ev hanimi olmak ve sevgiim..

Şu an muhtemelen sevgine ve sevdiğine çok güveniyor ve verilen örneklere karşı "bizim sevgimiz başka, benim sevgilim bambaşka" diye iç geçirip duruyorsundur. Kendini ve sevdiğini çok ayrı bir yere koyuyorsundur ama ne yazıkki çoğunlukla birbirine benzer şekilde gelişiyor olaylar. Bu yüzden büyük sözü dinlemen yararına olur. Çalışmayacaksan sen bilirsin ama yine de elinde bir altın bileziğin olsun bir mesleğin olsun. Sen nasıl onun askerden gelmesini bekliyorsan o da biraz senin okumanı bekleyiversin

Merhaba kizlar ben suan lisedeorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
Ahhh canımmm ahhh güzelim bende deli gibi sevdiğim bir adamla evliyim çok muyluyum o benim sansım.amma her rüya normalleşir sonra dersinki ndn evlenmeye acele ettim evlilik sevdiğinle harika tamam.ama acele etmeye hiçççde gerek yok 1yılda normalleşicek ndn hemen evlendimki diyeceksin heleki daha ün.okumamlıssın yavrucuğum ne erkekler duyduk ün.okuma hemen evlenelim ndn çünkü belki orda başka ortamları tanıycaksın ahh güzelim ne evlenmesi git oku ünv.gitsin o askere sonra zamanı gelince evlenin.gercek aşk bitmez.sakın evlenme o ünv ortamına gir bakalım 4yıl sonra ne isteyeceksin.ah gençlik ah.al mesleğini eline evlen kaçmıyor evlilik aöa evlendikten sonra herşeyi unut gezmeleri o pembe ruyaları

Dayanamıycam yazıcam.
Sana okuma diyen adam 2 gün sonra araba kullanmanı da istemez, arkadaşlarınla dışarı çıkmana da karşı olur, spora gitmeni de istemez.
İstemeyeceği o kadar şey olur ki ve birine tamam dediğinde bu sürer gider.
Ve bir gün birine hayır dediğinde işte o zaman olay kopar!
Asıl sevgi sevdiğini hep en iyi şekilde görmeyi istemektir. Sevgilinin sana şu an oku sınavlarına hazırlan diye destek olması lazımken yaptığına bak.
En başta sen bu ilişkiyi bir düşün!
Zaten evlenmek de öyle ahım şahım bişey değil bi 25 olmayı bekle.

Bu arada 18 yasındayken ben ünv hazırlanırken, ben deli gibi seviyorum aşığım evlencem diyen aynı kilo oldugumuz çocukluk arkadasım.Yıl 2015 o suan 3 çocuklu hayatı hiç tanımamış şişko görsen 40yasında mutsuz bir kadın ve evlendiğine bin pişman çünkü bıkmış.bende 28 yasında mesleğini eline almış hayatı tanımış okumuş aşık olduğu adamla evlenmiş şuan anne olmaya hazırlanan çok mutlu bir kadınım.18yasında evlenmedim diye hiç birşey kaybetmedim dahası kazandım.

Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..

Merhaba kizlar ben suan lisede okuyorum bu yil sevgilimle nisanlanicam okulun bitsin, egitim hayatimda hep basarili oldum ama artik devamini getirmek istemiyorum. Universite okumuycam lutfsn yargilamayin sevdigimle evlenip bir yuva kurmak istiyorum nisandan sonra askere yoluycam asker yolu bekliycem sonrada Allahin izniyle evlenicez ailemde biliyor bu durumu ama surekli laflar soyluyolarlar uni okuyup meslek sahibi olmami.istiyorlar gercekten bilmiyorum artik delirmek uzereyim sevgilim calismami istemiyor bendr istemiyorum zaten. Uniyide bosuna okuycam gercekten masraf olarak goruyorum. ev hanimi olmak o kadae kotu bisey mi herkes tarafindan asagilaniyorum. 3 milyarla ev gecindirmek zor mu ev kira olmuycak, ben cok seviyorum aileme bunu soyluyorum ama bana salak gozuyle bakiyorlar. Mutlu olmak istiyorum esimle tum hayatimi onunla gecirmek istiyorum, zorluklarini kolayliklarini anlatir misiniz ev haniminin yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var,. Herkese tesekkurler
hem evlen hem oku..üniversite diplomanı al ..ne oluuuur ne olmaz..
hayata ve o sevgilim dediğin el oğlunada fazla güvenme..

Harika şeyler düşünüyorsun mutluluğu da her insan hak ediyor canım ama ben sana kendimden örnek vermek istiyorum bak ben çok başarılı bi öğrenci idim yaşadığım yerde en iyisi diyebileceğimiz bir Anadolu Lisesini yüksek bir puanla kazandım kayıt oldum hersey çok güzeldi babam yurt için okul için bir sürü para döktü ikinci sınıfa geçtiğim de babam rahatsızlandı ve dokuz ay içerisinde akciğer kanserinden babamı kaybettim. Babam gidince herkes yabancı oldu ve ben okulu bırakmak zorunda kaldım. Tastıkname neden şeyi elime almak zorunda kaldım.ve annem ev hanımı ol kocan çalışsın sen ye dedi 2007de olan olay bunlar ve ben sekiz ay sonra durumu iyi olan biri ile evlendm sevmedim ama sevmek için mücadele verdim daha 15 16 yaşında çocuk denecek yaşta idim. Neyse çok uzattım biliyorum. Ozaman aman ne yapalım kaderde bu varmış dedim açık lise falan uğraşma gereği duymadım ama hergün şiddet hergün hakaret canıma yetti ve 3 yıl sonra boşandım. Açık liseye kayıt oldum. Ah aklım ah biri elimden tutsa sahip çıksa da okusam ne olurdu ki. Şimdi deli oluyorum lise diploması alabilmek için özel güvenlik görevlisiyım iyi maaş alıyorum ama bir üniversite de güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum da imrenerek bakıyorum öğrencilere. Allah aşkına sev sevmek çok güzel birsey bende seviyorum birini ama üniversite oku çalışma ama diploma olsun. Sevdiğin insan askere gidecekmis bak hem o yokken zamanin derslerle geçer.konuş çalışmayı bende istemiyorum ama diploma alınca mutlu olacağım de mutlu olmanı istiyor ise kabul edecektir lütfen oku...

Daha lisedesin .. şuan ateşe yuruyorsun ister okuyacagim de ister okumayacagim de ama bu yaşta evlilik cok saglam olur gibi gelmiyor 17 yaş ömür gecirecegin adami seçmek icin fazla erken

Calisip ,calismamak sana kalmiş
Kendi paranı kazanmak guzel birsey ancakkkk !!
Ben calismiyorken 2 kuruş para icin beni yalvartacak ,eline baktiracak adama eşim demem .. ama burda baya bir diyen varmiş
Onu gördük :)
Evlilik icerisinde bu kadar para hesabi yapip , calismadiginda muhtaç,düşkün durumunda olmak acınası birsey ..

Bunun dışında diger arkadaşlarinda dedigi gibi eşinin başina birsey gelebilir,calisamayabilir bunlari dusunerek karar vermek mantıksizda degil

Dayanamıycam yazıcam.
Sana okuma diyen adam 2 gün sonra araba kullanmanı da istemez, arkadaşlarınla dışarı çıkmana da karşı olur, spora gitmeni de istemez.
İstemeyeceği o kadar şey olur ki ve birine tamam dediğinde bu sürer gider.
Ve bir gün birine hayır dediğinde işte o zaman olay kopar!
Asıl sevgi sevdiğini hep en iyi şekilde görmeyi istemektir. Sevgilinin sana şu an oku sınavlarına hazırlan diye destek olması lazımken yaptığına bak.
En başta sen bu ilişkiyi bir düşün!
Zaten evlenmek de öyle ahım şahım bişey değil bi 25 olmayı bekle.

bu güzel bi laf evet her rüya normalleşir. şu an sana sevdiğinle uyumak sabah gözlerine bakarak uyanmak bla bla hayatın anlamı gibi geliyor.ama ilerde bu gündelik bi ayrıntı olacak.

daha başka şeyler isticeksin.ama ya donanımın yetmicek ya kocan izin vermicek hayatın yapamadıkların ve keşkelerden ibaret olacak, ki bu en iyi ihtimal. hayatını bir adama bağlı yaşayacağın için artık o ne isterse döver mi sever mi bilemem. nasihatler hiç işe yaramaz lanet olsun ki. yaşayıp göreceksin.

Bazıları da okumasın zaten. İş yerine çaycı abla lazım, eve yardımcı kadın lazım, apartmana kapıcı lazım. Herkes okursa bu işleri kim yapacak öyle değil mi? Konu sahibi de o çok sevdiği sevgilisinden kazığı yerse ya da yarın öbür gün adam işsiz kalırsa bu mesleklerden birine sahip olacak işte.

Kizlar sevgilime bu konuyu bugun tekrar actim neden okumami istemiyosun diye sordugumda kiskanclik dedi ve ailemin beni vermemesinden korkuyo uni mezuny olucagim diye..
Çok cahilce düşünceler bunlar kıskançlık ne demek ya... Lütfen ayyy sevgilim beni kıskanıyoooooo o yüzden okumamı istemiyoooo Çook romantik falan diye düşünme ve bunca insanı dinle. Bu seni yakında eve kapatır o zaman. Okumakla kıskanmanın ne alakası varmış?

Sonra pisman olcaksn...ev işi çocuk yemek temzlk... bıkacaksn...

Ben okudum elimde mesleğim var, esimde oyle ama garanti bir is düzeni kuramadik, yani devlet sektörü gibi. Biz simdi bazen meslegimiz olduğu halde keşke atanıp evlenseydik diyoruz... Sen okumamaktan bahsediyorsun! Sen bir bireysin insan eşinin parası var diye okumaz mi? E uç binlira da sen Alsan altı bin olsa kotu mu ? Hem sadece para için okunmaz insan kendini başka yolla da geliştirebilir tabi ama bunun için en iyi ve yasal yol üniversite. Ben esimle çok mutluyum ama asla sadece bir erkeğin kurduğu dünyada yasamam! Calismani istemiyor da ne demek neden o karar veriyor anlamadım :KK12:

Biz de güle oynaya işe gitmiyoruz. Mesleğimi seviyorum ama yine de saat altıda oley bugün de iş var diyen uyanmıyorum
Çalışmak istemiyorum demek ne demektir bilmiyorum da. Siz bence fazla fazla düşünün bu konuyu. Zira doğru yolda gibi gelmedi niz

X