• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev arkadaşım yani kocamdan boşanıyorum

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
941
1.264
113
43
Kızlar çok üzgünüm neden mi boşanıyorum.bu normal bir durum degil mi ama bizim evliligimiz çok anormal şöyleli eşimle internette tanıştık 3 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün yaptık annesi beni ilk gördüğü günden istemedi eşime güvendim zaten ayrı şehirlerde yaşıycaz diye sorun etmedim.eşim bekarken bir ev almış kredısı devam ediyor biz sevgılıylen eşim o ev çok küçük onu satar üstüne kredi çeker büyük ev alırız dedi Benımde elımde nakıt var lakin yüzük takıldıktan sonra benım kaynana ben ev fılan sattırmam dedi nışan bitti istanbula geldık eşim ev satamam ben bana müsade et 6 ay dedi bende elımdekı nakıtle arsa aldım sen evi ben arsayı satarım ev alırız diye evlendık kıraya çıktık aradan zaman geçtı eşim ev lafını bıle duymak istemedi altınlarımı aldı kavga sıradında şiddette başladı evdekı her olayı annesine yetıstırdı evın masraflarını benım karsılamamı istedi ben hamıle kaldım 2 aylık hamıleyken şiddet uyguladı evden kovdu polise şikayet ettım boşanmaya karar verdık bebegı aldırdık dava açtık daha sonra barıstık evlılık sürerken eşimle ev arkadası gıbı olduk butun masraflar yarı yarıya araya sogukluk girdi hep kavga gürültü en son ısrarla boşanmak istedi ablamları cagırdım başka bir eve tasındım 20 gun sonra barısalım diye yalvarmaya başladı ama istemedım gittim davayı açtım ve uzaklaştırma istedım artık ses seda yok dava gününü beklıyoruz içimde garıp duygular bir boşluk ne bıleyım berbat bır evlılık ama özlüyorum

Kırtulunca yenı bir hayat yenıden çocuk sahıbı olacak mıyım bılmıyorum aılem destekçim işim gücüm var yaşım 34 bazen umutlu oluyorum bazen mutsuz gecelerı hep bagırarak uyanıyorum ama onu affedemıyorum

Her serde bir hayir vardir derler, bundan sonra hayata daha saglam adimlarla atmanin onemini daha iyi anlamissinizdir diyip iyi yanindan (ne kdar iyi olabilirse artik) bakmaya calisin bence. Evlilik zor... Tanimadigin bi insanla ayni eve girmek, uyum saglamaya calismak falan. Insallah kisa surede ustesinden gelir, cok daha guzel bir hayat kurarsiniz kendinize :)

Ev arsa cadi kaynana şiddet polis çocuk aldırma bunlarin her biri için ayrı konu açılıyor burada ve siz hepsini yasamissiniz. Hala nasıl ozleyebilirsiniz bu adamı aklim almıyor.
Bu gelecek cevapları ve tepkılerı beklıyordum ve ıtıraf edeyım bunları kendımle bıle konuşmadım dogru yoldayım biliyorum

Arkana bile bakma. En doğrusunu yapıyorsun. Çocuğunuzdan bile vazgeçecek kadar gözünüz dönmüş birbirinizi silmissiniz. Ayrılmassanız aynı şeyleri yaşar durursunuz.

Neyini özlüyorsun demiyeceğim , elbet bir şeyler var ki içinde ... hala keşke düzelse de onunla devam etse diyorsun .

Ama ;

Deme .

Bırak , atlatabilinecek en zor kısmı atlatmış , verilebilecek en zor kararı vermişken ..

Bundan sonrası tereyağından kıl çekme operasyonu:)

Kızlar çok üzgünüm neden mi boşanıyorum.bu normal bir durum degil mi ama bizim evliligimiz çok anormal şöyleli eşimle internette tanıştık 3 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün yaptık annesi beni ilk gördüğü günden istemedi eşime güvendim zaten ayrı şehirlerde yaşıycaz diye sorun etmedim.eşim bekarken bir ev almış kredısı devam ediyor biz sevgılıylen eşim o ev çok küçük onu satar üstüne kredi çeker büyük ev alırız dedi Benımde elımde nakıt var lakin yüzük takıldıktan sonra benım kaynana ben ev fılan sattırmam dedi nışan bitti istanbula geldık eşim ev satamam ben bana müsade et 6 ay dedi bende elımdekı nakıtle arsa aldım sen evi ben arsayı satarım ev alırız diye evlendık kıraya çıktık aradan zaman geçtı eşim ev lafını bıle duymak istemedi altınlarımı aldı kavga sıradında şiddette başladı evdekı her olayı annesine yetıstırdı evın masraflarını benım karsılamamı istedi ben hamıle kaldım 2 aylık hamıleyken şiddet uyguladı evden kovdu polise şikayet ettım boşanmaya karar verdık bebegı aldırdık dava açtık daha sonra barıstık evlılık sürerken eşimle ev arkadası gıbı olduk butun masraflar yarı yarıya araya sogukluk girdi hep kavga gürültü en son ısrarla boşanmak istedi ablamları cagırdım başka bir eve tasındım 20 gun sonra barısalım diye yalvarmaya başladı ama istemedım gittim davayı açtım ve uzaklaştırma istedım artık ses seda yok dava gününü beklıyoruz içimde garıp duygular bir boşluk ne bıleyım berbat bır evlılık ama özlüyorum
Sizin aile birliğiniz hiç kurulmamış. Gerçek bir aile de senin paran bnm param senin evin benim arsam olayı olmaz.

Çok şey yaşamışsınız
kararlılığınız için tebrik ederim
boşanmak için ne zaman başvurdunuz
dava tarihi yakın mı?

Back