- Konu Sahibi tuqce_baysal
-
Canım Allah yardımcın olsun..Ama şunu bil ki ne kadar kötü olursa olsun aillen kadar seni korucak gözünden sakınıcak kimseyi bulamazsın.. Sabret tatlım..sabrının sonunda muhakkak mükafatlandırılırsın.. Ama evdeki zulumden kaçıp başka bir hataya atma kendini..
Canım sakın ailenin yaptıkları ne kadar yanlış olursa olsun, onlara kızıp böyle bir evlilik yapma, ondan sonra ölene kadar acı çekersin. Ailenin yaptığı resmen ayrımcılık ileride senin eline kalırlarsa çok pişman olurlar ama olan sana olur. Al anneni karşına güzelce anlatmaya çalış. Allah yardımcın olsun canım.
canım teskkur ederımm ben onlara hep anlatmaya calısıyorum en basıtı qecen gun ıs yerımın verdıgı arabayla gezmeye gıdıyoduk babamda yanımdaydı ben vırajı hızlı dondum dıye solemedıgını bırakmadı yok elalemın arabsı bısı olursa nasıl odıckmıs fln ama ole bole degıl az daha tokatı cakıcaktı bana ve ben daha 1sene bıle olmadı ehlıyet alalı dıyorum baba olsaydında ogretseydın o zaman ben kendı cabalarımla ogredım bu kadar yapıyorum hem sankı sen hıc kaza yapmadın mı dırek usta sofrmu oldun dıyorum laftan anlamıyo hla bagrıyo ama bu yasına kadar abım kactane araba parcaladı bı kere bı dukkana gırdı araba felc oldu hurdaya gıttı yenı aldılar qecen gun bı cocukla kavga etmıs yenı aldıkları ewı satıp aldıkları 100bınlık arabayı cocuk dagıtmıs fena yapmıs seslerı cıkmıyo ya ah canım oglum sana bısı olmadı ya bosver dıyo ya bu kadar da olur mu ama benım onlara ders vermem lazım dayanamıyorum :S
Ders vermen gerekiyorsa bu evlilikle olmalı ablacığım, burada neler okuyoruz sana şimdi böyle davranan ailen, yarın Allah korusun bir çocukla geri dönsen neler yapmazlar. İyi düşün tatlım.
yağmurdan kaçarken doluya tutulma bence o erkek arkadaşın bir defa maddeye başladıysa kolay kolay bırakamaz ama 5 yıl ama 15 yıl illa ki bir çıkmazında kaçışı maddede bulacaktır sende 3-5 çocukla adam kahrı çekeceksin yapma derim
evlilik kurtuluş değil ne kadar kötü de olsa insanın ailesi gibisi yoktur çünkü kan suya dönmez
sen çalış bir taraftan da okulunu bitir borçların bitince ben artık size para vermicem de kenara para biriktir dünya hali şimdi sağlıklısın yarın öbür gün hasta olursan bir birikimin olsun belki iyi huylu bir erkekle tanışırsın yüzün ondan güler :)
tabi bol bol dua et kul kullla sınanırmış unutma belki bu da senin sınavındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?