- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Bizim balkonumuz bile yok
Balkon kapatma ücretinden yırttın fena mı, ya da yıkama ve su derdinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim balkonumuz bile yok
mesela makarna kalırsa sonrakı gune ısıtmak ıskence(mıkrodalga yok)aynen peynırı 32 tlden alıyorum,hafta sonu aldım daha,dil peynırı desen 25 lira,hellim alırım arada,25 tl kılosu tabı,kılo ile almıyorum,birde ziyan etmeyelım arkadaşlar,tüketelım,bozlup atmayalım,az az alıp değerlendırelim
olur canımPeynir faslı bittiyse çamaşır deterjanlarını tartışalım mı
Oh be bilmeden de olsa bir şeycikten tasarruf etmişim nasıl rahatladımBalkon kapatma ücretinden yırttın fena mı, ya da yıkama ve su derdinden
Bazı şehirlerde tonu pahalı. Belki pahalıdır orda. Bizim burda 2 küsür. 60 lira geldi.Ama hergün banyo işi var yazın bizde 3 kere 4 kere girdiğim olur yazın çok sıcak şehir.90 çok değil mi ya?
Ben de suyu çok bol kullanıyorum ama ayda 30 u geçmez fatura.
Hep acaba diyorum da sormadımOh be bilmeden de olsa bir şeycikten tasarruf etmişim nasıl rahatladım
bende cok kullanmıyorum cocuk acısındandaeskiden çok tasarrufluydum,halen öleyım,eskıye göre az değilim gibi,ama bırıktıdım,çok ülke gezdım,yemeğimi evnde götürdüm işe,detarjan larım çok uzun süre yetıyor,annem de şaşıyor,komşum çok teşekkür eder,çamamşır makınasına az koyun deterjan,şimdikiler konstre,emın olun tertemız çıkıyor,asla yumutacı kullanmıyorum,kansorejen,koku nedır yaa,kokmasın öle sahte kokular,
yok değilim, eski nickim h0ly idi:)Hep acaba diyorum da sormadım
Sen paytak_paytak_kosan_koala mısın eski nick yani
Sence olur mubuarada resmı tatıl ne oldu kı
evde durursak tasarruf etmıs olurmuyuz kı
Onu tanıyordum da ondan sordum tamam holy memnun oldum : )yok değilim, eski nickim h0ly idi:)
o ince bellinın çok küçüğü var kahve bardağı gıbı :)çekeyım resmı yollım,onla ölçüm yarım,:)ayy ne güldüm yazıcaktım,bardağı,sen yazmışın,bu arada komşumada öğrettim kadının kocası bıle tşk etti,bır bardakta fazla idi ona verdimbende cok kullanmıyorum cocuk acısındanda
bazen makıne kokuyor gıbı oluyor
ne kadar olcuyorsunuz mesala onceden deterjanlardan olcek cıkardı
sımdı ben mınık ınce bellı cay bardagının 4te 3 koyuyorum banada az gelıyor
Klima kullanıyorsanız onun suyunu biriktir onunlada yikayabilirsin.Öyle deme su parasını toplu bi şekilde balkon kapamaya verdim
Ama bi sor niye verdin
Eve yokuz kıyafetlerimizi evin içinde kurutmayalım, bi de yağmur yağarsa çamaşırlar ıslanmasın diye
He bi de çok hamarat değilimdir zırt pırt balkon yıkayamam diye
Kıza kim bakıyoEkim ayında ben de hesap tutacağım çok merak ediyorum ne kadar çıkacak :)
Bence market gıda olarak çok giderimiz yok. Pazara 250 TL gidiyor, kıymayı eti kurban bayramında buzluğa atıyoruz aylık para vermemiş oluyoruz. Sütü sütçüden alıyorum,hem kız içiyor hem yoğurt yapıyoruz. Peynir,çökelek filan eşimin akrabaları köyden gönderiyor. Deterjan ve tenekeyle yağı marketten yemek kartımla alıyorum.Sigaramız filan da yok. Ama bizi gezme tozma batırıyor,benzin,dışarıda yemek yemek,fuzuli aldığımız şeyler... Bir yerden az harcayıp başka bir yerden coşuyoruz.Ben en iyisi konuyu takibe devam edeyim.
Klima yok bizim ev çok serin zaten, yazın işimize geliyo da kışın ısıtamıyoruzKlima kullanıyorsanız onun suyunu biriktir onunlada yikayabilirsin.
Buda hayat mi ☺☺☺birkere gelcegiz dünyayaaylık 200 tl civarı pazara harcıyorum
herseyımı pazardan taze taze alıyorum
hesapcı oldugumu dusunuyorum
evde 2 bardak prınc varken gıdıp 5 kg prınc getırmem mesela eve
aylık market alısverısım bır ay 150 tl tutarken obur ay 300 tl tutuyor
abur cubur almamaya calısıyorum , meyve suyuna kadar evde kendım yapıyorum
fılan falan
market alısverısı ıcın ısyerı kart vermeseydı herhalde onuda yapmazdım :)
Anneannesi bakıyor :) Ama biz biraz daha şanslıyız,aynı binada oturuyoruz annemle. Sabah evden çıkarken annem bize iniyor, kıvrılıp uyuyorlar :)Kıza kim bakıyo