- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh mis, ne güzelAnneannesi bakıyor :) Ama biz biraz daha şanslıyız,aynı binada oturuyoruz annemle. Sabah evden çıkarken annem bize iniyor, kıvrılıp uyuyorlar :)
Bu arada arkadaşlar herkes Bim, A101 demiş buralardan kullanıp memnun kaldığınız markalar var mı? Ben bir iki kez dolaştım ama pek güvenemedim
Hayat tabi ? neresi garip geldi..Buda hayat mi ☺☺☺birkere gelcegiz dünyaya
Kurban eti dagitilir buzlukta saklanmaz☺☺☺Ekim ayında ben de hesap tutacağım çok merak ediyorum ne kadar çıkacak :)
Bence market gıda olarak çok giderimiz yok. Pazara 250 TL gidiyor, kıymayı eti kurban bayramında buzluğa atıyoruz aylık para vermemiş oluyoruz. Sütü sütçüden alıyorum,hem kız içiyor hem yoğurt yapıyoruz. Peynir,çökelek filan eşimin akrabaları köyden gönderiyor. Deterjan ve tenekeyle yağı marketten yemek kartımla alıyorum.Sigaramız filan da yok. Ama bizi gezme tozma batırıyor,benzin,dışarıda yemek yemek,fuzuli aldığımız şeyler... Bir yerden az harcayıp başka bir yerden coşuyoruz.Ben en iyisi konuyu takibe devam edeyim.
Ben de memnun oldum :)Onu tanıyordum da ondan sordum tamam holy memnun oldum : )
Bim'in bebekler için olan ıslak mendili de güzel ( molfixin ki gibi yüzeyi )Bimden Dost markasını sütünü ve yoğurdunu kullanıyorum çok memnunum. Pastavenetta makarnaları çok lezzetli. Çorba olarak Hürrem markasını kullanıyorum aynı şekilde et suyu tabletini tavuk suyu tabletini de Hürrem alıyorum çok güzel. Efsane markalı unu ve pirinci çok iyi özellikle tercih ediyorum. Bol bol markalı ketçabı ve mayonezi, Yurdum markalı salçası, Jucy meyve suyu, Muratbey peyniri kaşarı aynı şekilde Kaanbey kaşarı, Uludağ limonatası, kuruyemişin bütün çeşitleri, 1 TL lik bir çikilatası var hatırlayamadım çikolata sosunda çok işe yarıyor tamamen Bim tutkunuyum sanırım ucuzluktan değil ama hem güzel hem uygun olunca cazip geliyor
Sizde ortak mi ödeniyor şu bizde her evin su saati var her ay fatura kesmeye görevli gelir bütün dairelerin sularını okur ayrı ayrı fatura keser herkesin kendi adına.Ama bu şekilde olması iyi değil ki. Sen az su kullanırsın başkası çok kullanır nasıl olsa ortak ödeniyor diye..Hadi bari halıyı yıkayıvereyim nasıl olsa su parasını kırışıyoruz 1/5 ini zeytinagaci odeyecek nasıl olsa
Ap acik cimriyim diyor hayat degil ...yemeden icmeden kisani anlama benHayat tabi ? neresi garip geldi..
Aylık masrafını paylaşmış kadın..
Herkesin hayat standardı farklıdır bu da hayat mı ne demek
Belki kendi kesmemiştir kurbanı, ona dağıtılmıştırKurban eti dagitilir buzlukta saklanmaz☺☺☺
Peyniride güzel .le porta hiç denedin mi sarısı oda güzel.Bim'in bebekler için olan ıslak mendili de güzel ( molfixin ki gibi yüzeyi )
Sen ye iç, sana kimse bişey diyo muAp acik cimriyim diyor hayat degil ...yemeden icmeden kisani anlama ben
Ayni senin gibi gögr eriyor herseye cvp yetistirde göre sana ne ...Belki kendi kesmemiştir kurbanı, ona dağıtılmıştır
Millete laf sokunca başın göğe eriyo mu
Hepsini nasıl dağıtayım 50 kilo etin Tabiki dağıtılır,eve bolluk bereket gelir ama tamamı dağıtılmazkiKurban eti dagitilir buzlukta saklanmaz☺☺☺
Peynirini beğendim de le porta ve le kola sevmedimPeyniride güzel .le porta hiç denedin mi sarısı oda güzel.
Kime neHepsini nasıl dağıtayım 50 kilo etin Tabiki dağıtılır,eve bolluk bereket gelir ama tamamı dağıtılmazki
150 tl aylik gecim biraz sacma hem sana ne istedogine yorum yazarim ben sana bulasiyormuyum.isine bak sen kimseye avulatlik yapmaSen ye iç, sana kimse bişey diyo mu
Başkası yemez çocuğunun geleceğine yatırım yapar, sana ne
aynen,ıkı hısse kesıyoruz,özellikle evede etimiz ayırıyoruz,daha şimden buzluğu boşalltım,bız herkese dağırıtız,ama bıze veren oluyor,Hepsini nasıl dağıtayım 50 kilo etin Tabiki dağıtılır,eve bolluk bereket gelir ama tamamı dağıtılmazki