- 14 Ağustos 2018
- 20.208
- En iyi cevaplar
- 2
- 75.991
- 598
- Konu Sahibi KarrTanesii
kız bu gerdek terliği değil mi sjnfjnfjıefAklıma bu geldi :
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bu gerdek terliği değil mi sjnfjnfjıefAklıma bu geldi :
![]()
Ne bileyim yeni gelin terliği deyince aklıma hep bu geliyor.kız bu gerdek terliği değil mi sjnfjnfjıef![]()
![]()
Var var Instagram da sürekli aynı modeli alıp alıp giyen, alt kat komşusunu bezdiren biri varilkini giyip de bi yerini kırmayanı alnından öperim![]()
![]()
![]()
Bilmeyenler nasıl bilmiyor, anlamadım gerçekten. Anneannem çocuklarını böyle yetiştirmiş, onlar da bizi.
Bir kere hijyen açısından da önemli. Başkasının giydiği terliği ben neden giyeyim? Ayağı mantar mıdır, pis midir nereden bileyim.
Almak zorunda değilsiniz. İlla terlik olmak zorunda da değil, adı ev terliği ama ayakkabı da olur. Babet seviyorsanız o bile olur ama annenizin dediği gibi hafif topuklu daha güzel durur.
Ev ayakkabısı neden bu kadar garipsenmiş anlamadım, çorapla ya da çıplak ayakla mı duralım misafirin yanında. Konu sahibi şöyle en sade en hafifinden bir babet iş görür.
Ayrıca başkasının evinde o evin terliğini giymek bi bana mı tiksindirici geliyor![]()
Ben de anlamadım gerçekten.Evet herkes dalga geçmiş de topuklu olmak zorunda değil zaten,bunu kim söyledi ki ? Misafir olarak gittiğiniz yerde başka birinin terliğini almamış oluyorsunuz işte,gayet güzel bir kültür bu,neresi eleştirilmiş anlamadım.
Siyah düz bir babet alın gidin işte.
Ben yaz kış panduf giyiyorum ya isterse hava 50 derece olsun . Panduf candır gerisi heyecanOyle bir kultur oldugunu sizden duydum kimsenin evde topukluyla dolandigini da gormedim bu yaşima kadar. Bildiğin yumuşacik panduf giyiyorum ben mesela.
Ya işte ben bu yüzden giderken götürmüyorum. Ama biri geldiğinde terlikle durmam. Benim büyüdüğüm ilcede köy gibi bir yer ama rahmetli babaannemde giyerdi bana tuhaf gelmiyor ama bir cok arkadaşıma değişik geldiği için icime kapandim herkes giyer saniyordum öncesinde.Aynen ben de anlayamadım. Çocukluğumdan beri gördüğüm bi şey bu benim hiç de garipsemem. Olayın bu kadar saptırılması da komik geldi yok tüylü terlikler yok onlar sunumcu yeni gelin falanözenip evde stiletto giyilmesinden bahsetmiyorum ama yerine göre ev ayakkabısı gayet doğal hatta olması gereken bi şeydir. Atıyorum benim kızımı istemeye gelseler yani özel bir gün olsa ve ayakkabı getirmeseler şap şap dolaşsalar çok garipserim hatta ayıplarım
Aynen ben de anlayamadım. Çocukluğumdan beri gördüğüm bi şey bu benim hiç de garipsemem. Olayın bu kadar saptırılması da komik geldi yok tüylü terlikler yok onlar sunumcu yeni gelin falanözenip evde stiletto giyilmesinden bahsetmiyorum ama yerine göre ev ayakkabısı gayet doğal bi şeydir.
Ya işte ben bu yüzden giderken götürmüyorum. Ama biri geldiğinde terlikle durmam. Benim büyüdüğüm ilcede köy gibi bir yer ama rahmetli babaannemde giyerdi bana tuhaf gelmiyor ama bir cok arkadaşıma değişik geldiği için icime kapandim herkes giyer saniyordum öncesinde.