- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 158
- 39
- Konu Sahibi Ilaybilgi12
-
sevgili arkadaşlar biz sorunu eşim ile çözdük artık yorum yazmanıza gerek kalmadı herkese yorumlarından dolayı teşekkürlerimi sunarım
Yok artik bunu kabul edip bide onu da anlıyorum mu diyorsunuz ben olsam asla kabul etmezdim. Takılar sizin hakkiniz siz gidip takilari kayinvalideniz yada kayinvabaniza hediye ediyorsunuz suanda. Yarın öbür gun hicbir talep edemeyeceginizin farkinda misiniz. Sakın böyle bisey yapmayin gerekirse ev almayin sizin olanı nasıl baskasina vermeye ikna oldunuz. Yarin gider diger cocuklarinin uzerine tapuyu devrederlerse veya evi satarlarsa dimdizlak ortada kalırsınız. Benden uyarmasiMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri içinden çıkamadığım bir düşüncem var konu şöyle ki ev almayı planlıyoruz yalnız evin parasının yüzde 50 sini eşimin ailesi kalan yüzde 50 si ise düğün takıları ve bilezikleri ile biz karşılayacağız ama eşim ev annemin ya da babamın üzerine olsun dedi ben de tamam dedim onu da anlıyorum bir boşanmada falan belki hak talep ederim diye kendince korkuyor olabilir ama ben de onun ailesine güvenmiyorum şu an çocuğumuz yok fakat ileride olur da Allah korusun eşimin başına bir şey geldiğinde onların beni evimden çıkaramayacağını bilemem ki sürekli böyle düşünüyorum acaba çok mu ince ve fena düşünüyorum gerçekten endişe ediyorum.
Anneniz nasil size takilan altinlari aldi bir yaşıma daha girdim. Kendi icin aldi degil mi sizin icin saklamiyor yani baya baya altinlarin yarisini almış şaka gibi. Yani düşünüyorum ben olsam bunu da kabul etmezdim niye hem kendi aileniz hem esinizin ailesi ne derse tamam diyorsunuz, anneniz size takilan altinlari aliyor, esinizin ailesi kendi tarafindan takılanları aliyor. Onlarin hepsi tamamı size ait farkinda misiniz bilmiyorum ama size her dediklerini yaptiriyorlarMerhaba öncelikle cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum eşimin ailesi oldukça varlıklı ama eşim anladığım kadarıyla onlara çok yüklenmemek için yarısını da takılarımızı satıp verelim dedi takılar zaten bende değil banka kasamızda duruyor ben açıkçası hiç sahiplenemiyorum takıları yani sanki onların gbi geliyor bunun sebebi ise annem kız tarafının takılarını bize vermedi bu yüzden eşime ve onların tarafına karşı bir eziklik duyuyorum
Ben anlamadım bu olayı.esinizin ailesi çok varlıklı ama bir ev alamıyorlar size ,kendilerinin evi olur ama.sizi yerlestirirler siz oturursunuz.(tapu kime ait olursa olsun size bir ev verilebilir madem çok varliklilar,hiç altınları olaya katmaya bile gerek yok) bu yapılmıyor bide utanmadan ev onların üstüne olacak ama ben altınlarını vericem ,bu part1.Merhaba öncelikle cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum eşimin ailesi oldukça varlıklı ama eşim anladığım kadarıyla onlara çok yüklenmemek için yarısını da takılarımızı satıp verelim dedi takılar zaten bende değil banka kasamızda duruyor ben açıkçası hiç sahiplenemiyorum takıları yani sanki onların gbi geliyor bunun sebebi ise annem kız tarafının takılarını bize vermedi bu yüzden eşime ve onların tarafına karşı bir eziklik duyuyorum
E dugunde takilan takilar sana ait yari yariya vermis olacaksiniz neden sadece anne ya da baba uzerine olsun. Boyle kucuk hesaplar pesinde kosuyolarsa kabul etmeyin aslaMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri içinden çıkamadığım bir düşüncem var konu şöyle ki ev almayı planlıyoruz yalnız evin parasının yüzde 50 sini eşimin ailesi kalan yüzde 50 si ise düğün takıları ve bilezikleri ile biz karşılayacağız ama eşim ev annemin ya da babamın üzerine olsun dedi ben de tamam dedim onu da anlıyorum bir boşanmada falan belki hak talep ederim diye kendince korkuyor olabilir ama ben de onun ailesine güvenmiyorum şu an çocuğumuz yok fakat ileride olur da Allah korusun eşimin başına bir şey geldiğinde onların beni evimden çıkaramayacağını bilemem ki sürekli böyle düşünüyorum acaba çok mu ince ve fena düşünüyorum gerçekten endişe ediyorum.
Bu konu nasıl çözüme kavuştu merak ettimsevgili arkadaşlar biz sorunu eşim ile çözdük artık yorum yazmanıza gerek kalmadı herkese yorumlarından dolayı teşekkürlerimi sunarım
Neden ev ikinizin uzerine veyabsadece esinin uzerine olmuyor ?Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri içinden çıkamadığım bir düşüncem var konu şöyle ki ev almayı planlıyoruz yalnız evin parasının yüzde 50 sini eşimin ailesi kalan yüzde 50 si ise düğün takıları ve bilezikleri ile biz karşılayacağız ama eşim ev annemin ya da babamın üzerine olsun dedi ben de tamam dedim onu da anlıyorum bir boşanmada falan belki hak talep ederim diye kendince korkuyor olabilir ama ben de onun ailesine güvenmiyorum şu an çocuğumuz yok fakat ileride olur da Allah korusun eşimin başına bir şey geldiğinde onların beni evimden çıkaramayacağını bilemem ki sürekli böyle düşünüyorum acaba çok mu ince ve fena düşünüyorum gerçekten endişe ediyorum.
Ailenizle durum ne pekiArkadaşlar çok teşekkür ediyorym yorumlarınız için biz evimizi aldık taşınma planlarımızı yapıyoruz evi eşimle ortak tapuda aldık yani evimiz bizim üzerimize oldu çok şükür sorunumuzu hallettik yorum yapan herkes için konunun çoktan kapandığını ve bu konuda tekrar cevap vermeyeceğimi bildirmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?