- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
bize su 70
elektrik 80
cep telefonları ıkımızın 170
doğalgazda suan 20 tl
Bırakma arkadaşım. Ya eve geldiğinde bişeyin içinden absurd bişey çıkarsa? Nasıl ispatlıycaksın ordan aldığını? Dava hakkını ziyan etme:) onu geçtim bi üründe sorun çıktı diyelim fiş istiyolar. Al fişini.. Ben bakkala bile fiş kestiriyorum. Vergiden kaçmak için kesmiyo adiler. İnadıma alıyorum.Ben fişleri kasada bırakıyorum hep.Ama 1 ay boyunca biriktireceğim bakalım ne çıkacak
hakket cute sen de baya tutumlusun hacı aslında.ama nasıl olur ya
tencelerın altı fılan renk almıyormu ocaktan
maaf oluyorlarkı
yanı ben hep elde yıkıyorum
2-3 gunde bır makıne calıstırıyorum
hatat 10 gunde bır 10 adet tablet cıkarıyorum bır yere dolabın bı yerıne
bakıyorum bu sana 20 gun gıdecek hacı dıyorum
ay cok koca karıyım gordunmu ıcımde koca karı yatıyor
Yok öyle değil bitince tanik veriyor ama yetirmek istiyorum beneşin verip aradan çekiliyor mu?
800TL yetmezse gerisini nereden bulursan bul gibi olmuş eşinin taktiği.
2 çocukla zor ama imkansız değil tabi, bizim ülkemizde bunun doktorasını yapıyor asgari ücretle çalışanlar.
Su 8₺????? Gerçelten mi? Bize 90 falan geliyo. Ablam yıkanmıyonuz mu ya da tek mi yaşıyosunhmmm bize de şöyle geliyo, evde ikimiz de yokuz akşam 5 e kadar.
su 8 tl
elektrik 45
cep tel 80 tl (eşimin 20 benim 60 tl) ben de 20 tl lik tarifeye geçeceğim
doğalgaz 3 aylık 12 tl geldi.
sizin çocuk var, bi de siz evdeyseniz fazla temizlik yapıyosunuz heralde
Bence iyi değil ya düşünsene banyoya giriyorsun pat diye su kesiliyor.Bazı illerde öyle. Gidip karta diyelim 100TL lik su dolduruyorsun eve gelip su saatine yüklüyorsun. Bitince belli bir şeye kadar eksiye iniyorsun sonra suyun pat kesiliyor.
vah ülkem vahhhAyda 4 kalıp peynir: 60 TL
Yarım kilo yeşil-yarım kilo siyah zeytin: 12 TL
750 gr kaşar: 13 TL
Kaymak ve salam: 10 TL
1.5 kiloluk 2 yoğurt: 9 TL
3 kutu süt:8-9 TL
Ayda 3 koli 15'erli yumurta: 27 TL
Ayda 1 lt ayçiçek yağı: 8 TL
Haftada 50 TL pazar parasından ayda 200 TL
Kuruyemiş: 20 TL
Çay:13 TL
1 kilo kıyma: 25-30 arası
Tavuk: 15 TL
Günde 1 ekmekten: 30 TL
Ayda 4 damacana su: 32 TL
Aylık evcil masrafı:50 TL
TOPLAM: 535 civarı tuttu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salça, tereyağı, zeytinyağı, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, cif, camsil, ıslak mendil, yüzey temizleyici, wc blok, bakliyat, un, baharat, ped, şampuan, sabun, içecek, abur cubur, kuaför-kozmetik, diş macunu, aile planlama ürünleri dahil bile değil.
Ben tahta kaşıklar hariç herşeyi makineye basıyorumama nasıl olur ya
tencelerın altı fılan renk almıyormu ocaktan
maaf oluyorlarkı
yanı ben hep elde yıkıyorum
2-3 gunde bır makıne calıstırıyorum
hatat 10 gunde bır 10 adet tablet cıkarıyorum bır yere dolabın bı yerıne
bakıyorum bu sana 20 gun gıdecek hacı dıyorum
ay cok koca karıyım gordunmu ıcımde koca karı yatıyor
sanırım ödenmeyen su faturalarının önüne geçmeye çalışmış belediyeler.Bence iyi değil ya düşünsene banyoya giriyorsun pat diye su kesiliyor.
90 çok değil mi ya?Su 8₺????? Gerçelten mi? Bize 90 falan geliyo. Ablam yıkanmıyonuz mu ya da tek mi yaşıyosun
İpek asıl tecrübe sensin bencehakket cute sen de baya tutumlusun hacı aslında.
detaylarda saklısın
O zaman nakit harcayacaksın.Yok öyle değil bitince tanik veriyor ama yetirmek istiyorum ben
Bizimde öyle 30 civarı filan su uygun90 çok değil mi ya?
Ben de suyu çok bol kullanıyorum ama ayda 30 u geçmez fatura.
Sorma ya insan utanıyor acaba neye fazla veriyorum, peynir mi yemesemvah ülkem vahhh
asgari ücretli işçin hatta taşeron firmalarda çalışan yarısından çoğunu yapamıyor
Ben de çok hesapçıyım aslında. Aslında bir evde bir kişi öyle olması laızm sanırım dengelern kurulması için.İpek asıl tecrübe sensin bence
Alıntılara yorum yapıyosun da bi bütçe çıkar bakalım örnek alalım
Doğal gazımız daha gelmedi ama inşallah en kısa zamanda gelir.Bizimde öyle 30 civarı filan su uygun
Elektrik zaten pahalı
Kış gelsin asıl doğalgaz fırlar
Su 8₺????? Gerçelten mi? Bize 90 falan geliyo. Ablam yıkanmıyonuz mu ya da tek mi yaşıyosun
yarısını yememen lazım eşitlik için. Hakket be peyniri amma çok yiyormuşsunSorma ya insan utanıyor acaba neye fazla veriyorum, peynir mi yemesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?