra araba kullanmanı da istemez, arkadaşlarınla dışarı çıkmana da karşı olur, spora gitmeni de istemez.
İstemeyeceği o kadar şey olur ki ve birine tamam dediğinde bu sürer gider.
Ve bir gün birine hayır dediğinde işte o zaman olay kopar!
Asıl sevgi sevdiğini hep en iyi şekilde görmeyi istemektir. Sevgilinin sana şu an oku sınavlarına hazırlan diye destek olması lazımken yaptığına bak.
En başta sen bu ilişkiyi bir düşün!
Zaten evlenmek de öyle ahım şahım bişey değil bi 25 olmayı bekle.
Çok cahilce düşünceler bunlar kıskançlık ne demek ya... Lütfen ayyy sevgilim beni kıskanıyoooooo o yüzden okumamı istemiyoooo Çook romantik falan diye düşünme ve bunca insanı dinle. Bu seni yakında eve kapatır o zaman. Okumakla kıskanmanın ne alakası varmış?Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..
EvetKen
Kendisi lise mezunu mu?
Aranızda kaç yaş var? Merak ettim sakıncası yoksa